Merhaba öncelikle ben 27 yaşındayım, daha önce de aynu soruyu sordum ama işler iyice karıştı. Sevgilim polis ve 5 aylık bir ilişkimiz var ama ben onu 1 bucuk yıldır tanıyorum. doğu görevinden dolayı bu 5 aylık süreçte yüz yüze en fazla 15 gün görüştük, gelecek ay tekrar gelecek ve 20 günlük izni bar en fazla yine 10 gün görüşeceğiz. Bu 5 aylık süreçte yüzyüze olmasa da telefon konuşmakarı, görüntülü olarak konuşmalar çok olumluydu. O buradayken beni ailesiyle tanıştırdı şimdi de o benimkilerle tanışmak istiyor. Fakat annem hem daha önce birkaç tartışmamıza denk geldiği için hem de daha birbirinizi yüz yüze doğru düzgün görmediniz sen bile tanımadın daha çok erken diye tanışmak istemiyor. Ben de durumu erkek arkadaşıma söylediğimde ilginç tepkilerle karşılaştım hak verir diye düşündüm ama demekki ben çok ciddiye almışım bu ilişkiyi sen ciddiye almıyosun yüzeysel görüyosun diyerek beni suçladı. Zaten iznim az dönünce belki 5-6 ay görüşemeyeceğiz annen neden anlayışla karşılamıyor diye tribe girdi hatta o istemiyosa ben de istemiyorum, sadece birbirimizi tanıyoruz demekki evlilik düşünemem gerek yokmuş çok acele etmişim gibi şeyler söyledi. Ben anlamıyorum hangi taraf haklı benim mi gözüm kör oldu bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum ne yapmalı bu durumda lütfen biri bir şey desin 🙁
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailen kadar sana kimse sahip çıkmaz ailen tabikide
Öyle tabi ama tartışma her ilişkide olan bir şey ve ben affettim şans verdim en azından yüzeysel de olsa tanışmalarını isterdim :( yine de tabiki aileme hak veriyorum
Acele etme iyice tanı zamana bırak
Teşekkür ederim en iyisi böyle her şey zamanla belli olur ama aramızdaki soğukluk beni çok geriyor bu konudan dolayı :/
Sevgilin seni manipüle ediyor. Annen çok haklı
Evet bu şekilde cevap verince açıkçası çok şaşırdım kendi de farkındadır dite düşündüm aslında yeni bir ilişki olduğunun. Ama sonradan konuştuğumuzda hak veriyorum ben ailene sorun yok o anda öyle diyince kötü hissettim dedi de dese de boş ilk duyduklarımdan sonra.:/ ya bu ilişki meselelerinden hep çektim valla bi huzura eremedim acaba ne zaman huzurlu ve mutlu olucam merak ediyorum yani 😂😂
Hahahah umarım olursun ama bekle ya bu adam görev falan diye aceleye getiriyor bir an önce olsun bitsin diyor. Ben olsam korkar geri çekilirim 😂😂
Evet aslında derdi biraz da o da yani hiç bişey öyle hemen hızlı ve onun olmasını istediği şekilde olamaz yangından mal mı kaçırıyorsun 😅 ben burdayım zaten aşık olmuşız bekliyoruz işte ne acelen var be 😁😁
Aynen öyle bekleyin biraz daha çok çok erken güven yok kimseye
Tamam ben zamana bıraktım artık ne olacaksa su akar yolunu bulur :) çok teşekkür ederim 🌺
çok acelecisin böyle olmaz
Çok erken diyorsun yani değil mi? Ama yaşım gereği artık bir yuva kurmak istiyorum sanıeım o yüzden acele ediyorum
daha gençsin acele işe şeytan karışır zamana bırak
Ben aileme bunu dediklerinde hak verdim aslında ve bir daha üstlerine gitmedim ama bu sefer de erkek arkadaşımla gerildik strese girdim resmen
sakinleş acele davranma sakın
Öyle yapmaya çalışacağım acele işe şeytan karışıyor işte gerçekten :/
aynen çok dikkatli ol iyice tanışın kuzenim nişanlısından ayrıldı 4 yıldır sevgililerdi bide düşün erkek milletine güven olmaz
Benim de 6 yıllık ilişkim vardı ve bitti. Ben artık bu kadar uzatmak istemiyorum işin suyu çıkıyor biraz da ondan tanısın istedim tanışır tanışmaz da evlenecek halimiz yok tabiki de olacaksa olsun olmayacaksa da uzamasın kafasındayım artık
Bu arada ever erkekler maalesefffffffff ama maalesef aşırı güvenilmezler heleki bu dönemde
evet hiç güvenilmez çoğu seks derdinde doğru düzgün biri yok
Derdi seks olmayanını da buldum onun da başka sorunları çıktı 😂 yok valla erkekler kapatılsın diyolar ya haklılar %100 katılıyorum 😄😅
soyları kurusa keşke
Evet kafamızı karıştırıyolad sevgilim yokken mutluydum ben ya. İlişkin mi var derdin var hayatına bi erkek girdi mi tüm düzen bozuluyor keşke aşık olmak diye bişey de olmasa anında bırakırım 5 sn mi almaz 😅😅
sorma artık aşık olamıyorum kimseye o kadar darbe yedim ki en iyisi tek tabanca olmak
Kesinlikle. Sevgilin olmayınca ne hesap verşyosun ne bişeu istediğimle konuş takıl gez ah ahh sakın vazgeçme bu tutumundan bence
yok vazgeçmem asla tek başıma ölürüm daha iyi
Allah korusun. Biri olacaksa da inşallah en doğru şekilde en güzel şekilde olur ve çok mutlu olursun 🌺
umarım sende çok mutlu olursun 🍀
Biraz daha zamana bırak düzelir
Başka yolu yok zaten :/ teşekkür ederim
Rica ederim