Ailem-sevgilim? Arada kaldım ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle ben 27 yaşındayım, daha önce de aynu soruyu sordum ama işler iyice karıştı. Sevgilim polis ve 5 aylık bir ilişkimiz var ama ben onu 1 bucuk yıldır tanıyorum. doğu görevinden dolayı bu 5 aylık süreçte yüz yüze en fazla 15 gün görüştük, gelecek ay tekrar gelecek ve 20 günlük izni bar en fazla yine 10 gün görüşeceğiz. Bu 5 aylık süreçte yüzyüze olmasa da telefon konuşmakarı, görüntülü olarak konuşmalar çok olumluydu. O buradayken beni ailesiyle tanıştırdı şimdi de o benimkilerle tanışmak istiyor. Fakat annem hem daha önce birkaç tartışmamıza denk geldiği için hem de daha birbirinizi yüz yüze doğru düzgün görmediniz sen bile tanımadın daha çok erken diye tanışmak istemiyor. Ben de durumu erkek arkadaşıma söylediğimde ilginç tepkilerle karşılaştım hak verir diye düşündüm ama demekki ben çok ciddiye almışım bu ilişkiyi sen ciddiye almıyosun yüzeysel görüyosun diyerek beni suçladı. Zaten iznim az dönünce belki 5-6 ay görüşemeyeceğiz annen neden anlayışla karşılamıyor diye tribe girdi hatta o istemiyosa ben de istemiyorum, sadece birbirimizi tanıyoruz demekki evlilik düşünemem gerek yokmuş çok acele etmişim gibi şeyler söyledi. Ben anlamıyorum hangi taraf haklı benim mi gözüm kör oldu bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum ne yapmalı bu durumda lütfen biri bir şey desin 🙁

Ailem-sevgilim? Arada kaldım ne yapmalıyım?