Güncellemeler
+1 yıl
Hiç birşeyden korkmuyorum büyü tılsım bile yaparım yeterli ikna olsun
5. Sınıfta kapatıldim su an 12. Sınıfım daha önce annemle konuştum kabul etmedi yarım saat dırdır etti. Ben bu sene açılmak istiyorum uniden sonra acilirsam diploma fotoğrafım da kapalı olucak universite hayatına tesetturden çıkmış bir biçimde başlamak istiyorum saçma sapan yorum yapmayın sadece çözüm onerebilecekler yazsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim zikrini çekmeni Öneririm...
İşime yaramıyor inancım yok abi annemi ikna etmem gerekiyor sadece
İnancın Olsa da Olmasa da Bunu Oku
Bu Senin Her Haline iyi Gelecek
Sen iyi TerTemiz bir Kızsın Rabbim Doğru Yoldan Şaşırtmasın
Şu nick yanlış olmuş
Sence ne olması gerekiyordu
Peki baban var mı o ne diyor bu duruma?
Babam var ama fikirleri yok annem evi yönetiyor ikiside cahil sadece annem biraz daha baskıcı babam kapanma demişti bana ilk gün annemde ona çok kızmıştı
Bu senin hayatın eğer açılmak istiyorsan biraz zor günler geçirebilirsin ama yapacak bir şey yok hayatının geri kalanını bu şekilde ilerletmek istemiyorsan evlatliktan men edecek hali yoktur ya.
Bende liseye başlarken kapanmak istemiştim ailem izin vermedi allah için kapanma olmayacaktı çünkü.
Evlatlıktan red etmez annem Arap kökenli az önce isteyerek oruç tutmuyorum diye şeytanın askeri markete gidip gelicem döndüğümde namaz kılmış ol kız kardeşime dönüp bak şeytanın askerini bulduk biraz dövüp sevaba gireyim bari demişti. Sence kendi kararlarimi ne kadar verebilirim?
Özür dilerim tırnak açmadım snsjja
Anlıyorum anlıyorum işin baya zor ozaman. Anneni istemediği birşeye asla inandıramazsın gibi ve sen değil herkese karşı. Ahh düşünüyorum nereden bulabilirsin konuşma yolunu diye ama giriş yolu bulamadım. Üstelik bu konuda kendimi iyi sanıyordum jdjdj normalde nasıl rahat konularda oturup konuşula bilir mi?
Din dışındaki her konuda rahat ben yemek yapmam dedim tamam diyor, ben evi temizlem diyorum tamam diyor. Dindar olmasa harika bir anne
bölüm seçme konusunda da biraz katıydı ama dile geçtim zorla da olsa...
Bacım sende ne yapmak istiyorsun hiç bir şey yapmayarak 🤭😅 güldürdü yazın yaa.. (KS adın ne bilmiyorum ama ben şeytanın askeri yapardım yerinde olsam yaratıcı hdhd)
Yinede eğer açılmak istiyorsan bunu geç olmadan yapmalısın. Büyüdükçe işler değişiyor. Ve konuş annenle her seferinde biraz azimle. Allah için yapamadiktan sonra kapanmam senin için olmuş oluyor zorla de. Ve bu daha üzücü. Sanırım yapman gereken yılmadan konuşmak.
Ben şu an depresif bir dönemde olduğum için değerli ve çalışkan bir evlat gibi görünmek istemiyorum ayrıca annemle konuşamaz siniz onun bildiği şeyi kimse değiştiremez cahil birisidir
açık fotonu çek koy diplomaya
Dışarıya tek çıkmam yasak
okula derse de aileyle mi giriyorsun