bi takım üyeciklerin hoşuna gitmeyebilir 🤣
Erkek olmak daha zor
Kadın olmak daha zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bi takım üyeciklerin hoşuna gitmeyebilir 🤣
ankete katılmadım fakat konuşma gereği hissediyorum.
burada kesin çizgilerle erkek kadın demek saçma. bence çağımızda insan olmak en zoru.
evet, olayları toplumumuza indirirsek cinayet, tecavüz ve taciz, şiddet gibi olaylar yoğun, genetik olarak kadınların regl gibi süreci olduğu da doğru yahut dokuz ay bir bebek taşıması da.
fakat adil ve eğitimli bir toplumda biz tecavüzlerin, cinayetlerin yaşanmayacağını öngörebiliriz, kadınlığın getirdiği özellikleri ise düşmandan ziyade benimseyebiliriz. yani bebeği dokuz aylık yük olarak düşünmek yerine, kendi biricik çocuğun, tatlı mı tatlı bebeğin olarak düşünebilirsin... (regl de ne yaparsınız bilemedim xd, en kötü çikolata ve sıcak su torbası alırız ya XD)
fakat algı yapıp erkeklik daha kolaydır demekte bence ayıp. yani bende bir erkeğim ve özellikle, tamam, fiziksel olarak çok zorlanmasam da -yani taciz, tecavüz, cinayet (gerçi cinayetin kadını erkeği olmaz da kastettiğim benim buna daha iyi karşılık verebilecek olmam yahut katilin gözünü bendense daha kolay olarak gördüğü kadına kestirmesi) evet bunları kabul ediyorum. fakat işin duygusal boyutu da var. sarılmak gibi basit bir şey bile zor bizim için -asosyalliğimden falan değil- , daima güçlü olmam, duygularımı saklamam gerektiği öğretildi bana. toplumda gösterebildiğim tek yanım oldu öfke -ki hayır, sinirli biri de değilim.- hayatımda kaç kez ağladım meçhul, ama hiçbir zaman birinin yanında ağlamadım. hiç kimse aykırı bir şey söyleyemez ki kadınlar kadar duygularımızı kolay göstermemiz mümkün oldu. daima bir içe atış, mecburi. ek olarak toplumumuzun da yönelttiği nokta da erkeğin daima güçlü durması gerektiği yönünde. fiziken, maneviyat ve maddiyat bakımdan. hem güçlü olmalı hem zengin, hem yakışıklı olmalı hem nazik, hem dost olmalı hem düşman...
istisnalar var mı? var tabii, hem de bolca! hayır, erkeklik dediğimiz değil sokak ortasında kanlı bıçaklı olmak...
gerçi, dönüp okudum yazdıklarımı ve silecektim aslında ama vazgeçtim. dedim duygusal yönümüzü gösteremiyoruz.. iyi ama ben kendimden kesmişim hep pay.
bazıları pekâlâ gösteriyor kinini, nefretini, şehvetini.. değil midir duygu bunlar?
hayır, istisnayım. onlar istisnalar ve istisnayız.
başta problemimiz insan olmak demiştim, öyle ya, insansan kadın da, erkek de olmak çok zor!
Çok kişi kadınlar demiş ama günümüz şartlarında erkek olmak bence daha zor niye diyecek olursanız bakın evlenirken bütün yük erkek ailesinin ve erkeğin üzerine yüklüyorlar, evlendikten sonra evi geçindirmek erkeğin sorumluluğunda yani kadın gidip bir işte çalışmıyor olsa kimse kadına niye çalışıp para getirmiyorsun demez ama bir erkek çalışmasa niye para getirip kazanıp da eşine çocuklarına bakmıyorsun diye hesap sorarlar. Askere gitmek erkeğin sorumluluğunda evi geçindirmek erkeğin sorumluluğunda düğün masrafları erkeğin sorumluluğunda en küçük bir kavga olduğu zaman evden uzaklaştırma almak erkeğin cezası, ayrıldıktan sonra süresiz nafaka ödemek yükü erkeğin üstünde Yani aslında kadın olmak zor diyorlar da bence günümüzde kadınların imkanları erkeklerden daha fazla, tamam hala bazı küçük yerlerde kadınlara değer verilmiyor eziyet ediliyor şiddet gören kadınlar var ben bunu kabul ediyorum hakareti uğrayan başka erkek tarafından baskı altında olan kadınlar var ama erkekler de bu durumla karşı karşıya kalıyor şiddete uğrayan öldürülen erkekler de var yani olayları artık tek bir cinsiyet olarak düşünmek yerine adaletli ve eşit olmak gerekir.
Günümüzde erkekler niye evlenmiyor tamam kadın hakları çok önemlidir kadına şiddet uygulanması eziyet edilmesi kabul edilebilecek bir şey değil ama günümüz kadınları artık bu durumu kullanmaya başladı en küçük bir kavgada en küçük bir hakarette hemen erkek suçlanıyor bu olayı niye yapıyor haklılık haksızlık payı nedir kimse sorgulamıyor, mesela diyelim ben bir kadından hoşlandım ilgi duydum oturup sohbet etmek istedim ve arkadaşça yaklaştım hemen beni tutup da taciz etti dediği zaman ya da beni rahatsız ediyor dediği zaman sor kuzusu var siz cezayı ben alıyorum nerede kaldı o zaman eşitlik Adalet, kadın anlaşamıyor adamdan boşanıyor Bir de ömür boyu nafaka alıyor resmi nikahsız olarak başkasıyla s******** yiyor içiyor yatıyor kalkıyor benim paramla geçiniyor ondan sonra ben de hadi 8.500 lira maaşla Bir de buna nafaka ödeyerek geçinmeye uğraşıyorum o yüzden kimse artık kadınların işi zor demesin ani kadınların işi zor diye diye tepemize çıkardılar belli bir noktadan sonra da, lafa geldim İslamiyet derler kadını şu Hakkı bu Hakkı vermiş derler tesettür desen yok kapanma desen yok ondan sonra her türlü ahlaksızlık var ondan sonra eşit olalım kadın hakları bilmem ne hadi oradan kimse kusura bakmasın bu devirde eğer eşitsizlik yapılıyorsa adaletsizlik varsa erkeği yapılıyor. Şimdi eminim buradan birçok kadın bana tepki gösterecek ya da yorumumu beğenmeyecek umurunda değil Yeter artık bir şeylerin tadını kaçırmayın gerçekten mağdur olan kadınların bile hakkını yiyorsunuz. Çoğu bunu fırsatçılığa çevirdi ve kullanıyor mağdur olan kadınla mağdur olmayan kadın bile eşitsiz durumda şu anda kendi cinsinize bile haksızlık yapıyorsunuz aynı zamanda evlenirken altında Gümüşlü bilmem neydi alırken de her şey kadına yapılıyor o yüzden bence erkek olmak daha zor kimse kendini kandırmasın. Tamam ev işi yapmak kolay değil doğum yapmak kolay değil e o kadarını da yapın canım
Bence bu kişinin bakış açısına göre değişebilir. yani ben mesela erkek olduğum için kadın olmayı anlayamam tabi ki de ya da zorluklarını bilemezdim ama bu ülkede gördüğüm kadarı ile konuşacağım bence ikisi de zor ayni bu ülkede zaten bence insan olmak çok zor zaten çünkü baktığımız zaman kadınlar genel olarak baskı görüyorlar sürekli çevrelerinden ya da ailelerinden bu yüzden de hayatta istedikleri başarıyı bir türlü yakalayamıyorlar hatta zorla evlendirilen ya da okula gönderilmeyen kız çocukları oluyor ya da işte sırf evi temizlesin yemek yapsın diye evlenilen kızlarda var tabi ki de bunu çok yanlış buluyorum. aynı zamanda mesela kızlara taciz veya o tür kötü olaylarda yaşanıyor maalesef bu yüzde n de bu ülkede ne yazık ki kadınlara yeterince değer verildiğini düşünmüyorum. ama erkek olmak da bazen zordur çünkü mesela tüm iş sizin üstünüze yıkılır çalışmak para kazanmak zorunda kalırsınız ve yalnız kalırsınız sürekli. çünkü bir kadın sizi paranız olduğu için sever eğer tipiniz yoksa mesela diyelim ki çok çirkiniz o zaman da sizi sevmezler. ve sizde evlenemezsiniz. ama ben kadınların daha çok zorlandığını düşünüyorum her zaman için.. çünkü kendi haklarını koruyamıyorlar ya da erkeklere karşı kendilerini savunamıyorlar zaten bu söylediklerim daha çok kişiye göre değişiyor. yani her kadın zor hayat yaşıyor demek değildir bu. ama fırsatım olsa bu ülkede ki eşitsizliği ya da adaletsizliği ben kesinlikle yok etmek isterdim her zaman için. o zaman daha güzel bir dünya olabilirdi. mesela ben erkek olmanın zorluğu olarak dediğim gibi sadece yalnız kalmanız oluğunu yaşadım ve bununla uğraştım sürekli. çünkü hiç kimse tarafından sevilmedim ya da tercih edilmedim. kızlar ise bu konuda daha şanslı çünkü sırf kadın oldukları için bile seviliyorlar ya da evlenebiliyorlar hayatları da çok kolay bir şekilde geçebiliyor. ama eminim zaten kadınlara sorsanız kadın olmak zor derler erkeklere sorsanız da erkek olmak zor derler kimse karşı cinsin neler hissettiğini ya da ne zorluklar ile uğraştıklarını bilmez ya da önemsemezler bu yüzde de zaten samimi gelmezler hiç bir şekilde. herkes kendini koruma düşüncesinde olduğu için de karşı cinsi suçlarlar zaten birbirleri ile sürekli bir atışma halindeler. ama bana soracak olursanız da ben erkek olarak geldim erkek olarak kalmak isterdim değişmezdim.
İkisi de insan birtakım zorluklar her ikisi için de var. Farklı şekillerde baş gösteren zorlukların kıyaslanması da oldukça saçma. Bir şeyin kıyas götürmesi için eşit olması gerekir. Farklı özelliklere sahip iki ayrı cinsiyetin ne kadar eşit olduğunu söyleyebilirizki? (Kadın erkek haklarından söz etmiyorum)
Cevap
68Cevap
17 Nisan 'da insanlari Mars'a götürecek roket kalkıyor. Bu rokete doldurabildiğimiz kadar erkek doldurabilir ve Mars'a yollarsak dünya kadınlar için bir nebze daha kolay olur diye düşünüyorum. Sonra aklıma öz güvensiz kadınların saldırgan, fesat, kıskanç ve iftiracı ruhu geliyor... bu seferde birbirimizi yer bitiririz.
Amaan işte dünya her şekilde kadına oynuyor 🧘🏼♀️
😂😂😂 süpersin
O rokete ben binip gidecem ya patlarım ya varirim ya hep ya hiç sana söz yine baharlar gelecek bay kemal 🤣
😂😂😂 bende geleyim ya sıkıldım buralardan ✌🏼😂
Test uçuşu 17 Nisan 'da ona gizlice binecez bavullari hazırla 🗽😂
Eskiden erkek olmak kolaydi.
Şimdi ise tam tersi çünkü hayatınız karşı cinsin ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor.
Kadının beyanını esas alınıyor.
Sucunuzu anlatana kadar yıllar gecebilir.
"Taciz etti"
Her zaman ilk adımı sizin atmanizdan bahsediliyor.
Siz seveceksiniz bunu gösterecek ve birde bunlar yetmezmis gibi her durumda kadının ne istediğini bilmek zorundasınız.
Bir tane bile hata yapsanız aldatmak hariç bittiniz.
Evet kadın olmakta kolay değil kolay demedi fakat şu durumda sizin hayatınız dikiş ipliğinden bile ince durumda
bi kadin olarak ağda cimbiz sūtyen değilde çocuğun var ona bakmak zorundasin doğum yapmak zor emzirmek ayri zor dengesiz biriyle evliysen yandin babadan kocadan hayir yoksa o daha zor evet erkek olmakta zor çūnkū hep çalişmak eve bakmak zorundasin ama o da adam gibi erkeģin işidir hep iyi adama kötū kadin iyi mūcadeleci kadina da dengesiz erkek gelir her cinsiyetin kendine özgù zorluklari vardir ama şu devirde kadin erkek değilde çocuk olmak daha zor çocuğun cinsiyeti olmaz bir markete istediğini alamadiktan bayramda mutlu olamadiktan yari aç yari tok būyūmeye çalişmak herşeyden inanin ki daha zordur
Bence kesinlikle iki tarfında kendine göre yükü var ama global değerlendirildiğinde kadının yükü çok çok ağır. Kimisi var parayla satın alınır kraliçe yapılır sadece bir ömür emir verir kimisi var para kazanmak için emir alır. Kimisi var çocuklarına çöpten ekmek toplar kimisi var şiddet görür kimisi var bedenini satar kimisi var zorla çalıştırılır kimisi var kullanılır. Kadın dünyadaki var oluşumuzun anlamıdır kadın annedir kadın cennettir. Her neslin her ırkın her cinsin iyisi kötüsü var hangi kadına şeytan diyorsan kiminle ne yaşadıysan yaşa unutma seni de doğuran bir kadın. Gündemi güncel tutalım bakın İran'da kadınların mücadelesine bugün sadece biraz özgür haklara sahip olabilmek için ölüyorlar. Tarihe bak kadının yeri her dönemde her masada var.
Kadınlar, özellikle erkek egemen toplumlarda, cinsiyet ayrımcılığına maruz kalıyor bence. Çalışma hayatında, aile yaşamında ve sosyal yaşamda çeşitli zorluklarla, hatta cinsiyetleri nedeniyle fiziksel şiddet, taciz ve diğer benzeri zorluklara maruz kalıyorken,
Erkekler de, toplumsal beklentiler ve baskılar nedeniyle zorluklarla karşılaşıyor. Örneğin, erkeklerin genellikle güçlü ve dominant olması beklenir ve zayıflık veya duygusal hassasiyet göstermeleri hoş karşılanmıyor bizim toplumda. Erkekler de cinsiyet rollerine uymadıkları takdirde ayrımcılığa maruz kalıyorlar tabii olarak bu ülkede.
Şimdi sen gel ve bu iki cinsiyet arasından hangisinin en zor olduğunu seç 😊
Kadın olmak daha zor bence çünkü öncelikle erkeğin taciz edilme gibi bir korkusu yok (istisnai durumlar olabilir) kadın kadar savunmasız değiller en azından.
Biz kadınlar her zaman bakımlı olmak zorundayız ama erkekler de bu tür bir zorunluluk yok.
Erkek işten çalışıp geliyor ve tüm evin işini kadın yapıyor, çocuğa kadın bakıyor. Üstelik eşinden de akşama kadar ne yaptın lafını işitiyor.
Hamilelik dönemleri yok. Üstelik ne var bunda alt tarafı çocuk doğuruyor diye düşünen erkekler de var.
Annesi bile kız çocuğuna her işi yaptirip erkek çocuğuna hadi oğlum sofra hazır diyorken nasıl kadın olmak zor olmasın ki?
(İstisnalar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz. Ataerkil toplumda yaşadığımızı unutmamalıyız)
Erkek olmak tabii ki daha zor. Kadınların derdi bu dünyada sevilmek gezmek tozmak alışveriş yapmak vesaire çoğunun genelleme yapmak istemedim ama böyle. Erkekler ise ev geçindirmeye Kadına ve çocuğuna rahat gelecek hazırlamakla uğraşıyor rahata ulaştım deyince zaten yaş geçmiş oluyor.
Şöyle, kadın için sözde genelleme yapmadan alışveriş vs. sayıp da erkek için neden o vs olan kısmı atlayıp görevini yapanları sayıyorsunuz? Evde eşine bakmak yerine bar pavyon gezeni, eşine ve çocuğuna şiddet uygulayanı, evine çalışıp ekmek getirmektense kahvehanelerde takılanından bahsetmiyorsun? Ben her ikisi için de zor diyorum. Ama siz kadınları cidden bu kadar rahat mı görüyorsunuz? Ben 18 yaşında hem okuyup hem çalışıyorum, eve gidip anneme yardım ediyorum, evlenince de çalışıp eve destek olacağım sizin anlattığınız gibi yaşayanlar da var tabii, ama lütfen erkekleri överken kadınları gömmeyelim. En basitinden annenizin hem sizinle ilgilenip hem evde çalıştığını biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Gelince dinle olur mu
Hepsinin kendine göre zorlukları var elbette ama kim hakkını veriyor, bu önemli. Ne bazı adamlar gerçekten adamdır, ne de bazı kadınlar gerçekten kadın.. Cinsiyetle değil de o unvanı hak etmekle alakalı olduğunu düşünüyorum.. Keyifli geceler..
Cinsiyet ayrımcılığı yapmanın bi anlamı yok her iki cinsiyetinde zorluklaır var hangi taraf daha ağır basıyor diye tartışmayın çok rahat erkek kazanır bu maçı
Sayılanların çoğu geçersiz ağda cımbız saç bunlar sizin kişisel zevkleriniz istersen lazerle kılsız olursun istersen saçını kısa yaparsın
Lağım. Temizliği için boklu kanala girecek kız yoktur bence
Veya yağlı makşneler içinde sanayide çalışacak kadın
Kadınların yaptığı her mesleği erkekler yapabilir ama bazı erkek meslekleri varki kadınlar asla yapamaz
İşte bi o
Eğri oturup doğru konuşalım. Cinsiyet ayrımı yapmadan, insan kayırmadan, cinsiyet düşmanlığı yapmadan objektif olursak.
Özelikle Türkiye de kadın olmak daha zor. En basiti aşağı yukarı karı koca çalışanların sayısı azımsanmayacak şekilde. Kadın işte calisiyor yoruluyor eve geliyo bir o kadarda evde mesai yapıyor. Türk erkeklerinin cogu evde eşine yardim etmez iki çift güzel söz söylemez. Yani bizim coğrafya da kadın olmak daha zor.
Sana cevap yazacaktım ama şöyle bir yazı buldum. Umarım okursun.
Erkek olmak cok guzel bisey cunku karsi cins olarak dunyanin en guzel varliklari olan kadinlar var. Kadinlara ise tipsiz killi erkekler düşmüş😂 en onemli kriter budur. Gerisi teferruat.
Avrupa medeniyet falan deniliyor ama;
Dünyanın neresine gidersen git kadın olmak çok zor.
:)
Herkes kendi cinsiyetini söyleyecek bu soruya o yüzden kadın olmak diyorum 😃
Merhabalar. Öncelikle söyleyeyim erkeğim. Her cinsiyetinde kendine özgü zorlukları var. Mahremiyeti işgal (T*ciz) konusunda söyleyeyim. Kadınsan o bana saldırırsa bu bana şöyle yaparsa diye bir strese kapılıyorsun. Erkek isen bir kadınla düzgün konuşamıyorsun yanlış anlar diye. arkasından yürüyemiyorsun, yüzüne bakamıyorsun, selam veremiyorsun. Her cinsiyetin kendine özgü zorluğu var
Ulan siz keşke 6 ay suriyede ırakta askerlik bir yapın sonra gelin laf edin iyi günler 😂
Ben kaç arkadaşımı şehit verdim kolay sanıyorsan yap :)
Senin iui niyetle sprduğunu biliyorum zaten ya insanlar hiçbir bir şey bilmiyor o yüzden açıklama gereği duydum üzüldüysende kb 😊
Bu konu tartışmaya kapalı biliyorsun, erkek olmak daha zor tabii ki de...
Kadın kutsal bir varlıktır zaten Kadın özellikle Anne olduktan sonra (bazıları hariç) tam anlamıyla şaheser bir boyuta ulaşır. biz erkekler onlara mecburuz. Bir kadın herşeyi tek başına başarabilirken bir erkeğin arkasında dağ gibi bir kadın olmadan bazı şeyleri başarması zordur.
İkisininde kendine göre zorlukları var. Hangisinin zorluğu daha fazla bilmiyorum ama erkek olmanın zorlukları genelde geçici ancak kadın olmanın zorlukları kendini sürekli tekrarlayan şeyler. Ben oyumu kadından yana kullanayim daha çok.
görseldeki yazıyı bi kadının yazmış olması durumu yeterince açıklıyor
kadınların hepsinin kadın olmak diyip erkeklerin hepsinin de erkek olmak demesi peki hahahs demek ki ikisi de kendine göre zor bunu anlıyoruz
böyle düşünen adamların da kadınların kendini çok acındırmasından dolayı hayatlarında daha az acı olduğu hissine kapıldığını düşünüyorum, başka açıklama yok, bulamadım 🥲
Okan Bayülgen' in sözü severim Türkiye de kadın olmak bence daha zor hele çalışan ise ama erkeklere de fazlaca sorumluluk düşüyor bir kadın mesela işsiz ise sorun olmaz ama erkekse ayıplanır bu konu böyle uzar gider...
Erkekler yorumlarda ne ağlamış ya. Tabiki de kadın olmak daha zor. Ağrıyı falan geçtim hadi. Dilediğin gibi çıkabiliyorsun daha ne. Egolarından gerçeği göremiyorlar. Kadınların çektiğini 1 gün cekemezler.
Cahil olmak daha zor. Erkek ya da kadın olarak bakmıyorum bitti o devir
Erkek olmak çok zor çünkü bütün yük onda en bariz örneği evlilik şu an binlerce kişi maddi imkansızlıktan dolayı evlenmeyi habire ertelemek zorunda kalıyor maalesef
Bizim sözde sanatçılar konuşurken gündeme göre konuşmayı sevdiği için böyle samimi dürüst sözler sarfedemezler.
her cinsiyetin zor kısımları var. ama teferruat olarak kadımlık biraz daha zor. erkek buluşmaya sadece dişini fırçalayıp gelir kadının bakımı dillere destandır gibi...
Erkekleri de küçümsemiyorum lakin kadın olmak bence ya. Kadın olduğum için de bulunuyorum direkt bu yorumda. Düşünerek. Erkeklerin de kendine göre yükleri var elbet.
Erkek olmak daha zor. Feminist bir kadın erkek yaşamı hakkında araştırma yapıyor ve daha sonrasında psikolojik bunalımdan dolayı intihar ediyor...
Ikisinin de zorlukları var tabii ki yani insan Sorumluluk sahibi ise her türlü zor olur Sorumluluk sahibi olmak cinsiyet meselesi değil
İnsan olmak zor..
bu devirde kadın olmak ya da erkek olmaktan daha önemlisi insan olmak..
Her karşı cins karşıya geçmek ister 2 dj sık dişi yan gel yat 😅.
Kadın, erkek ayırmamak gerek, iyi ve adil bir insan olmak istiyorsan hayat her zaman zor. Bedensel farklılıklar kıyaslandığında kadın için daha zor olabilir. Ama ona göre de bazı duygular verilmiş kadınlara, annelik duygusu gibi.
abi sütyen askısıyla inşaatta tuğla taşıyan adamın acısını bir tutmayın ya babam usta ve 12 saat ayakta çalışıyo ev geçindirmek için şimdi ben onun yorgunluğuyla duştan sonra uğraştığım saçımı, ağda acısını mı yarıştırıyım
Genelde kadın olmak zor zannedilir. Ama erkeklerde türlü türlü zorluklarla uğraşıyor. Bence kadınlar gibi birde Dünya erkekler günü olmalı
Kadınlara bu konuda hak verdim erkek olmak daha rahat kolay bence ama kadın olmak zor bence de
Kadin olmak daha zor. Bir çok sorumluluk olayımız var. Her konuda. Ama erkekler her konuda rahatlar. Kiyafette bile..
Her ikisinin de zorluğu elbet var.. kadın bir tık daha acı eşiği yüksek diye bütün dertler onu bulur 😬
Bu kadın olmak zor diyen erkekler. Bu şekilde mi düşürmeye çalışıyor? Bu dönemde maskülen bir erkek olmak o kadar zor ki. Bis yapmayın hiç
Bir gunlugune erkek olsun böyle diyenler merak ediyorum ne dicekler keşke boyle bir şey geliştirilse ve kızlar erkek gibi hissetse vs
Mesele yeğen erkek olmakta değil, mesele adam olabilmektedir
Canımsın 😁
Kahkaha attım sayende teşekkür ederim 🙏
Yaşamak zor her türlü, hiç doğmasaydım keşke
Kim ne derse desin kesinlikle erkek olmak daha zor, net.
Kadın olmak cunku hayatın senden beklentisi cooooook cevap vermek zor
İnan eskiden kadınlar için zordu şimdi ise erkekler için.
erkek olmakda zor kadın olmakda zor gibi geliyor bana
Abi bunu tartışmak bile saçma, tabiki de kadın olmak daha zor.
Bir erkek olarak, kadın olmanın daha zor olduguna inanıyorum :/
ne var sünnet ve askerlik başka ne derdimiz var ki?
Bence kadın olmak. Gerçekten. Her türlü dert onlarda.
Şimdi gerçekler var. Özellikle bu ülkede kadın olmak daha zor
erkek olmak daha zor tabii ki! tek yazıda kanıtlayabilirim! kadınlar basit sorunları olan şımarık varlıklar!
basit varlıklar demedim! basit sorunlar dedim!
1. çalışmak zorunda olan erkektir
2. nafaka
3. zorunlu askerlik
4. erkekler tacize uğramasına rağmen kimse inanmaz
1. çalışmak zorunda olan erkektir
Bu bir seçenektir ben kadının çalışmasından yanayım kendi gelişimi sosyal çevre için
2. nafaka
Nafaka da olmasa her erkek cinsellik için evlenir iki ay sonra boşar
3. zorunlu askerlik
E o kadar da olsun onu da mı biz yapalım?
4. erkekler tacize uğramasına rağmen kimse inanmaz
Erkek gücünü kullansa bir kadın tarafından taciz edilemez net!
1. kadının çalışmamak gibi bir seçeneği var
2. nafakayı savunamazsın. aynısını kadınlar yapıyor zaten. bu bile feministlerin ikiyüzlü olduğunu kanıtlar
3. kolaysa sen yap kimse canını sokakta bulmadı ukalalığa bak çok kolay sanıyor
4. ben erkek değilim o zaman! saçma sapan bir argüman! her erkek güçlüymüş gibi.
yaptığınız tek şey kişisel bakım. bundan bile kendinize pay çıkarıyorsunuz! her erkeği güçlü sanıyorsunuz! ama değiliz!
cinayet kurbanları en çok erkektir. intihar edenlerin %77si erkektir. güçlü olma baskısı yüzünden psikolojisi bozulan kişilerin çoğu erkektir.
@Melisskya geçen kadının biri beni dövdü ben karşılık bile veremedim. cılız bir kadındı. bu yeterli değilmi
Bazıları her ne kadar erkek olmak daha zor desede bence kadın olmak daha zor.
Dünyada erkek olmak Türkiye ve Arap Yarımadasınds kadın olmak zor bence
Erkek olmak zor, sürekli acik kizlar var namuslu olmak zor
@SonBaharQ tabiki öyle 🫶🏻🫶🏻
bu laflar kime acep
Sahi kime
Aaa @_elyise
Bu arada kafanın yarısı yok senin @_elyise
İlginç vallA
Erkek olmak zor adam olabilmek çoook daha zor kadın olmak tabikide kolay değil fakat kadın olmakta zor fifty fifty diyelim ayrım olmasın. 🚬 keyifli geceler
Erkek olmak daha zor tabiki 😊 ama çoğu erkek bunun farkında bile değil maalesef
Erkek olmanın da zorlukları var elbet ama kadın olmak her halükarda daha zor aile yaşam bazıları için okul çalışmak boşanmak bazen evlenmek kadınlar için zor
Kadın olmak çok zor ve bunu yazarken ağlamak istiyorum hüüü 😭
Kesinlikle kadın olmak daha zor her konuda her hususta😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?