AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
ee yani yalniz hayat nereye kadar illa bir yol arkadas bi esin olsun ister insan. Ailenle yasamakta bi yere kadar yani 40 yasinda halen ailesiyle yasamak falan yani ne bilim...
Bir yerden sonra ruhen ve bedenen hayatında birini istiyorsun
Bence 30 yaşından sonra bekarlık daha da zorlaşıyor benim için öyle oldu 34 yaşındayım hâlâ bekarım ve böyle ömür geçmiyor
Olursun. 35 yaş üstü bekar çocuksuz kadınlara bakman yeterli.
Bence nasıl mutlu isen öyle devam et. Herkes evlenmek zorunda değil.
Yaratılış gereği birbirimize ihtiyacımız var pişman olursun
Hayır pişman olacak bir şey yok belkide yaşlanmadan bir heves gelir evlenirsin
Bende istemiyorum ve sırf bunun için yüzük takıyorum.
Bu gidişle ben de evlenmiycem hayatımın aşkını bulmadan bu dünyadan göçüp gidicem...
Benım hayalim düzenli iş evımde beslediğim köpek bahceli bi evde ualnız bı sekılde ölmek istiyorum
Evlenirsen kesin pişman olucan bir evli olarak söylüyorum.
Evlenen pişman bir de evlenmeyen
Niyetin yoksa evlenme kesinlikle
Bende evlenme meraklısı değilim ama insanın yinede bir hayat arkadaşına ihtiyacı oluyor
Hayat senin karar senin sen bilirsin bu devirde ne düşünsen dogrudur ya 😊
Benim gibi biriyle evlenirsen fazla zorluk cekmezsin
Sakın evleme!!! Benden sana abla dost tavsiyesi evlilik öyle gözüktü gibi değil keşke baştada beni öyle uyaran biri olsaydı hep bekar kalırdım hersey için çok geç benim için 😏😏😒
Paran ve gücün olursa pişman olmazsın çoğu insan yaşlanınca bana baksın diye çocuk yapıyor ama aynı zamanda da ele ayağa düşmekten çok korkuyor
Kendime yetecek kadar kazanıyorum memurum öyle aman aman bir param yok
İyi birini bulursan evet sıcak bak ama bir elin parmaklarını geçmez memur olan arkadaşlarım eşlerine maaş kartını verdikleri halde yaranamıyorlar dayak yiyorlar ve millet buna ne güzel diyor aileleri koca bulmuşsun iki tokat attı diye niye boşanmak istiyorsun diyor
Erkeksen evlanme kadın isen bacım oldun yok ikide değilim dersen ibinesin. Maalesef bizim toplum bu fakat kolayı su kadın ol evlen ayrıl herboku ye ne bacım derler nede faise erkek sen kesin top bu dibini dövdürüyor derler
Emin ol pişman olmayacaksın, 30 da da 40 da da 50 de de koca bulursun, yaşa hayatını, bu senin için evde yalnız tv başında oturmak olsa da.
ahaha aha ben ve sırf gömleklerini düşününce memur biriyle hiç evlenmek istemiyorum ajhjhj
😀bende aman boşverr nie evlencem dedim yaş oldu 34 hayay pahalılığıda girdi yaşıtlarım çoluk çocğa karıştı arkadaş grubum dağıldı istesenee istemesende insan kendine ait bi aile istiyo pismanlık oluyo açıkçası yalan yok
Pişman olursun insanoğlu tek başına yaşayabilecek bir varlık değil
Evlenenler ayrılmak bekarlar evlenmek ister evlilik çok riskli bir kurum ama şöyle bir yanıda var emekli olmuş yaşlanmış birisi iken çevrende birilerini istersin yalnız 1 1 dairende cesedinin 1 ay sonra kaldırılmasini istemezsin değilmi
Kendine göre harika birini bulursan evlilik çocuk güzel, çocuk yapma. Bende öyle yapıcam çocuk işleri sorunlu. En azından anlaşamazsan ayrılırsın
Şu an bile ikilemde kalmışsın bence
o yüzden evet pişman olacaksın diyorum
İlerde yaşlanınca pişman olma ihtimalin var. Ama sorumluluk ve özgürlük konusunda çok haklısın
Senin kafada çok kız var çoğu da olgun değil beyin yapısı olarak hayatı gezip eğlenmekten ibaret sanıyorlar hayatın gerçek yüzüyle karşılaşınca başa çıkamıyorlar nasıl atlatırız diye
Yanlızlıkta mutlu olan biri kesinlikle evlenmemeli deniyimli aktarıyorum… sakın…. Uyurken sarılamazsın sorun büyük :D yanlız kalmak için kaçarsın farklı odalarda çalışıyorum dersin akıl karışır yok yok mümkün değil…. ( boşandım )
İleride 50% herseyini vermek istiyorsan evlen. Taraf fark etmiyor işin varlığın varsa. Finansal bir kağıt sadece bu devirde. Istemiyorsan kesinlikle evlenme. Sevdiğinle evlenmeden beraber yaşayabilirsin istediğini yaparsın.
Bende istemiyorum çevre baskısı ısrarla evlen diyor
Monoton bı hayatin mi var sevgiki felan var mı
Evet ama ben bu monotonluğu seviyorum. Sevgilim de yok şu an
Yok yaaa nereye kadar oyoe azıcık renk kat hayatina evlen demiuorim zaten sakın evlenme boş ver
Bu senin hayatın aileni dinleme herkes evlenmek zorunda değil dünyaya bi kez geliyoruz sonuçta baskı uyguluyolarsa da dinleme
evlenmek istemiyorsan evlenmemelisin bir gün evlenmek isteyeceğin biri olursa evlenirsin pişman olmazsın bencd
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran kimse senin hayatını yasamicak sonuçta herkese kapat kulaklarını kalbinin sesini dinle
O zamana ve duygu degisimlerine gore degisebilir. Ama her evlenen insanin cocugu olcak diye bisey yok. Allah vermezse vermez. Yani evlilikte cocukta kader kismet...
Bende bu kafadayım evlenirsem aldatacak düşüncesi beni yıpratır yapamam gibi geliyor
Evlenmek dünyanın en güzel şeyi. Evlenmek bereket, evlenmek sünnet :)
Her evlilik bereket mi? Bu nasıl saçma bir cümle
kendi gelirine sahipsen evlenmek kadar kötü bir hata yapma bence
Ölümlü dünyada yalnızlık gerçekten bir yere kadar diye düşünüyorum. Doğru insan karşınıza çıktığında o zaman farklı düşüneceksiniz çünkü insan bir nefes, hayat yoldaşına ihtiyaç duyuyor bu dünyada.
Evlensen de pişman olursun evlenmeden de. İki ucu b*klu değnek.
Evlenirsen yaşayacağın pişmanlık daha ağır sonuçlar doğurur. Düşün ki intihar eşiğindeyim. Çevrende baskı yapan kim varsa umursama, o hatayı yapma.
Neden ya allah korusun. Boşanma ihtimaliniz yok. U
Abi şimdi merak ettim neler yaşadığını bende evlenmek istemiyorum
Biraz aile ısrarı biraz da kendi hatam yanlış bir seçim sonucu. Boşanma konusunda ikna edememek beni yıpratıyor.
Boşansan bile ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacaksın da 😔
Çocuk yok belki nafaka olmaz ama ikna olmuyor tekrar ailesine dönmeye. Elimde avucumda ne varsa ev araba hepsini verirdim şimdi boşanacak olsa.
Kim bilir neler yaptıda intihar edecek eşiğe geldin abi 😔
😒😒
Hazir degilsen evlenme yoksa pisman olursun insan bazen o yalnizligi o rahatligi ariyo..
Yanlizlik allah mahsuz anan baban olecek napican erkek kardeşin evine mi siginican oluk çocuk yok anne diyen baba diyen yok kisacasi ailen yok dulmu kiz kurusu mu olucan he zaman gelir belki diyecen ozmanda seni alacak ahmak nerden bulacan artik erkeler de akillandi kariya ihtiyac yok yemek camaisr temizlik kolay bunlar icin evde kari beslenirmi diyen ahmak dolu piyasada yapmayin kardeşin evlenin evlnmekte bereket vardir huzur vardir kadina cennet var kocasina itaat edene erkek de adam olursa onada var essek olursa diyecek yok
kafana göre takıl nasipte varsa kalpler birbirine ısınır
Aşkım aklın varsa zaten evlenme evlenenleri ben gördüm belalarını buldular ablamda dahil
Içinden nasil geliyorsa onu sec baskalari icin degil kendin için yaşa..
Evlenmekten değilde çocuk sahibi olamamaktan pişman olursun
Olmazsın. Ama ilerde düşüncen değişirse olabilirsin
Evlendiğine pişman olacağın kesin şimdiki pişmanlık daha iyi en azından dönüşü olur
İleriki yıllarda yaşıtlarının torunları bayramda büyükannelerinin elini öptüğü zaman içinden bişey kayar gider. söylüyceğim bu kadar.
nişanlıyım ve okadar iğrenç bi duygu ki gerçekten o insanı iyi sanıyorsun ama kötü çıkıyor lütfen çok iyi düşünün tanıyın
Herkesin gerçekleştirdiği eylemi sen gerçekleştirmek istemiyorsan neden pişman olasın ki?
Mantıklı bir yanıt 😊👍
Hatta zekice
Bende böyle olmak isterdim
Aşka yatkın olmak boşa dert
İlerde illaki eksikliğini hissedersin ama pişman olmazsın sanırım
Kesinlikle evlen ileride iş işten geçtikten sonra pişmanlık da fayda etmez
Yalnızlık Allah'a mahsustur.
Evlen bence hem bı yoldaş iyi gelir insana
bence hiç bir sıkıntı olmaz, ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten
Buna sen karar vermelisin bence biraz ileriye dönük düşünerek ama evlenmek için de evlenilmez
hayat senin hayatın kimsenin hayatına müdale etmesine izin verme çalışıyorsun işin güçün var kendi sorumlulukların var zaten birde evlenip çoluk çocukla kim uğraşacak bu ekonomi de
Hayır peşman olmazsın. Önəmlisi doğru adamı adamı bulmak
Acele karar vermemen gerektiğini bilmelisin. Hakkında hayırlısı olsun