Resmen utaniyorum o kelimeyi söylemeye ama izin vermiyorlar. Akşam eve gelişim bile hep problem. Geçen gün 21.30'da geldim (İzmir'de hava 8'de kararıyo, hayat zaten geç başlıyor) annem bir olay çıkardı 2 gün boyunca surat trip yaptı. Babama kalsa hiçbir şey demez ama onu kışkırtıyor sürekli ve hastalığından vuruyor. Sürekli benim üzerimden ilgisini üzerine topluyor ve hastalığından besleniyor. Abartmayı da çok seven biri. Ben en son yaz (hava 9da kararıyor insanlar 7-8'den sonra dışarı çıkmaya başlıyorken) ben 17.30'da öğle güneşi gidince kordonda bisiklet süreyim dedim inanılır gibi değil rezalet ama resmen salmadılar geç oldu dışarısı tehlikeli diye. Artık bu kadarı özel alanımı kısıtlamak. Üstelik 15-16 yaşında değilim 22 yaşındayım endişelenilecek bir şey yok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani ailenle kalıyorsan bazı şeylere katlanacaksın. Bende İzmirde yaşıyorum ama ailen İzmir'de yaşıyor diye rahat olmalarını bekleme
Açıklamayı okumamışsınız sanırım. Okusaydınız bu yorumu yapmazdınız. Ortada çok absürt bir durum. var çünkü
Okudum. Merak etme. Anlayışım da gayet iyidir. Annen ilgisinin kendinde toplanmasını istiyor. Sana izin vermiyor. O sebepten bu sebepten her aile her anne baba aynı olmuyor
Evet doğru tespit yaptınız da ben napıcam?😅
Artık zincirleri kırmayı düşünüyorum. Bunu yapmasına izin vermeyeceğim. Mesela yarın çıkmada hemen önce diyeceğim ki ben arkadaşımda kalacağım. Hiç izin falan istemeyeceğim
İsterse olay çıkarsın ister hastanelik olsun ister karakolluk.. ben bu 2 günü arkadaşımda geçireceğim. Böyle böyle anlayacak beni yönetemeyecğini elinden bir şey gelmeyeceğini. En fazla 1 hafta sorunlu geçer sonra düzelir. Adam mı öldürdük? Canını mi aldık 😅
Bilmiyorum. Ama yine d dikkat et. Bilmediğin ortamlara girme. İzmir iyi güzel ama bu aralar çok saçma insan var.
Yok yav erkek arkadaşıma gidicem 🙂🥰🥰🥰
İyi hadi bakalım
Yoksa ben de aşırı zor güvenen biriyim. bu arada. Arkadaşlarım da az ve seçilidir hele piyasa bu kadar karaktersiz insanlarla kaynarken. Birisinin evine git gel olayını da uzunca zaman geçmeden yapmam
Çok güvenme de yine. Senin tecrübe dediğin 3-4 senelik bir şey. Kaç sene tecrübesi olanlar ne hatalara düşüyor
Orası öyle tabi
Evet neyse zamanla her şeyi daha iyi öğrenirsin.
Hayallerimin sehri İzmir de yaşıyorsun ne güzel
Herkesin derdi kendine göre
Sende haklısın..
Yazın ortasında hava 9da kararıyorken 17.30'da kordonda bisiklet bile sürmeyeceksem İzmir'de yaşamanın ne anlamı var 😔😔😔
Oda doğru
Ailen bu konuda biraz fazla baskı yapıyor
Gerçi etrafta sıkıntılı
Seni koruma iç güdüsünden kaynaklı biraz da kasıyolar gibi
Umarım zamanla çözülür
Hayır bunlardan değil. Babama kalsa 12-1e kalmadığım sürece aramaz bile çünkü İzmir 11'e kadar her yer tıklım tıklım yaz geceleri. Hatta gece 2 öğlen vaktinden çok çok daha kalabalık hareketli. Ama benim annem benim üzerimden ilgi toplayacak hastalığını kullanacak diye benim gün içinde dışarı çıkmamı dahi kısıtlamaya çalışıyor ve çok baskın bir karakter. Evi her zaman o yönetir. İyiliğimi düşündüğünden değil onun arkadaşları kaç çocuklu anneler bile absürt abartı tepkilerine şaşırıyor
Annene öncelikle cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Annene sen yine kızma kötü düşünme söylenme, bugün olmaz başka zaman dışarı çıkarsin. Annene güzel bir dille söyle, her gün misafir kabul etmek zorunda değiliz, benim biraz dışarı çıkmaya ihtiyacım var hava almaya, deşarj olmak her insanın ihtiyacı diye söyle. Üzerine gitme. Yazıktır hastaymis zaten. Allah acil şifalar versin 🧿🙏
😂😂😂 ben doğduğumdab beri bu kadın böyle ve tatlı dilden falan anlamıyor. Çok insan gibi konuştum. O kadar masum bir kadın da değil bu arada. Şu annedir kötülüğünü istemez klişesinden nefret ediyorum. O kadının bana neler yaptığını bilsen bunu söylemezdin
Sana göre klişe olabilir
Bana göre Anne bu dünyada en kıymetli değerli bir varlıktır.
Yeri ve varlığı kimse tarafından doldurulamayacak kadar anlamlı özel bir varlıktır.
Onun için tüm anneler gözümde sonsuz saygıyı hakeder.
( İçlerinde bazılarının evlatlarina sorun yaşatmasi ) bu gerçeği değiştirmez.
Belki de şans neler yapmıştır bilemem, yarın Annene bir şey olsa bu düşüncelerin için kendinden nefret edersin, kendine kızarsın. Sonradan uzulecegin düşüncelerden vazgeç derim. Annedir atsan atılmaz, satsan satılmaz. Kabul etmek durumundasin onu olduğu gibi.
Takdir senin hayat senin.
Boşuna yazmışsın bunları. Her kadın her anne senin sandığı gibi kutsal değil. Hata yapmak değil hayatımı kararttı ve bazı şeyleri bile isteye yaptı
Bu senin düşüncen
O da senin düşüncen
Aynen Benim düşüncem bana senin düşüncen sana
Kardes hevesini kirmak istemem gelmediysen ama böyle sehrin anasini *. Hayalindeki gibi biryer degil kizlari pislik yuvasidir erkekleri ağır amsalaktir. Tek bildikleri alsancakta public seks
arkadaşlarımla buluşmama bile izin yok benim peki ben ne yapıcam 😭😭😭
Hangi takımlısın?