AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
Bir süre sonra pişman olunabilir ama belki evlenip bosananlari gördükçe iyi ki de denebilir
Bende bunu diyorum misal
Bence evet sevgilim yok evlilik hayalim yok düşünmüyorum ama bazen ihtiyaç duyuyor sevilmeye çocuğa yalnızlık Allaha mahsus netice de
Aday yokmu
Sakın bulaşma 😂
Karşına doğru kişi çıkarsa evlenirsin ama baskı nedeniyle evlenmeye kalkma hayatını cehenneme çevirirsin
Amaan kazan paranı keyfine bak anasını satım. Elin erkeğinin kahrini çekme enayi gibi. Kendi yoluna bak
Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama pişman olunur gibi çünkü henüz gençsin muhtemelen kendine yetiyorsun ama ilerde yalnızlık rahatsız edebilir insan yalnız olmaması gereken bir varlık bence Allah hepimize hayırlı eşler nasip eder umarım 💜
Evlilik , ev , cocuk , hayat gerçekten sorumluluk. Istemiyor isen zorlama
Bence pişman olursun. Gençken güzel olabilir de. Yaşlanınca yalnızlık kötüdür
Napyon
Doğru bildiğinizi yapın. Gördüğüm kadar gayet aklı basinda ne istediğini bilen birisiniz. Pişman olmazsınız bence.
şu an oyle bi isteğin yoksa hic bulasma milletin lafıyla yol alırsan yolda kalirsin ve bazi pismanliklarin da geri dönüşü olmaz
Eğer evlenmek hayal ettiğin bir şey değil ise sakın bulaşma yapamazsınız bir yerden sonra
Hiç hayalim olmadı evlilik
Serbestliğe alıştıysan eğer evlilik bunaltır seni gerçi karşına çıkabilecek insanda önemli
Ara sıra beraber olmak adına görüşmek istersen tanişabiliriz. Birbirini boğmadan flört veya cinsel beraberlikler
Evlenme, bekarlık iyidir ben 2006 da evlendim kafamda saç kalmadı,2 de çocuk var çok fazla sorumluluk gerektiriyor
hayır olmazsın. Evlenmek yapmak zorunda olduğumuz bir şey değil. Tercih meselesi tamamen. İstediğin gibi hayatını yaşarsın. Böyle mutluysan böyle kal
Ben de senin gibi düşünüyorum. Güzel bir iş kendi düzenim iyi dostlar arkadaşlar bunlar yeter de artar ha birde kediciğim tamamdır :)
Olmayacağını düşünüyorum zaten geçmişte aşıkta olmamışsın büyük ihtimal sen aseksüel'sin ben geçmişte 3 kişiye aşık olmama rağmen artık bende evlenmek istemiyorum hatta babam bana sormadan kız bulmuş bana baskı yapmaya çalışıyor şu an yaşım 22
Acikcasi evlilik bence kumar ya da sans diyelim. Ben evlendigime pismanmiyim evet pismanim evet esimden dolayi. Esin dogru biri olursa aslinda evlilik cok guzel bir sey ama iste dedigim gibi tamamen sans sanki.
Evliyim 2.5 senedir.
Evlilik güzel bir şey tabii olumsuz taraflari da var.
Ama lütfen kendini hazır hissetmiyorsa kimse evlenmesin.
Hiç olmazsın. Evlilik çok ciddi bir is. Ne zaman hazır hissediyorsan o zaman. Doğru zaman da ve doğru kişi ile.
Sorumluluk ama düzen sevmiyorum ama devlet memuruyum çok ilginç şöyle yapabilirsin zorunda değilsin ama yarın bir gün yalnız öğreneceğin zaman da her seçimin bir sonucu olduğunu unutma
İşte de sorumluluk almayı sevmem ama almak zorunda kaldığımda alıyorum. Şahsi hayatımda nefret ederim
Sen ne kadar görmezden gelsen kendini kandırsan da işin de senin şahsi hayatının bir parçası burada sorumluluk alma demek birlikteliğin getirdiği kurallara uymaksa bu zor geliyorsa bazı ahlaki ve karşındaki insana saygıdan yapılan işte bu ayrı bir boyut bu da sana kalmış
Hayatımda bu sorumluluğu almama şansım var ama
Evet var ama hayatını yalnız bir şekilde acabalar ve keşkelerle sonlandırma sonucunda var sana zevklerinden birini bul deme yanlış yanlış olmasın sadece eğer gerçekten içimden gelen biri olursa hem denemeni istiyorum tabii buna layık iyi biriyse
bence hıc hayatını bozma evlenme ben 47 deyım ve şuanda hıc pısman deyılım bu hayat şartlarını gorunce
İstemediğin birisiyle 4 duvar kolay geçmeyebilir umarımm düşündüğün gibi birisi hayatına girer yalnızlık da zor
Bende öyle düşünüyordum ama doğru insan çıkınca karşına bu değişiyor umarım doğru insana denk gelirsin
Doğru bildiğini yapmalısın tabi ki, hayat 3-5 pinponun senin adına karar vermesine tahammül etmek için fazlasıyla kısa ve acılı zaten, değil mi?
Pişman olursun bence evlensen de evlenmesen de çünkü evlensen de çok mutlu olacağını sanmıyorum. Günümüz evlilikleri malum
Vakti zamanı geldiğinde olur ama bu kadar sınırları net çizerek mesafe koyma sonra ben gibi evleneyim dediğinde iş işten geçmiş olur
evlenmemeyi savunan insanların bile bir noktada yalnız kaldıklarında, bu kararlarından ötürü pişman olduklarını gördüm.
Bence doğru olanı yapıyorsunuz bu çağda evlenmek birine teslim almak bana göre hata gibi...
Bu yüzden yalnızlık altın değerindedır
Zamanı gelince şartları uygun ve iyi birisi denk gelirse evliliği düşünürsün.
Burcun yay mı?
Evet yay 😂
Tahmin ettim ☺️.
Bilirim bir yayın ne düşündüğünü.
Çünkü bende bir yayım
🤣🤣😅😂
bu bir seçim elbette
belki iki yıl sonra fikriniz değişebilir
şu anda yalnızlığın tadını çıkarın sonrasını sonra düşünürsünüz
Nasıl mutluysan öyle yap. evlilik yapmak için değil seni evliliğe seve seve evet dedirtecek, içine sindirecek biri olursa yap.
Evlenmedim pişman değilim. Evlenip boşananlarda var ve onlar pişman. Mahalle baskısına boyun eğme hedef koy hedefini gerçekleştir.
Benzer bir şekilde yaşıyorum hayatımı, gayet keyif alabiliyorum, yalnız 30 lardan sonra yalnız kalabilirsin ama istediğin hayatı seçmekte özgürsün.
Pişmanlık olur ilerde keşke diyebilirsin. Tabi çevrende sevecek kimse de yoksa bilmiyorum ya zor seçim...
Evlen. Mutlaka evlen. Biz mutsuzken bekarların mutlu olması sinirime dokunuyor. Evlen. Evlen.
😂 Sesli güldüm, yakma kızın başını
Nasıl mutluysan öyle yaşa be. Kim nerden bilebilir hayatta ne olacağını? Gerçekten sevmeden evlenmek mi daha mantıklı olan? Bence pişman olmazsın , belki ileride biri girer hayatına:) şu an mutluysan böyle devam etmek en iyisi 🍀
Evlenenler daha çok pişman, evliliğin çocuk haricinde kadına ne gibi bir faydası var ki, çocuk istemiyorsan evlenme bence
Şimdi sana şöyle bir şey ifade edeyim Yalnızlık insanı mısın değil misin bunu sormalısın kendine yani şu anda yalnız olduğun için tam olarak ne hissediyorsun bunu tam olarak tespit etmelisin ona göre davranmalısın
Bence olursun. Bende ileride pişman olmamak için evlenmek istiyorum. İş işten geçince pişmanlığın anlamı yok. Gençken her şey iyi güzel ama yaşlanınca öyle değil.
Yalnızlık en güzeli bence karışanın edenin yoktur, en azından benim için öyle
Pişman olursun smd doğru bildiğini yapmasan da pişman olursun mesele pişman olmak değil doğru olanı yapmak
Kismet bu işler..
İstemiyorum dersin bir anda hiç beklemedigin anda oluyor kuzum a dönersin
Doğrularımız zaman kavramıyla birlikte değişkenlik gösterebiliyor. Akışa bırakın su yolunu bulur..
yani bu sorunun cevabı zaman mekan ve şarta göre değişir.
bir arkadaşının çocuğunu sevip hemen anne olmak isteyebilirsin mesela.
Yakın 2 arkadaşımın çocukları var. hiç özendiğim olmadı henüz. Ama olur mu bilemem
yarın olabilir. :)
Sana kalmış belki karşına fikrinden caydiran biri çıkar
Bmcr evlen kimse ölümsğz değil ve yanlız kalınca napcan kardeslern ya da kuzenlern arkadaslarn evleneck kendi hayatına cekılecekler sen napcan ve ılerde yaşlancan o zmn napcan huzur evi mi
Hayır bekarlıkta güzel hayatını bekarlıkla sürdüren binlerce insanlar var ve gayette mutlular
Hiç sanmam pişman olacağıni değmeyen biriyle evli olmaktan ise hiç evlenme daha iyi
Belki biraz pişmanlığı olabilir bu durumun ama bu şekilde kafa rahat her şey rahat...
Ara ara bu düşünce banada anlık bi uğrasada evli çocuklu perişan kadınları görünce asla diyorum
Niye olasın ki. Şu an bunu düşünüyorsan. Olmazsin bence... yasa hayatına bak.
Evlenirsin kanki öyle düşünme evlen çoluk çocuğa karış
Uyumlu birini bulabilirsen ya da bununla olur dersen bir dene.
yalnızlıkdan keyif alıyorsan hiç evlenme bence.
Yalnızlık sana keyif veriyorsa pişman olacağını sanmıyorum
boş ver sen evlenme, evlensen bile kavga çıkar bi müddet sonra çünkü dağınıksın, sorumluluk yok.
şu an için pişman olmaya bilirsin ihtiyarladığında yanında birinin olmasını istersin
gizli kız bir yerden sonra sıkılırsın be bro. yanlızlıkgüzeldir allahada mahsustur
Aman Allahım cevap kitlesine bak hep bu soruyu ve bu günü beklemişler 69/146
Ahahahaaaa aynen ya:)
Henüz daha pişman değilim. Tam tersine çokta keyif alıyorum. Bakalım ne zaman pişman olacağım..
Olur evlilik pişman etmeyen kişilerle olunca çok güzel. Bişe herkesin evlenmesi gerek bence