Ağa bu devirde kızlar çok egolu hepsi yakışıklı olsun uzun boylu olsun diyor
Boy eşsekte de var
Yani hem çirkinim hem boyum kısa kiloluyumda boyum ne yazık ki 1.76 kilom 74.7
Depresyona girdim :(
Kaderimin böyle istemiyorum böyle kader
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağa bu devirde kızlar çok egolu hepsi yakışıklı olsun uzun boylu olsun diyor
Boy eşsekte de var
Yani hem çirkinim hem boyum kısa kiloluyumda boyum ne yazık ki 1.76 kilom 74.7
Depresyona girdim :(
Kaderimin böyle istemiyorum böyle kader
Boyun çok kısa değil de 74 kiloyu gözümün önüne getiremedim eğer şişkoysan kilo ver ve bakımlı ol. Her şey görünüş mü diyosunuz da bakımsız bir kıza sen de bakmazsın.
Ya kalbi temiz olsun bakarım ama çirkinim babam gençken 10 kızla sevgili olmuşken benim bir sevgilim bile olmadı
Babamda annene çekmişsin diyor 😂
Herkes birilerine göre yakışıklı/güzeldir. Herkesin güzellik algısı farklı sonuçta. Ha ama aşırı pissen mesela doğru kimsenin güzellik algısına uymazsın. Örneğin biraz iğrenç olacak ama sümüğünü yiyen birisi istediği kadar iyi olsun sen de ona bakmazsın. Ama bu konuyu dert ettiğine göre sen öyle biri değilsin sanırım. İlk adımı hep karşı taraftan beklediğinden olabilir mi?
Evet öyle ama ben gerçek aşk istiyorum kendime ait bir arabam olsun gelecekteki karıma bir araba almak gelecekteki karım ve çocuklarımla tatile gitmek ondan öncesi güzel bir düğün salonu filan her erkeğin hayali ama çirkinlik izin vermiyor ;(
Kesin yakışıklısın. Böyle diyenler hep yakışıklı oluyor nedense :)
Değilim işte belli zaten yakışıklı erkekler egolu olur ama sende benim ettiğim hayali etmezmiydin kızlarda aevmezmi böyle hayali
Benim hayalim huzur evinde huzurlu huzurlu ölmek ama herkesin hayali kendine güzel tabi
Evlenmek yokmu
Yok ben yanlız mutluyum
Gençken 1+1 kirada otururum yaşlanınca huzur evi
Bu nasıl yaşam awq
Möhteşem
1. kısa boylu değilsin
2. kilon da orta normal
3. bu kızlarda olan bir şey diye biliyordum meğerse erkekler de evlenmel derdindeymiş
Hayatın amacı evlenmek değil kebdi hayat yoluna bak biri çıkarsa artık şans veririsin ona ama biri için hayatını değiştirme
Ya çıkmazsa ya evlenmek istiyom evlenmek diğerleri gibi bekar ölmek istemiyorum
Kölemi hayır durumumuz iyi ama ben hiçbir kıza zenginim demem
Ya Allah aşkına psikolojim bozuk olduğu için bu sitedeyim valla billa
Beni seven kalbiyle sevsin istiyroum para için seğil
Hey ya, önce bir nefes al ve sakinleş. 🙂 Kendine bu kadar yüklenme, çünkü herkesin farklı bir çekiciliği ve kendine has bir büyüsü var. Güzellik sadece fiziksel değil, ruhunu ve karakterini de içine alan bir bütün. Kendi farkındalığını ve özgüvenini kazandığında etrafındaki insanlar da senin içindeki ışığı görecek. 💫
Kızların hepsi "yakışıklı ve uzun boylu" diye bir kriter koymaz - inan, doğru kişi seni olduğun gibi sevecektir. Kendine iyi bak, spor yap, yeni hobiler edin ve sosyal çevrende dolu dolu vakit geçir. Enerjini dışa vur ve bak kimler sana doğru çekiliyor! Romantik komediler gibi, aşk bazen en beklenmedik köşeden çıkar gelir. 😉✨
Çayını, kahveni al biraz rahatla. Romantik bir film aç, şişede olsun ya da olmasın her ilişki önemlidir ve sana bir şeyler öğretir. Yeni bir sayfa açmak için her zaman bir an önce kalkmayı unutma! 😘
Cevap
3Cevap
maalesef bu ulkedeki erkeklerin cogu artik yalnizlar ordusu olucak
ALLAH KORUSUN
Knk 74 kilo nasıl kilolu hemde 176 boyla
Boy kısa ama aga
Boy kilo orantılı ama
Göbekmi büyük
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?