Ev, araba, nakit para gibi?
İşsiz kalmasaydım sabah hesapladım. 400 binim olacaktı. Şu an yarısı var. Diğer yarısı yurt dışı gezileri, işsizlik zamanı harcama derken gitti.
Ev, araba, nakit para gibi?
İşsiz kalmasaydım sabah hesapladım. 400 binim olacaktı. Şu an yarısı var. Diğer yarısı yurt dışı gezileri, işsizlik zamanı harcama derken gitti.
Merhaba güzel insan 200 bin lira ile iş yeri açmaya çalış en azından devamlı kazanacağım bir iş yerin olur ve kaybettiğim parayı geri almış olursun hem de kafan da rahat olur her şey gezmek içmek değil sonuçta bir hayat var ne zaman öleceğin belli değil
“Olmalı” diye bir şey yok. Zaman ve hayat herkes için farklı akıyor. Kimi 35 inde çulsuz kimi milyona para demiyor. Hayat yolunda aldığımız kararlar da etkili bunda. O sebepten elindekini iyi değerlendirmelisin
Cevap
12Cevap
Ben bir insanın üstüne gelinmesi taraftarı değilim. Yani 35 yaşında birinin bunları yoksa o kişi boştur gibi bir algı olur. Ben her insanın kıymetli olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşadığımız sistem bizi çok yoruyor, paraya ulaşma hırsı çok yoruyor bizi ve mutsuz oluyoruz.
Bence bizim nefes almaya ihtiyacımız var. Bizim birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var önce.
annem hep der hazıra dağ bile olsa dayanmaz :D
Keyfimden işsiz kalmadım kardeşim.
bende bir şey demedim neden kızdın :D
Mutluluğu huzuru olsun aç kalmasın yeter bence geri kalanı sadece bi artıdır
Merhaba canım gene bile bu devirde iyi bir birikim yapmışsin
Bisver var mi var sobuc olarak
Yok işte. 200 bin var.
At bankaya 8 9 bin getirisi olur zirraat bankasi vadelide ayli 50 bine 3 veriyor
100 bin liraya 5 6 bin verecek olsa kimse Şahin'e binmez. Satar bankaya yatırır asgari ücret para kazanır. Gider evini satar 1 milyon liraya 50 bin gelir dediğine göre aylık. Mantıklı mı? Link atar mısın lütfen
Kardesim gitsor bankaya zenginler zaten oyle yapiyor neyin kafasi bu elinde internet var bana yazana kadar banka kredi faiz hesapla de cikar
Baktım. 500.000 lira 10 bin lira getiriyor aylık. Sence değer mi enflasyon döneminde faize yatırmak? 200.000 liraya 8 9 bin kazandıracak olsa bugün kredi çekerim bankaya atar isletirim gelen parayla da borcumu öderim.
Ev araba ayda 20 bin 1000 Dolar
Evim arabam var
400 bine en fazla araba olurdu
Helal sana
Sağlık olsun yeter
Evlenelim mi hsbaba
Sevgilisi olmali
Selam. Mıtlumusn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?