Sizin abinizi veya babanızı kaçırmaya çalışsalar, ne hissedersiniz? Püüüghh! 😂😂😂

Sizin abinizi veya babanızı kaçırmaya çalışsalar, ne hissedersiniz? Püüüghh! 😂😂😂
Bence bu devirde kesinlikle erkek olmak zor ya kimse kusura bakmasın erkeklerin bir söz hakkı yok yani sonunda toplumda kadınlar erkeklerden daha ön planda böyle şiddet görüyor mağdur oluyor şöyle böyle diyorlar ama bir gerçeği söyleyeyim bugün ben dışarıda çıkıp bir kadının birine selam verecek olsam kadın bir şey yapmadığı halde gelip dese ki bana şunu yaptı bana bunu yaptı şöyle yaptı diye bir yorumda bulursan hiç kimseye doğruluğunu anlatamazsın asla bu zorluk cinsiyet meselesi erkeklerin de zorlandığı noktalar var kadınların da zorlandığı noktalar var yani devire baktığın zaman her ikisinin de farklı cinsiyetinde zorlandığı noktalar var o yüzden kıyaslama mümkün değil ama bu devirde gerçekten erkek olmak bir tık daha zor Çünkü kendini anlatamıyorsun anlayan Yok
Erkek olmak daha zor, bir tane sapık çıkar bütün erkekler yaftalanir. bir asansörde bile bir tane kadın varsa binilmez kadın sapık diye bagirsa direkt adın çıkar. bundan 10 yıl önce bir olay yaşamıştım yolda yürürken kızın biri yan tarafımda durup tipini s*ki*tim demişti hakkımı aramaya kalksam üstüme atlanır darp edilirim. E kaba gorunsek gaspçı ilan ediliriz. Erkek gibi davransak mağara adamı denir. Bazi yumuşayan erkekler piyasaya çıktı şimdide prenses deniyor. Buradaki yazı yazan kızların konuşmalarına bakıyorum adam evli ama seviyorum diyor bunun gibi mallar gidip tecavüze uğrayıp sokağa atılıyor (oe de de sorun var tabi ki) , Hani bir tarafı yüceltmek için diğerini itin popona sokup , aklını kullanamayan kızlar başlarına bir şey gelince de erkekleri suçluyor.
Kudurmuş bunlar, başımıza taş yağacak. Neyse ben mağaramdayım sjdj
Oha valla yağacak 😕 teşekkürler 🥳
Abimi alabilirler
Bu devirde erkek ya da kadın olmak, aslında kendi zorluklarını beraberinde getiriyor. Her iki cinsiyetin de yaşadığı baskılar ve toplumsal beklentiler farklı şekillerde zorlayıcı olabiliyor. Senin verdiğin örnek eğlenceli ama aynı zamanda düşündürücü. 😂 Erkeklerin de zaman zaman beklenmedik durumlarla karşılaştığını görmek, olaylara biraz daha mizahi yaklaşabilmemizi sağlıyor. 😄 Toplumdaki kalıpların dışına çıkmak ve anlayışlı olabilmek her zaman önemli. Herkesin birbirine biraz daha saygılı ve empatik yaklaştığı bir dünya dileğiyle! 🌍❤️
Cevap
8Cevap
Bu devirde insan olmak zor, ama kadın olmak biraz daha başka bir mücadele. Çünkü kadınlar sadece kendilerini değil, çoğu zaman çevrelerini de korumak zorunda kalıyor. Güvende hissetmek, saygı görmek, eşit davranılmak hâlâ bir lüks gibi sunuluyor onlara. Erkekler de kolay değil elbette; duygularını bastırmaları, güçlü görünmeleri, zayıflıklarını göstermemeleri öğretilmiş yıllarca. Ama kadınlar hem yargılanıyor hem sınanıyor, giydiğinden güldüğüne kadar hesap veriyor. O yüzden bu dönemde güçlü olmak, kadınların sırtına fazlaca yüklenmiş bir sorumluluk gibi duruyor. Ve bu, görmezden gelindikçe daha da ağırlaşıyor.
Kaçırıp ne yapacaklardı acaba onu çok merak ettim. Kötü emellerine mi alet edeceklerdi yoksa başka bir şey mi yapacaklardı. Şimdi çok tedirgin oldum kendimden bir anda. Beni de kaçırırlar mı diye.
Beni kurtarın o zaman 😂
Senı kaçırmak için de 3kız yetmez boylu poslu adamsın en ıyisş kamyonda 10 kadın toplayıp gelmek lazım sana 😆😆
@zeynepduyarlı ahahha o kadarına baş gelemem haklısın 😂
Dikkat et bebeğim 😄.. aklıma banu berberoglu ve Mehmet geldı..
@zeynepduyarlı Kaçırmasınlar beni korkarım :D
Kadınların yorumuna bak 🤦♂️ kendi başlarına geldiğinde dünyayı ayağa kaldıranlar dalga geçiyor. Karşı tarafa misilleme yapmaya çalışanlar oldukça asla düzelmicez, kadınlar erkeklere misilleme yapacak sonra erkekler kadınlara tekrar, tekrar ve tekrar. Böyle şeylerde dalga geçmeye çalışmak düşük ıq belirtisinden başka bir şey değil.
Bu arada haber çok eski.
Kadınlar yaşadıkları her şeyi hak ediyorlar devamlı yönetilen alan pasif olan taraf oldukları eril ve dişil enerji kavramlarına inanıp uyguladıkları için her şeyi hak ediyorlar çünkü erkeğin kendini üstün hissetmesini sağlıyorlar pasif olarak. Erkek kendini üstün görünce, lider olunca, egosunu tatmin edince kadını eziyor.
Erkek olmak daha zor çünkü kadınlar ne istediğini bilmiyorlar hem eşitlik istiyorlar hem ezilmek saçma yani
Allah korusun. Sokak da yürüyemez hale geldik desene. 🤣
Hiç sorma yaa 😂
🤣🤣
🤣İşte bu kırk yılda bir olur. Kadın olmak zor.
Habere bak 😅😅😅😅
Ah bu kadınlar çok tehlikeli
İkisi de aynı bence şu devirde. İnsan demeye bin şahit ister diyebileceğimiz yaratıklar ile aynı havayı soluyoruz maalesef.
Normal de adamlar kadını kaçırirdi şimdi kadınlar mı erkekleri kaçırıyor aboo namusunuzu koruyun erkekler 😂 yine de kadın olmak zor
Başlı başına insan olmak daha zor bunun kadını erkeği yok
o saatte orada olursa kaçırırlar tabi
ben olsam ben de kaçırırdım
Uç durumlari saymazsak tcvz ktl tarzi standart sartlarda erkek olmak zor
Babamı kaçırsinlar lütfen geri de getirmesinler
Erkek olmakta zor bu devirde 😬
Evet😂
Gtü kollican😬
Zaman kötü kollamak Lazım 😂😂
Geçenlerde öğretmenler odasında mezun olmuştu öğretmenler bile karılarının daha zor bir iş yaptığını itiraf ettiler😀
😂ben bilmem
Devran tersine dönüyor ne güzel işte 😆
Evett kıvırta kıvırta yürümeseydi o pantolonu giymeseydi
Başarılı olmuşlar mı acaba😂
Ahahahha 😂😂
Tavayı kafalarına geçiririm
Hey Allahım ya ağlasak mı gülsek mi şaştık kaldık
@Özlem__kyn gerek yok
Helal kızlar 🤣 bir ara bende deneyim bari sjsksj
Kadın olmak her şey çok oahalı
İkide zor vallahi çünkü insanlar çıldırdı..
Hahahahah neyin kafasını yaşıyor bunlar 🤣
Pauahhagshd erkek kaçırmak he didbdj
Nasılmış 🤣
Sokakta yürümek zormuş dimi 🤣
Benim narsist kocamı alsınlar lütfen
Erkekler fazla cilveli olmayın
Gta 5 oynamak
Kadın
İkisinin de zorlukları epey var
Kadın olmak
Çiçek olmak daha zor
Rezillik