22 yaşındayım İzmir gibi yerde yaşıyorum. Hala daha aileme arkadaşımda kalacağım diyemiyorum 😢 Benim durumumda olanlar ne yapıyor?

Resmen utaniyorum o kelimeyi söylemeye ama izin vermiyorlar. Akşam eve gelişim bile hep problem. Geçen gün 21.30'da geldim (İzmir'de hava 8'de kararıyo, hayat zaten geç başlıyor) annem bir olay çıkardı 2 gün boyunca surat trip yaptı. Babama kalsa hiçbir şey demez ama onu kışkırtıyor sürekli ve hastalığından vuruyor. Sürekli benim üzerimden ilgisini üzerine topluyor ve hastalığından besleniyor. Abartmayı da çok seven biri. Ben en son yaz (hava 9da kararıyor insanlar 7-8'den sonra dışarı çıkmaya başlıyorken) ben 17.30'da öğle güneşi gidince kordonda bisiklet süreyim dedim inanılır gibi değil rezalet ama resmen salmadılar geç oldu dışarısı tehlikeli diye. Artık bu kadarı özel alanımı kısıtlamak. Üstelik 15-16 yaşında değilim 22 yaşındayım endişelenilecek bir şey yok

22 yaşındayım İzmir gibi yerde yaşıyorum. Hala daha aileme arkadaşımda kalacağım diyemiyorum 😢 Benim durumumda olanlar ne yapıyor?