Mutsuz bir evin parçası olduğunuzu ve o evde mutluluğun son kullanma tarihinin geçtiğini hangi şey/şeyler ile anladınız?
Yorumlarınıza değer veriyorum gerçekten, bazı kararlar almam gerektiğini hissediyorum canım yanacak olsa da.
Mutsuz bir evin parçası olduğunuzu ve o evde mutluluğun son kullanma tarihinin geçtiğini hangi şey/şeyler ile anladınız?
Yorumlarınıza değer veriyorum gerçekten, bazı kararlar almam gerektiğini hissediyorum canım yanacak olsa da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buna. yazılacak birçok örnek var, evde sürekli tartışma varsa, eşiniz veya siz evde konuşmuyorsanız yani en küçük bir iletişim yoksa, eşler birbirini görmek istemiyorsa, eşinizin veya sizin ilgisi ve dikkati bitmişse, eşiniz veya siz eş dost akrabalara daha fazla zaman ayırmanız, cinsellik bu olmasa olmazlardan çünkü bu yemek gibi su gibi uyku gibi ihtiyaçlardan dır, eşler bekar arkadaş larıyla daha fazla vakit geçiriyorsa bu belirtiler evliliğin hemen hemen bitmiş gibidir, umarım işinize yarar.
Teşekkürler. Sohbetimiz hiçbir zaman bitmedi, biteceğini de düşünmüyorum, maddi konular dışında anlaşıyoruz genel olarak. Ama bana değer vermediğini hissediyorum/görüyorum. Bazen gerçekten aklıma şu geliyor, "Bana sokakta araba çarpsa ve ben ölsem, o bunun farkında olmasa, arabayı ne hale getirmişsin karşıdan karşıya böyle mi geçilir diye azarlayıp hasar gören arabaya üzülür." Tarzında düşünceler geliyor. Ona karşı cinsel isteğinim yok değil var, fakat dışardaki kadınlar artık daha fazla ilgimi çekiyor. Kısacası en iyi ihtimalle %50mutlu isem %50 mutsuzum. Mutlu olduğumuz anlarda genel olarak o mutluluğun ne zaman biteceğini düşünüp üzülüyorum. Bazen son kullanma tarihimizin geçtiğini ve birbirimize zarar verdiğimi düşünüyorum
İsterseniz oturun şapkanızı önünüze koyun, bence sizinki bitmiş bir evlilik gibi, bakın Google biten evliliklerin belirtileri neler yazın eminim işinize yarayacak bir sürü makale bulabilirsiniz ve objektif bir şekilde durumunuza bakın karar verin, bir ömür mutsuz olmaktansa ayrılın en azından kafanız rahat eder hayata pozitif bakarsınız, hadi bakalım.
Çok okudum. orada yazan birçok şey mevcut değil bizim evliliğimizde. Kafamın karışık olmasının sebeplerinden birisi de bu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!