AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
35 yasinda birikimi yoksa bi halt olmaz ondan
Borcu olmaması lazım orta ayar birikimi olması lazım en gerekli olanda istikrar istikrarlı olması lazım ve 21 yaşında arabayı nasıl aldın ne ara çalıştında biriktirdin
O değişir insandan insana
Tabii
Kendine ait evi, iş yeri, . . .
Kişiden kişiye göre değişir Eğitim durumu Mesleği ve yaptığı yatırım bağlı olarak değişir
35 yaşında birinin bi evi bi arabası olması lazım
Biri de demiyor 35 yaşındaki adamla ne işin var diye mq
Evet lan
Tabi lan hahaha
Ay kafa dengimi buldum😂
Şanslı günündesin 😃
Şansı getiren senmisin
Getirten sensin ama ;)
Bu bişeyi değiştirmezki
Bilemezsin zaman neyi gösterir
Bilemem
Kuzum modun bi an niye düştü
Harbiden ha
Herşeyi olmalı ve seni de kuma olarak almalı bebeğimm oldu muu
Önemli olan insanın hırkası heybesi parası değil güzelliğide değil bunu zengin bir kocaya gidip her akşam ağlayınca anlarsınız
Senin anlamadığın şey maddi şeylerin insanın kontrolünde olduğunu sanman
arabanı kendi emeğinle almadığın için sana ait olan şeyleri hiçe saymalısın :d
Aile birikimin vardır tek başıma bu ekonomik sıkıntı da araba sahibi olamazsın
Acilen uzak durmalisın bir erkek 35 yasina gelipte dünya kadar borç oduyosa ondan sana koca olmaz bir bok da olmaz öylelerinden 35 yasinda bir erkeğin en az 1 evi 1 arabası olmak zorunda
21 yaşındasın adamın bir şeyi yok seninde beynin yok 35 yaşında adamla işin ne?
Ben böyle kapak görmedin eğer kız bu yorumun altına hangi yüzle cevap yazcak bende hiç yazmasın ikcini kapağıda ben vurcam hazırda bekliyorum beyinsizi tetikte
Bi insanın beyninin olmayışına sinirleneceğim aklıma gelmezdi acaba o bundan Rahatsız değil mi
Annesinin babasının gözü çıksın ki böyle ergen kız nerelere sürtüyor umrunda değil kız arabam var diyor kesin babası almıştır daha çocuk la ergen
Kuyruk acınız var anlaşılan anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız soruyu. İlişkiden değil yaş, cinsiyet ve maddi durum farkından bahsediyor.
Konuştuğum adam diye girmiş konuya 35 yaşına gelmiş bir birikimi olmamış dümdüz yaşamış o onun sorunu
Ancak sen daha 21 yaşında çıtır gencecik insan beyinsizce nasıl hareket ediyorsun sen 30 olduğunda o adamın bi ayağı çukura girecek
Bu sadece ilişki ve ya maddiyat değil ev içinde hayat enerjisi de lazım dengi dengine yaş her zaman iyidir arada yaş farkı 14
Konuştuğu herhangi biri olabilir, iş yerindeki biri vs. Ayrıca ben normların çoğuna karşıyım çünkü çoğu yanlış bile değil ve deneyimin iyi olduğunu savunuyorum. Mutluluğu nerede bulacağın da, tecrübe eksikliği yüzünden ileride keşke demeyeceğin de belli olmaz. Misal ben deneyene kadar kadınlara da ilgi duyduğumu bilmiyordum. İyi ki tecrübeliyim diyorum şimdi.
Deneyim sağlamak güzeldir dediğin gibi hayatına yeni keşif sağlıyorsun
Şimdi konuştuğu insan ile tecrübe edinmek var
Konuştuğu insan ile yuva kurmak var mantıksız olan bu
İşte konunun evlenmekle alakası yok.
Yaş farkını görünce sorgulamasına bile tahammül edemedim yine de akılsız bi kız bu bi gerçek
Hayat herkese eşit davranmıyor. Ben ev araba almadım ama milyonluk tarlam var
Amerikan vatandaşlığı
Ev
Araba
Birikmiş para
Güzel bir meslek
21 yaşındayım diyorsun yaş aralığı 30 35 yazıyor sen önce bunu düzelt kendinden başla işe
Bizim 35 yaşımızda pek mal varligimiz olmayacak ama eski neslin sahip olduğu imkanlarla evi arabası olmayani pekte ciddiye almamak lazim. Tabi de ilk kendisinde olan da onemli
Sen arabanı tamamen kendi kazandığın parayla mı aldın :)
Bu pek yaşa bağlı bir konu değil. 28 yaşımdayken birçok şeye sahiptim, geçen yıl iflas ettim. Şu an sadece borcum var. Her an her şey değişebilir bu hayatta.
Yaşım 30 1 Adet Cla45 1 adet Yazlık (Mersin) birikim 270.000₺ ben mi fazla yapmışım ne :)
Yaşla alakası yok bu işin herkes nasibini yer
Adamın yaşamdan beklentileri farklıdır araba kullanmak gibi bir isteği yoktur vs
26 yasındayım 2mn luk arabam 30 mn luk evim 230bin₺ net gelirim var hepsini kendim yaptım dedem kimse inanmayacak öyle iste
Şaşırmışsınız başka bisey demiyorum sorunun cevabını bile geçtim yuh yani
ev araba maaş
ya da araba birikim maaş
Valla öyle birini nasıl buldun gerçekten çok merak ediyorum bide o kadar yaş farkı var
Yeni denizlere yelken açma zamanı gelmiş senin için
35 yaşımda nelerim vardı hmm
Evim arabam yazligim ve karim
ya çok iyi bi arabası ya da iyi bir ev + kötü bir arabası olmalı minimum
En azindan evlilik dusunen birisiyse biraz birikimi olmali diye dusunuyorum
Adamın GBT'sine mi baktın, Findeks'ini mi sorguladın yav, nereden biliyorsun borcuna kadar?
Yiyici bu uzak dur.
Sağlığı yerinde olmalı, azimli, çalışkan, vicdanlı ve zeki olmalı.
İlla olacak diye bir şey yok Allah nasip ederse olur
Klasik kezban KS kızı. Görüş toplamak için saçma sapan sorular soruyor
Arabası veya bir evi olmalı en az @вуηαяcσѕ abi senin neyin var :D
30 bin lira kredi borcum var😂
İban at abi hemen özelden çözelim 😂
Canim fakir bir erkek olarak yaziyorum kendine yazik etme
Araban var diye herseye sahip olduğunu düşünmende ilginç kanka
Kimseye güvenmeyecek kadar hayat tecrübesi ve yalnızlıktan şaşmayacak kadar aklı olması lazım...
Araban var ama nezaketin yok. Maddi şeylere bağımlı birisin belli ki egolusunda ben bu yaşta bunu başardım o nu yaşta bir sey yapamamış diyorsun. Bin arabana s. g
kadınlar o kadar çok maddiyata düşkün ki
Soru bile çok saçma.
Herşeyide olabilir hiçbirşeyide. Buda kimseyi ilgilendirmez.
Allah'tan borcum yok yeng3nize 100 gr altin alacak meblağım var
Yani mevcut olarak finansal durumu iyi olmayabilir bunlar geçici şeyler ama en azından geçmişinde mücadele etmiş, kendisine birşeyler katmış olması daha iyidir.
Maddi kıyas konusunda haklısın ama seninle onun ne işi olur önce yaş farkını düşün adamın maddi durumunu değil... Yaş sadece sayı dersen hadi oradan
dedeye bakacak ılerde yanı
@ecstasys1155 parasına bakıyor adama nasıl bakacak 🤣
parasız ıhtıyar dıyıp kovar
@ecstasys1155 baştan almamak lazım tabi aklı varsa, kimsenin umudunu çalmamak gerekir vaktini de
aynen kız 30 larda erkek 50 lerde olmaz o ıs enerjısı yetmez adamın
*Uzun yıllar çalışmış olduğu bir işi
*Birikimi
*Sorumluluk sahibi olması
Aklıma bunlar geldi
Üstad ne arıyorsun maddi anlam da adamdan hoslandiysan seviyorsan değer veriyorsan kezaa o da senin için sana değer sevgi aşk muhabbet besleyip sende ilişkinin uzun olacağını düşünüyorsan gözü kapalı buynuna atlaaa
Evim arabam yok, almam da imkansıza yakın. Birikim sıfır, evi ancak geçindiriyorum fakat iki kızım var, 38 yaşındayım.
Borcu ne icin aldigina bagli ev is veya araba icin aldiysa oder. Senin maddi durumun iyiyse notrlenir seviyosan?
Mal mülk hikaye ama yine en kötü 1 ev 1 arabası olamadı gerekir lakin bu bir birikim değildir mecburiyettir.
Bence tatli kizzz oncelikle bi beyni olmali en islevlisinden sonra insani duygulari gelismis ve empati yetenegi yeterince olgun biri olmali gerisini halledersiniz 😊
35 e kadar bir şeyleri olmamışsa 35 ten sonra da olmaz kizlar sjjdjdj
Aradığım yorum o adamdan hiç bir şey olmaz
Gerçeklerle yüzleşmesi 35 e kalmış bir adam nasıl hisseder acaba ☺️
Eninde sonunda gerçekler yüzüne vurulur "diğerleri"tarafindan
Sokağa çıksa yeter ama illaki ihtiyaç varsa hatırlatılır tabiki
@Godlike_Ruler_ bence kimsenin kimseye söz söylemeye hakkı yok yemeğini suyunu sen verip sen buyutmediysen susacaksın, herkesin hayat koşulları bir olmuyor. Ama ilişki, evlilik anlamında çulsuz/başarısız bir kişi tercih edilmez bu da herkesin özgür iradesi. Laf söylemeden o kişiyle ilişkiye başlamamak en sağlıklısi
21 yaşındaysan 35 yaşında ki adamla ne işin var anlamadım
Valla belli ki sendeni olması lazım adam da senle bişeyler yapmaya çalışıyor
Yani bu yaşına kadar bişey katamamış olması biraz eksiklik gibi görünsede hayat herkese adil davranmıyor bende ilk arabamı 28 yaşında almıştım mesela
Ergenlikten çıkmış bir aklı olsun yeterli gibi
Ev dediğin araba mal mülk dediğin zamanla da olur sevdikten inandıktan sonra herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum izdivaç programı sanki evin var mı araban var mı vs. Vs.
Arabanı sen mi aldın? Senin almana imkan yok. Baban zengin belli ki
Aynen mümkün değil 21 yasında arabanın olması ya yalancısı ya miras ya babası aldı mesela benim 4 villa 1 müstakil ev 2 daire bi de arsam vvar 2 dönüm 23 yasındayım bunları kim yapar babamdan miras kaldı. 21 yasndayken 200 bin paraö vardı sadece o da bitcoin oynamıştım 20 binle şansa 10 x yaptı ya bi de kendi kazanmış gibi ben çalışıyorum bunum var diyor ha 35 yasında bi adamın da biseyi yoksa s gitsin ya ne demek biseyim yok kimse kötü şartlarda yaşamak istemez yolu vereceksin
@zürazhr aynen seninde vardır kanka adam belki fakirlikten imkanı olmadan büyüdü
Yav imkanı olmadan buyudude 15 yıldır napıyo bu adam?
35 yasında lan
En geç 20-23 yasında erkek adam çalısmaya başlar
Bunu yapmamışsa sıkıntılıdır zaten
@zürazhr Asgari ücretle çalışmış olabilir. Hayatı boyu evi olmayan insanlar var
O adam dengiyle evlenmeli yoksa mutsuz olur ya da kızın çok aşık olması lazm gözü iyi şartlarda olmamalı
Tamam ben evlensinler demedim zaten
Herşeyden önce aklı yerinde olmalı. Akıl eksikse, her şey eksik kalır hayatında.
34 yaşındayım ev araba var. Çalışarak aldım yaptım kimsenin yardımı olmadan. onun dışında bişey yok açıkçası çok fazlası da gerek yok. Ama o adamın neler yaşadığı ne giderleri olduğunu bilemeyiz.