Nişanlım ailesine sürekli para veriyor, evin eksiklerini görüyor. Düğünümüze dört ay kaldı, evlenince de böyle devam eder mi?

Arkadaşlar ne zamandır bunun tartışması var. babasının eli ayağı tutuyor ama çalışmıyor hiç bir şey almadılar herşeyi nişanlım borçla harçla kendi yaptı evlendikten sonra da borçları ödemeye devam edeceğiz ama ailesinin bu bencilliği beni çok rahatsız ediyor bir de hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar evin ne eksiği varsa Ali alıyor benden saklıyor farkındayım daha yeni bin liralık alışveriş yaptılar nişanlım ödedi ben mi abartıyorum dört ay sonra da böyle devam edecek mi korkmaya başladım bu sürekli böyle devam eder mi bilmiyorum düğünde takılacak altın konusunu bile açmadık güya yeni aldılar ne göstermek var ne başka bişi bu arada altında felan da gözüm yok hiç bir şey yapmadılar bari ilerde bozdururuz araba alırız üstüne kredi çekeriz ya da borçları kapatırız mantığıyla istiyorum bu durumdan çok sıkıldım artık

Nişanlım ailesine sürekli para veriyor, evin eksiklerini görüyor. Düğünümüze dört ay kaldı, evlenince de böyle devam eder mi?