HÜDA PAR 'vizyon beyannamesini' paylaştı: 'Evlilik dışı ilişkilerin ve zinanın yeniden suç sayılmasını istiyoruz !
Galiba bu iş iyice çığırından çıktı :)
Galiba bu iş iyice çığırından çıktı :)
Öyle bir döneme girdik ki cidden çok başka pis bir dönem siyasi partiler kendi ilkelerini unuttu gitti.
Hadi AKP'ye bir şey demiyorum da CHP 🤬
Adamlar kendi ilkelerinden koptular gittiler kendi ilkelerine ayrı olan haykırı olan AK parti'den ayrılan kişilerle birlikte oldular üstüne HDP hiç beklemezdim.
Ben bazı partilerin birlikte yer almalarını isterdim mesela bana absürt olmayan ittifaklar şu şekilde ;
İkili blok bulacaksın bu şekilde olmalıydı zira millet ittifakı yazdığım şekilde olsaydı hiçbir sorun yaşanmazdı.
Düşünsene adamlar hepsi Atatürk'ü severler milliyetçiler milliyetçiler hepsi Suriyelilerin gitmesini ister diye ya ortak paydada çok buluşuyorlar.
Yine aynı şekilde AKP refah partisi AKP'den ayrılanlar hepsinin ortak yönleri var.
HDP Hüda par Zaten ikisi de aynı zihniyet bir araya gelmelerinde absürt bir durum yok.
Herkes olması gerektiği yerde değil maalesef.
Ve merak etme seni korktuğun hiçbir şey olmaz çünkü bunlar seçim öncesi verilen vaatler birkaç milletvekili verecekler geçiştirecekler.
Cevap
1Cevap
Suç değilmiymiş? İyide neden korkuyorsun ki? Zaten yasak olduğu halde birçok suçu işlemiyormusun günniçerisinde. Örneğin trafikte kural ihlali gibi.
Orspu çocukları 4 karı alır grup yapar milletin özel hayatına göz dikerler Müslüman görünümlü sapiklar
Ne zaman evleniceksiniz
Evlenmeyi düşünmüyoruz
O da mı?
Evlencekseniz hadi neyse bu şekilde ben onay vermiyorum akp’li de değilim ahlak bozuyor bu Özgürlük adı altında aile yapısını da
Evet oda
İnanılmaz, bir şekilde evleniriz diye düşünüyor ve istiyor olabilir
Sanmıyorum belki ayrılırız kıl uğraşacak boşanma nafaka falan Evlilik gereksis
Evlilik kadınları koruyor işte, bence o da istiyordur, yazık
Onda öyle bir tip var mı bak bakalım:)
yatak odalarına mı girecekler milletin :D
Açıklamalarına bakılırsa kırbacı yiyeceğiz. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?