Gizli Üye(25-29)10 ayDibine kadar haksızsın. Senin gereksiz ihtiyaçlarına adam her gün binlerce lira ödemek zorunda değil. Ona paralar gökten yağmıyor, çalışıp kazanıyor. Sende madem bu kadar harcama meraklısısın git bir işe gir kendi paranı kazan. Bu müsriflikle kocan yakında tekmeyi basıp seni kapının önüne koyar.
Yorumların birisinde kadının çalışmasını köle olarak demişsin ama kadının çalışmalar kölelik değil özgürlüktür. Asıl çalışılmasına izin verilmeyen kadın köle olarak kullanılır. Biz en azından çalışıp kendi ekonomik özgürlüğümüzü kazanıyoruz yoksa bizde biliriz kocamızdan para dilenmesini ama kendi kazandığımız daha tatlı geliyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayBu 10 bin liralık ürünlerin kaçının paketini açıp kullandın. Senin gibi bir arkadaşım var onun osu çıkmış alayım bunun bişi çıkmış alayım diye cekmeceler dolusu ürünü var içinden 3-5 tanesini kullanıyor. burada madem kocam bana bakacak kısmından çıkıp orta yolu bulmalısın. 10 bin lira bazı ailelerin aylık yiyecek masrafı çünkü. Nasıl bir aileden geldin bilmiyorum ama 10bin liraya aldığın hiç bir ürün karnına girmeywcek vucudua girwcek zararlı kimyasallar olacak sadece. Biraz insaflı ol istersen. Evlilik istediğim ilacak dediğin bir çocuk oyunu. Adam da sana senin makyaj malzemelerine yetemiyorum sende beni sevsen insaflı harcama yaparsın dese hakkıdır. Kaynaklarımız sınırlı. Esin zengin de olsa kullqnacagin makyaj malzemeleri bir elin parmaklarını geçmez kalanlar da eninde sonunda bozulup çöp olacak. Biriktirme hastalığın varsa buna eğil ve kendi üzerinde çalış. Bir şey alırken bu ihtiyaç mı yoksa istek mı diye sor. Eşini seviyorsan geçinmenin yolunu bul sevmiyorsan da boşan çoluk çocuk olmadan
15 Yorumla
Soran10 ayKanka önemseyip yazmışsın ama ben seni sallayıp bunu okumam kusura bakma kısa yazı dörkekr
Soran10 ayKısaca yazıyorum senle adaş değilim
Cevap sahibi10 ayYorum okuyamayacaksan soru sorma mesela
Soran10 aybu kadar uzun yazarsan kimse okumaz niye insanları bu kadar önemsiyorsun ben seni sallamam mesela bu kadar geberdim ya sen bu kadar uzun cevap yazmam yani
- 10 ay
Najxjxj supersjn cevap sahibi gece gece 😃
10 ayNiye kocanız sağılmalık inek midir? Bu kadar parayı yalnızca bakım ürününe harcamak akıl karı mı? Kocanız karşılayamıyorsa demek ki bütçeniz ortada. Adam ne yapsın. Biraz anlayışlı ol.
Yetersiz olduğunu düşünüyorsan kendin de çalışabilirsin14 Yorumla
Soran10 ayYok kocam inek değil öküz dkdmdnmd hayatım bu kadar para dediğin 10.000 TL lan asgari ücretten bile az. Ayrıca benim kocam benim calismami istemiyor çalıştırmazda zaten ikincisi de bakım ürünü derken bir güneş kremi 2000 TL hani bir el kremi 500 TL sen başka ülkede mi yaşıyorsun dnmmdndd
- 10 ay
Tamam herkese verdiğin cevaplardan anlaşılıyor trolsün git biraz kitap oku boş işlerle uğraşma
Soran10 ayAlmanca konuşalım mı kitaptan bahsediyorsun ya yabancı dilin vardır İngilizce konuşalım ya da var mısın kitaptan bahsediyorsun ya git
10 ayKardeşim haksizsin tamam kişisel ihtiyaclarin olabilir alabilirsin ama 10 bin TL bı makyaj değmez şunu düşünür eşin 10 bin TL hepsini makyaja değilde farklı yerlerde de kullansın gibisinden dusunur eşin önemli olan para harcamak değil parayı nereye doğru mu harcadigin onemli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla güzelim, işin biraz tatsız bir noktaya gelmiş. 🙈 Harcamalar, özellikle ev bütçesi sıkışmışsa ya da dengelenemediyse, bu tür sorunlara yol açabilir. Burada önemli olan ikinizin de birbirini anlaması. Bir aile içinde harcamalara dikkat etmek ve ortak bir plan yapmak önemlidir. 📝
Tamam, bakım ürünlerine düşkün olabilirsin ama belki biraz neler alıyorsun, ne kadar kullanıyorsun, gerçekten ihtiyacın var mı diye düşünmek de faydalı olabilir. 🛍️ Ayrıca, eşini de biraz anlamak lazım. Gelirin harcamalara yetişmediğini söylüyorsa, buradan bir çözüm yolu üretmek daha doğru olur. Ortak bir bütçe planı yapmayı deneyebilirsiniz. 😊✨
Harcama alışkanlıklarına biraz tasarruf eklersen, belki bu sorun kendiliğinden azalır. Ekonomiyi ev içinde dengelemeniz önemli. Sonuçta işin sonunda her iki tarafın da huzurlu olması gerek! ❤️ Unutma, denge her şeydir! 😉10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayKocan sana baksın diye mi evlendin. Adam sen çalışmıyorsun zaten diye zaten vermiş kıçını kaldırıp bir zahmet ya çalış ya da az harca. Adamın durumunu bilerek evlendin ama adam senin bu kadar aç gözlü olduğunu bilmeden evlenmiş anlaşılan, kaldı ki madem bakıcı arıyordun kendine hayvan barınaklarına başvursaydın adamın başını niye yaktın. Yazık. Sizin gibi kadınları görünce kusasım geliyor ve kendim ile gurur duyuyorum hem çalışan hemde erkeğini darphane olarak görmeyen emekçi bir kadın olarak. Harcadığınız makyaj malzemesi bile kurtarmıyor sizin o kayık yüzünüzü. Maymun ettiniz evliliği
626 Yorumla
Cevap sahibi10 ayUnutmadan yorum yapanlara saldırdığın gibi bana saldırırsan ben yorum yaptıklarına benzemem. Kendi parası ve kazancı ile arsasını ve arabasını almış fıstık gibi bir kadınım, erkeğim ile birlikte çalışıyoruz, mutfağı temizliği herşeyi ortak yapıyoruz. Senin gibi kendini satılığa çıkarmış bakıcı arayan kadınlardan olmadığım için beni yermene sebep olacak bir malzemen de yok. Sadece sana yerini ve konumunu hatırlatmak için bir uyarı yorumuydu bu. burada herkese soru sorup da millete sanana demen de ayırca bir zeka seviyesi göstergesi. Her yoruma açık olup soru sormayı öğreneceksiniz. Gratise 10.000 tl bırakacak kadar cilt kaliten düşük ise keşke biriktirip bir cilt bakım uzmanı ya da plastik cerrahına başvursaydın en azından tek seferde masraflardan kurtarırdın kocanı. 5 yıl veriyorum sana,5 yıl sürmeyecek ayrılacaksın. Birde yorumlarda baş tacı yapılacak kadınım yazmışsın :)))) Allah şifa versin. Baş tacı yapılacak kadınlar bizleriz çünkü hem çalışıyor, işimizde gücümüzde, evimizde herşeye yetişiyoruz, erkeğimizi bakıcı olarak görmüyor ve herşeyi ortaklaşa yapıyoruz. Umarım seninde olur.
Soran10 ayCümlelerin hepsinden ben evde kaldım ben eziğim hiçbir erkek beni almadı seni kıskandım demişsin anladım sıkıntı yok şimdi 1.01 kere benim kocam benim calismami istemez senin baban an orada burada erkeklerin içinde çalıştırıyor ya da seni öyle köle gibi kullanıyorlar diye alışmışsın tabi ikincisi evet kocam bana bakmak zorunda bu dinen de böyle hukuken de böyle üçüncüsü ben
Boy bir 72 boyunda 60 kg ve çok güzel kadın Almanya’dan geldim Turkish adamla evlendim
Sen gibi Ezik pasaklıları almıyorlar. Ve geliyorlar madem çok güzel harika şeyler almaları gerekiyor ve sen herhalde benim koluma falan gelirsin şimdi yallah daha fazla ezdirme bana kendini sünnete
Cevap sahibi10 ayPasaklı ve ezik değilim öncelikle, aşağılık psikolojini yermek için bu kadar haykırman normal çünkü ezik ve aşağılık kompleksi olanlar karşı atağa geçerken böyle karşılık veriyorlar. Ben pasaklı ve ezik değilim, kariyeri olan sporcu bakımlı ve alımlı çekici bir kadını :)) 7 yıl hukuk sektöründe çalıştım avukatlar ile, dava edebilirsin çünkü hakaret etmedim bak sen önce davalık olacak konuları öğren. Sen bana dava açıp beni yorduğun için ben sana karşı dava açarsam sen zararlı çıkarsın. Yorumumda hakaret yok, bakıma muhtaç olduğunu belirtmişsin bende barınağa başvur demişim, sana bizzat küfür hakaret etmemişim:)) Zorun gittiyse dava et. Etmezsen yazıklar olsun :)))) Daha yazı yazmayı ve yasaları bilmiyorsun. Türkçeyi tam öğren sonra tartışırız seninle. Beni alıyorlar ben zaten evliyim 1 yıllık. Çokta mutlu fıstık gibi evliliğim var. Sen bilmezsin ama çok da güzel kadınlık yapıyorum erkeğime, mutluyuz çünkü sömürmüyorum. Kariyerinde işinde gücünde insanlarız. Senin gibi gratise 10 bin tl bırakacak kadar muhtaç bir cildim de yok çok şükür :)) Allah kurtarsın kocanı, sana da şifa diliyorum bakıma muhtaç şahıs :))) Birde kilo boy yazmış ya şaka gibi. Kızım ben sana tur attırırım, makyajsız ve saçlarımı sallandırsam yeter. Kocanın durumunu bilip evleniyorsun sonra da bakmak zorunda diyorsun sonra insanlara yorum yaparken saldırıyorsun. Burası türkiye almanya değil. :)) Allah şifa versin ben gerekeni söyledim bak yorumlar da herkes benim gibi yazmış, herkesi dava et doğruları söylediği için. Cehalet kötü şey, allah şifa versin. Çavvv :))
Cevap sahibi10 ay@benimyahu arkadaş sıkıntılı birisi. Henüz yasaları bilmediği için dava edeceğini söylemesi normal. Hakaret ve küfür etmemişim beni öfkeden tehdit ediyor. Herkesi dava etmesi lazım o zaman yorum yapıp eleştirdiği için. Ciddiye alma boş ver eylensin kendince işte. Gülüyorum :)) Sen de gül kardeşim boş ver.
Cevap sahibi10 aySen beni dava etmezsen sana yazıklar olsun. Lütfen beni dava et, gizli kimlik ile soru sorduğun için sana hakaret ve küfür etmeyen birini dava ederek mahkemeyi ve savcılığı, beni oyaladığın için manevi tazminat davası açtığımda kazanabileceğimi biliyor musun. Mahkeme ile fifti fifti paylaşırız sorun yok. Beni boş şeyler ile tehdit etme. burada herkes yorum yapmış. seni kaale alıp daha cevap bile vermeyeceğim. bayss :))
Cevap sahibi10 aybana a kodumun evde kalmış eziği diye küfür ediyorsun sonrada beni dava etmekle mi tehdit ediyorsun. Ankara baş savcısı annemin amcası olur. Sen beni dava etmezsen beni seni dava edeceğim. Evde kalmadım evliyim. Bana biraz daha hakaret et ekran cc aldım ben. :)) Kaliteni belli eden bakıma muhtaç şahıs seni.
Cevap sahibi10 aySöylediklerim nasıl bıçak yarası olmuş öfkeden kuduz köpek gibi hakaret ediyorsun. Ben ekran cc aldım senin yerine ben seni dava edeceğim yorma kafanı :)) Ofisimden yazıyorum kocasından para alan kadın bana aç köpek diyor :))) Hahahahahaha burada herkes sana gülecek bu yorumları okuyunca. Sen benim spor salonunda şekil verdiğim fiziğimin altında ezilirsin, o kadar bakımsızsın ki 10 bin tl gratise döküyorsun. Seni kaale bile almıyorum. Savcılıkta görüşürüz. hakaretlerini cc aldım ben. Hadi bakalım hodri meydan. IP den seni buldurtacağım mahkemeye başvurup. orada gerekeni söylersin. Çavvv :))))
Soran10 ay@Ezgieğik bana mı diyor bu evde kalmış bana diyor herhalde hitap etmeyi bilmiyor daha hayatım dışarıda bir sürü kadın olabilir ama hiç kimse ben olamaz Almanya’dan geldim çok yakışıklı bir Türk erkeğini kendime dakikada aşık ettim sizin yeteneğiniz yok
- 10 ay
Soruyu soran kişi... Komiksin valla 😅😅😅
Soran10 ay@Öylesinebirixxxx sıkıcı hayatında bir renk olmuş oldu ne de olsa seni güldüren kimse yoktur dkdmdnsn
- 10 ay
Evet 🤣
- 10 ay
@benimyahu birde şurada burada okudum diyor gram. kendini geliştirmemis 🤣
Soran10 ay@benimyahu yok senin annenle meslektaş değiliz biz ahlaklı evimizde bilirdik senin annenin evi onlar
- 10 ay
Hadi yaaa abla git öteye menepozlumusun nesin. Sanal ortamı bu kadar ciddiye alma 😅
Soran10 ay@Öylesinebirixxxx ben 25 yaşındayım hayatım ne menopoz sen evre kaldığından kafam karıştı dkdmd
Soran10 ay@benimyahu buna sen mi karar veriyorsun o zaman ciddiye almamıza gerek yok keşke seni ciddiye alan biri olsa dkdkdnsk
- 10 ay
@Öylesinebirixxxx 😅😅
Soran10 ay@Fatmadfnc beni aldatırsa boşanır mallerını alır bok gihi borakıeım
Soran10 ayÖnemseme beni bu kadar dkslsö
10 ayHaksızsın. 1 günde sırf makyaj malzemelerine 10 k harcama yapılmaz. Tamam evi geçindirmek, sana bakmak eşinin görevi olabilir ama durumu bu kadarsa ve bi de güzel bir şekilde sana idareli kullan diyorsa adam haklı yani daha ne yapsın? Daha fazla para harcamak istiyorsan bi zahmet çalış kazan öyle harca. Ama eşinin durumu bu kadarsa yetinmeyi bileceksin.
35 Yorumla- 10 ay
Ha çok paran varsa harca 1 günde 10 bini makyaj malzemesine. Ama durumun yoksa ona göre harcama yapacaksın. Ayağını yorganına göre uzat diye bir atasözümüz var yani atalarımız boşuna dememiş
Soran10 ayVallahi öyle de harcayacağım ki hatta haftaya da kıyafet alışverişine çıkacağım
- 10 ay
Aferin sen sömür adamı böyle devam et. Bir yerden sonra adamın sabrı taşıp seni kapının önüne koyarsa bu dediğimi hatırlarsın. Hem ekonomik özgürlüğün yokken limitini bilmeden harcama yapıyorsun hem de gelmişsin bi de haklı mıyım diye soruyosun. Bu görgüsüzlüğünün sebebi ne? Ailen hiç mi maddi imkan sağlamadı sana?
- 10 ay
@Nightwalk35 ağzına sağlık ✊
- 10 ay
@SoaringDragon teşekkürler
Gizli Üye(18-24)10 ayevlenmek kocanın sana bakma zorunluluğu olduğu anlamına gelmez hayatta ortaksınız anlamına gelir sende çalışacaksın kendi parandan vereceksin gratise hem eve bi gelir katkın yok hem de bıdı bıdı yapıyon ayrıca 10bin gratise verebilmen için o eve 200k girmesi gerek aylık girmiyorsa almıyacaksın
693 Yorumla
Soran10 ay
Neye göre konuşmuştu çünkü yasalarımıza göre eve ve kadına erkek bakmak zorunda kadının kişisel eşyalarını bile erkek olmak zorunda öpüyorum seni hayatım- 10 ay
eve erkek bakmak kadına bakmak zorundaysa o zmn erkeğin sözünü de dinlemen icap eder çünkü evi tek başına erkek yönetiyo eğer ikiniz çalışıp evine katkı sağlasan ztn onun sözünü dinlemeye mecbur kalmazsın ama madem o bakmak zorunda evin reisi de erkek olduğunu kabul edip hayır dediği bişeyi de onu hayır olarak kabul edip sözünü dinlemen icap eder :)
- 10 ay
Hayir baksin tabi ama burada bahsettigi sey bakmak degilki. Bu kadin keyfinin kahyasi olsun istiyor. Yerine gore davranmasi gerekiyor.
Soran10 ay@Firari_01 annen nasıl yaşıyor hayatım babaannen ya da birazcık örnek versene
- 10 ay
İşte geri kalmışlığın nedeni. Kız iki üniversite bitirmiş hala konuşmasını bilmiyor, dgil falan. Harbiden yazık ya. Şafak gelince erkek ve kadın eşittir diyip mangalda kömür bırakmazlar. Ya o zaman kocanızın eline bakın yarın öbür gün sizi boşarsa da kiramı veremiyorum yardım edin diye zırlamayın
Soran10 ay@Strongerr111 evet işte bu ben bakım yapmayayım mı kişisel eşyalar kullanmayayım mı beyine bak ya
- 10 ay
@Arinnaaa justgirlss 😂 sen hala yaşıyonmu
- 10 ay
Anayasaya göre eve bakmak erkeğin göreviyse aile reisini de erkeğin olduğunu kabul etmeniz gerekiyo sizin zevkinize göre harcama yapamaz erkek eğer varsa bildiği almak zorunda değil eğer çok istiyosanız gidip kendiniz alabilirsiniz söz hakkı erkektedir her zmn
- 10 ay
Eşitsek o zmn kadında çalışmak ZORUNDA bi bak bakalım 185. maddede ne diyo eşler evlilik birliğini birlikte yürütürler birbirlerine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar diyo yani erkeğinde çalışıp eve kaktı sağlamak zorunda olduğu kadar kadında zorundadır
- 10 ay
Bende zorunda diyorum ve maddesini de açıkladım istediğin kadar değil de bişey değişmez :)
- 10 ay
O zmn soruda sormayacaktın burada görüş paylaşıyoruz sonuçta kocan seni çalıştırmıyosa eve para getirmeyeceğini bildiği için çalıştırmıyodur erkeğin kazancı yüksekse kadının ne katkısı olacak
Soran10 ay@SoaringDragon zaten öyle ne saçmaladığını anlam
- 10 ay
Ondan dolayı çalıştırmıyo işte seni :) adam 100k kazaniyosa ve evin gecimini bu parayla yeterince geçindiriyosa kadının getireceği paranın hiçbi faydası yok
- 10 ay
Ama gündeliğe gitsen mesela bişey demez evi geçindirmek için illa çalışman gerekmiyo gidip almak istediğin şeyleri o parayla satin alirsin
- 10 ay
Eeee bakım ihtiyaçlarını almama laf ediyo diyosun madem almiyo sen git al?
- 10 ay
@Arinnaaa evet ama kendi uygun gördüğü kadar... yani makyaj malzemesi almak zorunda değil; 10bin liralık kozmetik ürün almak zorunda değil... karını doyuracak, üstünü başını satın alacak ister bilmem ne marka alır ister pazardan alır... kendisine nasıl alıyorsa ona da alacak... temel ihtiyaçlarını karşılayacak yani lüks talep etme hakkınız yok
Soran10 ay@noperva1975 makyaj değil bakım 10 bin lira para mı lan skdksks ne fakirsiniz
- 10 ay
ne fark eder? sonuçta mecbur değil almaya
Soran10 ay@SoaringDragon yasalarımıza göre mecbur. Almazsa malların yarısını alır nafakayı takar boşarım
- 10 ay
Yasana göre mecbur değil ihtiyaçlarını karşılaması için mecburdur gidip de kocam bana villa almadı madem yasamız var gidip boşayim diyemezsin ayrıca 185 maddesinde kadın çalışmak zorunda diyo
- 10 ay
yani evlilikte kadın erkek evlilikte destek göstermek zorunda diyo
- 10 ay
Tamam adam hesabını kendisi yaoacak... bakım dediğin yüzünü yıkamak da bacımdır kozmetik de... hangi seviyede satın alacağına erkek karar verecek tabi ki
- 10 ay
tamam ben ne diyorum? evlilikte kadın erkek evlilikte destek göstermek zorunda diyo diyorum bana cahil diyen kendisi bilge olsa
- 10 ay
ayrıca tekrar diyorum kadının gereksiz ihtiyaçlarını (mercedes istemesi makyaj seti istemesi limuzin istemesi gibi gibi) karşılaması zorunda değil erkek evin yükünü kendisi çekiyo bi de onları almaya mecbur mu olacak? adam alana kadar kendisi de alabilir
- 10 ay
Erkekliğimi senden öğrenecek değilim cüzdan dolu ama yürek boş olanlara benzemeyiz çok şükür ben anlayışlı parasına bakmayan parayı sahiplenmeyen bi kadınla evlenmektir tercihim :)
- 10 ay
Sen de kadın ol da para kazanan erkeğe para harcamasının karşılığında itaat et ve sorgulamadan yap gerçek kadınlar bunu yapar
- 10 ay
İşim gücüm var bu arada ama şuanda yoğun değilim
- 10 ay
Yok sensin
- 10 ay
Nerede yazıyor?
Erkek eve bakacak tek başına ama kadın ev işlerini tek başına yapmayıp beraber yaoacak öyle mi? Ne kadar saçma sapan beklentileriniz var - 10 ay
@noperva1975 bunlar öyleler
Soran10 ay@noperva1975 medeni hukukta yazıyor istersen Google’dan bakbileceksin rezil olma boşuna
- 10 ay
Hadi canım bana kanun öğretmeye kalkma... ayrıca ben sana kanundan değil gerçeklerden bahsediyorum. Sen hem eşitim diyeceksin hem kocam bana bakacak diyeceksin... şaka mısın hiç bakan ve bakılan eşit olur mu
- 10 ay
Al omu... bwlki sen bile anlarsın
www.erdemozcan.av.tr/...inda-mali-sorumluluk-.html - 10 ay
@SoaringDragon ne yaşıyorsun kanka sen? Justgirlss diyor sana yıllar önce yazmıştım bana Justgirlss diyip engelleyen bir malsın
- 10 ay
@Arinnaaa
Para vermedi diye bakmayacak sen ve senin gibi hemcğnslerimden zarardan başka bir şey gelmez... gölge etmeyin başka ihsan istemez - 10 ay
@Arinnaaa hesabımı kapatmadım sen kan diye numara yaptım :) ama görüyorum bana şizofren diyen kendisi gelmiş herkese sataşmaya devam ediyo 😂 ben yorum yapıncamı şizofren oluyorum dgdhdg ayrıca bakmasın kardeşim paraya tapan kalbinden sevmeyen bi kız varsın bakmasın ben boyle de mutluyum
- 10 ay
@Arinnaaa bana hangi konuda yazdınki
- 10 ay
@Arinnaaa heee şimdi hatırladım mesaj atmıştın omusun
- 10 ay
@Arinnaaa evet osun ama bu yinede justgirlss adında kız olduğunun gerçeğini değiştirmez
- 10 ay
@SoaringDragon yok kanka tek hesabım bu sana iyi paranoyalar
- 10 ay
@Arinnaaa tamam bacı 🤗
- 10 ay
- 10 ay
Kocası öyle kadınla evlendiği için mutlu ve huzurlu olacak
- 10 ay
@Arinnaaa erkeklerin parası için sevmeyen bi kadın ne zmndan beri aptal oluyo?
- 10 ay
@Arinnaaa hadi onu geçtim bana aptal diyosun ama kendine hiç donup bakiyo musun acaba ben doğru insanmıyım diye? bana aptal diyen daha kendine bakmamış demektir
- 10 ay
- 10 ay
@SoaringDragon ayyy pardon al bir tane daha. ne kadar yanlış anlamışlar orayı kadına bakma ihtiyacı var fakat kadının simariigini çekme gerekliliği yok
- 10 ay
- 10 ay
@SoaringDragon boş ver balım sağlıklı kadınlar bulun evlenin görüyorsunuz etraf sırtlan.
- 10 ay
- 10 ay
@Arinnaaa düzeltiyorum sayın bayan DOĞRU İNSAN demek istedin sanırım çingenelik sana daha çok uyuyo
- 10 ay
@Arinnaaa kibar ol kibar ayıp
- 10 ay
- 10 ay
@Arinnaaa başka görev? Daha ne olacak? Elbette ki erkek bu görevini gücü ve iradesi nispetinde yerine getirecek...10 bin lirayı kozmetik ürünlerine harcamamak o görevi yerine getirmemek anlamına gelmez
- 10 ay
@Arinnaaa
Faydalanmak? Bir faydasını görmedim... sekstwn bahsediyorsan o işte de faydalanan sizsiniz... ev işi yapan kadının yaşam giderlerini erkek larşışar evet ama kozmetik ürünlerine 10bin ödemek zorunda değil - 10 ay
Sen kendin kıdurmuşsun haberin yok
- 10 ay
@Arinnaaa
Valla gayet de yaparım. Yapıyorum da. Hatta ukalalık yaptığında seks yapmaya bırakınca yalvar yakar oluyorlar. Gayet de böyle. Ama seksin asıl kadınların zayıf noktası olduğunu asıl zevki kadınların aldığını erkeğin sadece ego tatminiyle yetinirken zevkten uçanın kadın olduğunu idrak edemeyecek kadar aptal ve iradesiz erkekler çok. Bunu anlayamamış çok fazla erkeğin olması seksin erkeğin kendini kadın işin yükünü erkeğin çektiği sefasını kadının sürdüğü bir faaliyet olduğu yani hayatın geri kalanındaki hemen her şey gibi erkeğin kadın tarafından sömğrülmesünş temsil ettiği gerçeğini değiştirmez. - 10 ay
@noperva1975 öyle bir şey yok dayıcım kadın sekssiz yaşar boşuna ben en iyi seks adamıyım yalvartıyorum palavraları sıkma :d tipik tc erkeği egosu övündüğü şey yatakta kadın yalvartmayın hayal etmek çünkü kendisi sknce adam olduğunu sanıyor:d yatak erkeğinden başka bir şey değilsiniz sizden ancak aşırı vermiş ospular hoşlanır. O da %5 falan kadının aradığı seks değil ilgi sevgi paradır. Sende de onu verecek çap yok belli ki kadın * devam et ona yetersin ancak.
- 10 ay
@Arinnaaa
Hergün bir bardak süt içmek isteyen birinin evinde inek besleme zorunluluğu var mıdır? - 10 ay
@Arinnaaa
Check out this video from this search, nil gün orgazm https://share.google/HPVOWVTdnPQyc8cQF
Bak burada kadın orgazmından bahsediyor... hemcinsin...
Kadının yaptığı ev işi ile erkeğin eve getirdiği ekmek kıyas edilebilir şeyler değil. Neden dersen kadının çalışmadığı erkeğin çalışıp eve baktığı bir aile yıkıldığı zaman erkek ağır kusurlu olmasa bile kadına nafaka ödüyor yani kadın çalışmayı bilmiyor kariyeri yok denilerek erkeğe o kadına bakmaya devam etme yükü yükleniyor... kusurlu olması halinde ödenen tazminattan ayrı; çocuk varsa çocuk için ödenen iştirak nafakasından ayrı nafaka ödeniyor.
Ama boşanma sonuxuda erkek ev işi yapmayı bilmiyor diye kadına "adamın hiç olmazsa yemeğini yapmaya çamaşırını yıkamaya devam et" denmiyor...
Yani devlet de bu kurallar devam etsin diye yırtıınan sözde elitlik savunucusu feministler de çok iyi biliyor ki kadın boşandığı zaman işsiz ve mesleksşz ise erkeğin sağladığı paradan mahrum kalırsa bu durumda başının çaresine bakmaktan acizdir; ama erkek evlilik esnasında kadının sağladığı ev işini bir şekilde halleder ve hem kendime hem eski karısına bakacak parayı kazanıp bir de ev işlerini de halledebilir. Yani aileye yaptığınız katkının bir önemi filan yok. Boşuna kendini kandırma. Biz bokumuzu da temizleyip içeceğimiz sütü de satın alıp eski ineğimize ot bile yollayabiliriz. - 10 ay
@noperva1975 uzun uzun yazmış birde kendi inandığı palavralara bak karşında kanlı canlı bir dişi var. Ve sana şunu diyorum kadınların size ihtiyacı yok sizin kadına ihtiyacınız var siz seks yapmasanız ölürsünüz :d bu kadar lafı dolandırma kadınların meşhur sözü ver başım ağrıyor diye siz her daim seks yabilirken kadınlar hayır diyebiliyor jeton umarım bu sefer düşer. Dediğimin arkasındayım hergün çiftleşmek için öküz alınmaz. Madem kendi param evim arabam var bakımı mı kendim ödüyorum bir öküze gerek yok bu yaşa kadar öksüzsün geldim lol. Erkekten sadece ilgiye ihtiyacım var bir gün birinden alırım cinsellik olmadan şutlarım sonra öbürüne geçerim onu da şutlarım bir sürü yakışıklıdan ilgi alırım ne gerek var öküz beslemeye süt vermeye ilgi al terk et oh mis
- 10 ay
@Arinnaaa
Sana önem verip de yazdığımı düşünme... yani sen de haklısın kendi cinsiyetini etinden sütünden yününden faydalandırarak lüks tüketim finansmanı yaptıran olarak yani tümden dünyanın en eski mesleğinin icracısı olarak tanımlayan biri olarak ciddiye ve muhatap alındığını zannedip şaşırmış olman doğal ama merak etme muhatap alınan sen değilsin... - 10 ay
@noperva1975 ya ne olacaktı bir bardak süt için inek beslenmez diyen biri finansmandan bahsediyor ha parayla yapmışsın ha parasız iki türlüde nikahsız ve kadın bedenini satın almış oluyorsun hiç değilse cinsellik olmaya fırsat vermeden duygu tatmini yaşayıp kullanıp atıyorum tıpkı sizin kadınlar cinsellik yaşayıp atmanız gibi :d
- 10 ay
@Arinnaaa özetle son söyleyeceğim şey; kadın eğer çalışmayıp evde ev işi denen işleri yapıyorsa erkek onun ihtiyaçlarını karşılar ancak her daim yetki ve sorumluluk paraleldir. Evin ekonomisi erkeğin sorumluluğu altında ise onun parayı nasıl yöneteceği ve ihtiyaç öncelikleriyşe ilgili kararlarına saygı göstereceksiniz. Eleştirebilirsiniz ama saygı göstermeniz gerekir
- 10 ay
@Arinnaaa senin kadın olman neyi kanitliyo senin öyle olmuyo olman kadınların cinsel hakkı olmadığı anlamına gelmiyo kb ama erkek hergun senin kozmetik ürünler almak zorunda falan degil tekrar soyluyorum madem almak istiyosun git kendin al madem kendi ayakların uzerinde durabiliyosan hem ilgiye ihtiyacım var diyosun hemde adamın parası iyi değilse neden evlenelim diye saçma sapan palavra sıkıyosun ilgiye ihtiyac duyan kadın adamın parasına bakar mı kendinle çok çelişiyosun
- 10 ay
@Arinnaaa kozmetik temel ihtiyaç değildir... erkek öder veya ödemez
- 10 ay
@SoaringDragon def ol seninle muhattap olmuyorum ben.
- 10 ay
@Arinnaaa emredersin
- 10 ay
@Arinnaaa erkekler uzerine yorum yapiyosun hani bende erkeğim ya
- 10 ay
@SoaringDragon def ol
- 10 ay
@SoaringDragon sen kes
- 10 ay
@Arinnaaa burada boş yapan sensin o yuzden senin kesmen gerek
- 10 ay
@Arinnaaa neden kesecem? burada erkeklerle alakalı gelmiş şunu yapmak zorunda bunu yapmak zorunda diye yorum yapiyosun bende erkeğim cvp veririm neden kesecekmişim?
- 10 ay
@SoaringDragon ben seninle muhattap olmak istemiyorum çünkü! Taciz etmeyi kes def ol git
- 10 ay
@Arinnaaa o zmn engelle beni madem rahatsızsan profilime gir orada engelle butonu var
- 10 ay
@Arinnaaa ya da dur ben yapayim senin yerine cunku sen yazdikca bana cvp verme hakki dogacak
Soran10 ay@Arinnaaa ne ahlajsız biri kadın allahım degol
- Para & Ekonomi konusunda 728 cevap paylaştı.
s 10 ayYa soruyu sormuşsun ve haklı olduğunu düşünüyorsun her yorumda millete saldırmışsın. Neden sordun soruyu o zaman? Ben kendim kazanıyorum kendim harcıyorum kocam öyle olmasa da laf etmez ama 10 k gratiste nasıl harcadın enteresan. Bütçeni sen bilirsin ayrıca kimine çok kimine az.
13 Yorumla
Soran10 aySus ya sana mı sordum
- 10 ay
Genel sormuşsun kanki herkes cevap verebilir ne bu agresiflik
- 10 ay
10 k gratise harcayacağına sephoraya falan gitseydin belki vizyonuna kızmıştır kocişin
Valla bu sefer hemcinsim sen haksızsın ki adamda ne güzel hoş bir şekilde söylemiş. 10 Bin nedir bacım kafayı mı yedin. Tamam her şey pahalı eyvallajta adamımi batirmaya yemin ettin? Yazıktır kız biraz acı eşine.. he çokta acıma tabi. Çünkü bunların cinsi böyle biraz acirsan tepene de binerler. 10 bini tekte değil de parça parça harca işte.😂😂
16 Yorumla
Soran10 ayKızım 10.000 lirayla nasıl batırıyor 10.000 TL gözünüzde nasıl bir para ya hani bir güneş kremi 1000 TL falan bunlar siz Türkiye’de yaşamıyor musunuz
Soran10 ayBu müsriflik olmuyor hayatım senin maddi durumun kötü harcayamıyorsun benim kocam Aydın 600 700.000 TL kazanıyor Galerici bu adam arabayı veriyoruz sen fakir olduğun için harcayamıyorsun benle kendini bir tutmamalısın
Soran10 ayBak şöyle normalde laf etmez de bu Gratis olduğu için laf ediyor
10 ayEşimin durumu iyi olmasına ve maddi gücümün (kendimin) iyi olmasına rağmen ne aldın gratisten o kadar ya yani sephora olsa parfüm alsan falan anlıcam ben bir kere de indirimden ihtiyaçlarımı alırım biter o sene boyunca yeter hatta gecen maç rujları epey uyguna düşmüştü kendi sitesinde arkadaşım haber verdi var dedim daha açmadığım 2-3 adet her ay öı böyle yoksa bir kerede mi eksiklerini aldın?
11 Yorumla
Soran10 ayBen toplu alıyorum bir kere de aynen
10 aykadınların yazdığı cümleye bakın erkek harcama yapmıyosa niye evlendi falan diye erkek sizin her istediğinizi karşılamak zorunda değil sonuçta sizin o bahsettiğiniz eve ev süs eşyalar sadece istek içindir ihtiyaç için geçerli olan bişey değil erkek sizin gereksiz isteklerinizi niye karşılasın madem almamasından şikayetçisiniz gidin kendiniz alın madem niye bütün sorumluluk erkekte
016 Yorumla
Soran10 ayHukuken erkek bizim ihtiyaçlarımızın her birine karşılamak zorunda enbesil
- 10 ay
Eeee ben ne dedim zorundaysa sizinde onu aile reisi olarak kabul etmek zorundasın dedim ve kocanın sözünü tutmak zorundasın dedim
- 10 ay
Zorundasınız*
Soran10 ayZorunda değilim işte medeni hukuka göre biz eşit bireyleriz evlilikte ortak söz söyleme hakkımız var
- 10 ay
Eee o zmn eşitsek o zmn erkeğede destek çıkması şart :d bi bak bakalım 185. maddeye ne diyo eşler evlilik birliğini birlikte yürütürler birbirlerine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar diyo madem eşit haklara sahibiz o zmn kadinda sorumluluğu taşimak zorunda :d
- 10 ay
Ablacigim bi maddeye bak araştır bunları bi yerimden uydurmuyorum kanunlarda öyle yazıyo
- 10 ay
Ayrıca seven kadın adamın parasına bakmaz seven kadın gider kendisi çalışır seven kadından bahsediyorum parasını yiyen kadın modelinden bahsetmiyorum
- 10 ay
Erkek adam karısına bakıyo olması illa her istediğini alıyor anlamına mı geliyo madem madem kendine göre almak istemediği bir sebebi var gidip kadın çalışıp da alabilir sen bunun neyini anlamıyosun
- 10 ay
Sebebini açıkladım istemeden çalıştırmadığını daha tekrar etmem gerekmiyo
- 10 ay
İşte* çalıştırmadığını
- 10 ay
Erkekleri köle olarak kullanın parasını kazansın size versin onu alsın bunu alsın hiçbi söz hakkı olmasın ailenin reisliğini kabul etmiyim ama yinede beni korusun sahiplensin diyin erkek almak istediğinize hayır dedi mi neden evlendi o zmn diye suçlayın çünkü niye bi iki makyaj seti harcamasını istemedi diye siz ilk önce ailenin reisliğini kabul edin ondan sonra erkekten para isteyin madem erkek size bakmaya mecbur o zmn erkeğin sözünü dinlemeyi onu patron olarak görmeyi öğreneceksiniz evde bomboş oturup bi işe yaramayacaksanız erkekte sizinle evlenmeye mecbur değil niye mecbur olsun erkek kadar maaş alsaydınız erkekler size çalışma demezdi ztn çünkü bi maddi anlamda bi kaktı sağlamanız yok kendi harcamanı yapıp erkeğin parasına ihtiyacın olmadığını öğrenmen gerekiyodu erkeğe fazla sorumlu bırakıyosunuz sonra da erkeği reis olarak kabul etmekten geri duruyosunuz sonra da evlilikte neden huzur yok kocam beni neden sevmiyo diye şikayet ediyosunuz olmaya devam
- 10 ay
Kimin boş olup kimin dolu olduğu belli burada :) herşeyi erkekten bekleyen dolu bi insan olsa
- 10 ay
Hervbrini değil... gerekli gördüğü kadarını karşılar... nedir yani sen her hafta sonu parite gitmeye ihtiyacım var desen bunu da mı karşılayacak? Eğer parayı o ölüyorsa öncelikleri o belirleyecwk
- 10 ay
@noperva1975 kesinlikle öyle ailenin kontrolü erkeğin elindedir ve neyin nasıl harcama yapması gerektiğini de o karar verir her istediğini alacak diye bi şart yok
- 10 ay
Bu zaten ya trol ya da canım bir erkek düşmanı... dikkate alıp tartıştığına değmez
- 10 ay
@noperva1975 belli ztn baksana yorumlardada aynı tepkiyi koymuş
zihniyetin çok kötü bu cümlenle sen kenidini düşürmüş oluyorsun sen aciz birimisinki adam sana bakacak tek çalışan oysa mantıken parayı yönetende o dur 10 bin tl gibi bir tutarı ona söylemeden harcamış olman büyük saygısızlık hem biraz kocana saygın olsun hemde kendine ama sen kenidini tek vasfım evi temizlemek kocaya çocuk doğurmak olarak gördüğün için kocanın senin için bir cüzdan görevinde olmasını bekleyen aciz bir kadınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet haklısın bakamayacaksa neden evlendi bunu ona da söyle. Fakat 10k da bırakılmaz Gratise. Allah senin gibilerle evlenen adamlara yardım etsin. Şu da var ki biri senin gibi olanlar yaranıyor erkeklere de iyi yapmışsın
56 Yorumla
Cevap sahibi10 ayŞampuan 160 lira tatlım Pantene kullanıyorum ucuz bilinmeyen bir şey de değil. Fakat aynı ürünü haklısın Gratisten o fiyata almıyorum hepsi bu. Fakat senin gibi boya küpü de olmadığım için haklısın. Ki zaten ben iyi yapıyorsun erkeklere bunu yapan kazanıyor demiştim😅 keşke güzelliğin boyun ppsun kadar okuma yazman okuduğunu anlama gibi vasıfların da olsaydı
- 10 ay
Başından basina okudum. kizim akıllı ol akıllı. seni kim kandırmış. ben 1.77 boyundayım. kumralim , kilom fiziğim çok güzel yüzüme bir bakan yine bakar. üstelik doktorum. ona rağmen bir yere kadar çekiliyor. simdi kocan benim gibi biriyle tanissa senin gibi birini bırakır bırakmaz mi sen düsün😚bu kadar ahlak yoksunu olmayın. ya zeka yok zeka. düsünsene güzelligin için senle evlenen senden iyisini bulunca kıçına darbe alacan
Soran10 ay@Ezgieğik komedi dkskelelekdkd
Yani sephora falan neyse de gratiste 10 k harcaman için yıllık alışveriş yapman lazım hele ki indirim günlerinde 20-30 tl ye bile bişeyler oluyor. Abartmışsın gerçekten iyi ürün dediğin L’oréal falan mı 😅
31 Yorumla
Soran10 ayKardeşim ben orayı beğeniyorum mal mısınız nesiniz ya
Gizli Üye(25-29)10 ayMadem böyle şeylere çok para harciyorsun git kendin çalış. Adamı bu tarz şeyler yüzünden o kadar soyup tırtıklama hakkin yok. Kocanın parasının daha çok gitmesi gereken yer evin gıdası, deterjanı, faturaları filandir. Senin keyfi ihtiyaçlarına o kadar fazla para harcamak zorunda değil
129 Yorumla
Soran10 ayKocam benim çalışmam mı istemez sen yarın erkeklerin içinde ayrıca evin gıdaasından benim bakımım ve benim Alacaklarım daha değerli kocamın asıl bakması gereken alması gereken benim
Cevap sahibi10 ayBen henüz evlenmedim. Ama kocama o kadar makyaj malzemesi, o kadar elbise aldırmaya utanirdim herhalde. Evlensem de elin oğlu. Babama bile işsiz zamanlarimda aldırmıyorum. Babamdan bile utanıyorum. Öz babam bu arada üvey babam filan değil. Yani evet senin kıyafet ve makyajına para harcayabilir ama abartmamak kaydıyla. Bu arada evde yapılan işler de var. Ayrıca çalışsan bence daha iyi olur. Sigortan ödenir ve emekli olursun. Koca bir güvence değil bana göre
Soran10 ayNe utanacağım ya elin oğlu diyor ya o benim kocam kocam ayrıca ben çalışmak istesem benim eşim çalıştırmaz zaten
Babandan daha yakın kocan yani
Cevap sahibi10 ayTamam çalıştırmıyorsa masraflarını karşılaşın ama sen de karşılamak zorunda diye o kadar suyunu çıkarma
Soran10 ayBana emir cümlesi kurma
Cevap sahibi10 ayNeyse ne yaparsan yap banane. Kocama acıdım ama. Yazık adama
Cevap sahibi10 ay*kocana
Cevap sahibi10 ayBu ülkede her kadın Gratise bir günde o kadar para yatirsa kimse evin yolunu bulamaz. Yoksa biz de kadınız ve bir şeye ihtiyacımız olunca uğruyoruz merak etme. Sana da bakım ürünleri ve makyaj malzemelerinin içindeki kimyasallar dokunmuş belli
Cevap sahibi10 ayUff seni bir de karşıma almış senle tartışıyorum. Neye ne kadar para veriyorsan ver. Kocan galerici bile olsa geleceğe bir yatırım yap. Altın yap kenara koy. İlerde coluguna çocuguna faydan olur.
Cevap sahibi10 ayParan olmuş ama insan olamamışsın. İnsanlık paradan daha fazla değer eder
Soran10 ayBence böyle çok iddialı konuşma benim için sıkıntı yok da bir gün birisi boşluğuna gelir seni ciddiye falan alır başım belaya girer
Cevap sahibi10 aySöylediğim şeylerden hakaret davası açamazsın. Hukuk bilgim var o kadar merak etme
Soran10 ay
Oğlum şu an sana niye hakaret davası açayım bir sürü eğlendim seninle
Cevap sahibi10 ayBen seninle konuşurken çok da eglenmedim. Zavallılığına üzüldüm daha cok
Cevap sahibi10 ayKendime bakınca bir drama görmüyorum. Ama sen aynaya bakınca drama da görmezsin. Hiçbir şey göremezsin Çünkü o kadar boş bir insansin
Soran10 ayAhahahah kanka sen 15 yaşında mısın ergen ergen Facebook sözleri
Çdldkekdkdkdkdkdm
Cevap sahibi10 ayAhahaha. Lafların altında ezilince laflara ergen Facebook sözleri de.
Cevap sahibi10 ayAhaha. Bunlar hep düşük IQ belirtileri. İlk 6 ay anne sütü önemli
Cevap sahibi10 ayTürkçe dersim hep çok iyiydi. Okul hayatımda hep yüksek not aliridim. Üniversite sınavında da Türkçe 'yi tamamen neredeyse hepsini doğru yaptım. Benim Turkcemi sorgulama. Burada acele yazınca bazı hatalar olmuş olabilir.
Soran10 ayAhahahahshshshh yazık yazık ispat ediyor birde kendini
Cevap sahibi10 ayEvet ispat ediyorum. Senin Gratis 'ten 10 bin liralık alışveriş yapmak dışında kendini ispat edeceğin bir sey yoktur 😂
Cevap sahibi10 ayEvde kalmadım. Taliplerim vardi ama ben evlenmedim. Herkes senin gibi erkenden koca parasi yemeye heveslenmiyor. İşimi gücümü kariyerimi tam oturtmadan evlenmeyi düşünmüyorum. Sonra senin gibi Gratis 'ten makyaj malzemesi almak için kocamı soymak istemiyorum. Makyaj malzememin parasını kendim öderim
Cevap sahibi10 ayBenim peşimde erkek çok canım merak etme. Erkekler genelde senin gibi kızlarla evlenip sonra başını duvarlara vuruyorlar. Aklı başında erkekler benim gibi kızlarla evlenmek istiyor. Sende ego var ama akıl yok. Allah aklından almış egona vermiş
Cevap sahibi10 ayEvlenmeyen her insan evde kalmış diye bir şey yok. Kendisi istemez ve evlenmez. Gayet güzel ve donanımlı olmasına rağmen bekar bir ton kadın var. Senin gibi koca parasina meraklı olduğu için hayatta ilk hedefi evlenme olanlar da var. Neyse kocanla arani iyi tut. Aranızdaki sorunları çözmeye çalış. Bir boşarsa seni sen artık bir hiçsin. Çünkü sen koca parasıyla varsın
Cevap sahibi10 ayİnsanlara parasına göre önem atfetmiyorum ben. Ondan dolayı senin paran, kiraların vs beni hiç ilgilendirmez. Kefenin cebi yok. Mezara sen de yanında para olmadan gireceksin ben de. Dünyalık malinla bu kadar övünme. Sünepe ayrıca sensin. Dünyaya hiçbir faydan yok senin. Ben en azından hayatta bir şeyler için ugraşan birisiyim.
Cevap sahibi10 ayB*ok gibi paran varmış bir zahmet yap. Önemli olan bağışın değil yaptığın bağışın gelirine oranıdır. Geliri düşük ve senden daha fakir birinin bağışı seninkinden çok çok daha kıymetli. Ayrıca paralar sana gideceğine bağış olarak gitsin bence. Sana giden her paraya yazık. Senin aldığın oksijene bile yazık.
Soran10 ayKıskandığını bu kadar belli etme bence 🤩
Cevap sahibi10 ayAyy çok kıskandım biliyor musun? Çatır çatır çatladım. Sen kiskanılacak değil acınacak haldesin. Bir de troll olduğun belli. Madem ailen bu kadar zengin 10 bin lira için niye kocanın ağzına bakıyorsun. On bin liranın senin için sakız parası olması gerekir.
Cevap sahibi10 ayNeyse ya. Sana yazmamın tek sebebi 10 parmak klavye kursuna yazilacagim. Onun haricinde klavye yazim hızımı geliştirmeye çalışıyorum. Yoksa sana ayrılan zaman da boş , parmakların harcadığı enerji de boş. Sen sadece aşağılıyorsun ayrıca. İnsan söyleyecek laf bulamayınca, sözlü tartışma yapacak zeka seviyesine sahip olmayınca bu sefer hep karşısındakini aşağılayip hakaret ederek üste çıkmaya çalışır. Sende de tam olarak durum bu. O yüzden seninle tartışmaya değmez. Allah sana akıl fikir etrafındakilere de sabır versin. Hadi by by. Konu burada kapansın.
En baştan o adamın durumunu biliyordun, şimdi kalkıp “Bakamayacaksa” diyemezsin. İdareni bil.
53 Yorumla
Soran10 ayAdamın durumu aynı ve ben en baştakinden aynı harcıyorum ayrıca benim istediklerimi almak zorunda
- 10 ay
Uzun sürmez büyük ihtimalle sizin evlilik
- 10 ay
Tamam
10 ayŞimdi kesin linç yiyeceğim ama bizim toplumda erkekler nasıl bir kadın için ev toplamıyorsa yemek yapmıyorsa niye evlendi gibi bir laf edilme hakkına sahipse ben de kadınların aynı şekilde bakamayacaksa neden evlendi sorusuna hak verip bakamayacaklarsa da neden çocuk yapıyorlar diyen biriyim.
10 Yorumla
10 ayTrol sorulardan bıktık... sen bunu yazıp sana saydıranları görüp eğleneceksin
65 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle herkese verdiği cevaplara bakarsan anlaşılıyor zaten
Soran10 ay@Mahperi_Geri_Döndü kızım sen niye beni bu kadar önemsedin ki her yorumu atlıyorsun özellikle de erkeklerinin yorumunu yapıyorsun aranıyor musun
- 10 ay
Haklısın.. önemsenecek biri değilsin @mahperi_geri_dondu hata yapıyor
Gizli Üye(36-45)10 ayAyağını yorganına göre uzatmak diye bin deyim var
Yetmediği takdirde sen de sıkıntıya düşmeyecek misin
Ne saçma düşünceler Allah yardım etsin eşine61 Yorumla
Soran10 ayBeni hiç ilgilendirmiyor arsa satar
- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayBu kadını örnek al 50 bin kazanıyor
İşe girdim kocama para vermek istemiyorum? ↗14 Yorumla
Soran10 ayBenim kocam hayatta çalışmama izin
- 10 ay
Cümleyi bile kuramadın bee
Soran10 ayBenim Türkçem çok kötüdür çünkü almanyada büyüdüm konuşarak yazdırıyorum ve göndere hızlı bastım
- 10 ay
Ee sonra noldu
- Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
10 aybüyük ihtimal ile çalışmıyorsunuz ve bu kadar savurganlık bence de fazla, şayet Türkiye'de para kazanmanın ne kadar güç olduğunu bilseydiniz böyle davranmazdınız eminim, ki bakmayacaksa eden evlendi çok etik bir cümle değil
04 Yorumla
Soran10 ayÇalışmıyorum ve çalışmam da eşimde çalışmammı istemiyorsan yarın karını bir sürü erkeğin içine ŞAL
- 10 ay
haaa çalşışmaya giderken bir sürü erkeğin içine al ama alışverişe giderken dışarısı hepsi kadın değil mi? ya var ya yazıklar olsun ki böyleleri kendine kadınım diye geziyor tozuyor insanlar 10 bin tl ile 15 gün çalışıyor kazanmak için sen bir seferde o da ne makyaj malzemesi utanmadan bana cevap yazıyorsun korkak ödlek insan olsan gizlenmez birde kendini haklı görmezsin edepsiz kadın müsveddesi
kadınlar ev harcamalarına destek için merdiven temizliyor sen hala ne diyorsun - 10 ay
cvap vermeye değmeyecek bir zaallısın sadece n sana asalak diyorum asalaksın
Soran10 ayErkek değilsin
Sen kedi misin de kocan sana bakıyor :D
Seni şöyle asgari ücretle 10 gün bimde kasiyer olarak çalıştırmak lazım. O zaman paranın kıymetini anlarsın.
12 Yorumla
Soran10 ayBeni kimse hiçbir yerde çalıştıramaz sen yarın karını marketlere erkeklerin yanına sok
Soran10 aySen beyinsiz misin şu an bütün ortamlar karma ortamlar benim kocam beni öyle o kadar erkeğin içine gönderip çalıştırmaz ayrıca kapının önünde beni koyamıyor boşanan çiftlerlerde ev kadına kalıyor
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayGratis sayenizde zengin oluyor. 😀 Sen bir gidişte böyle her yere bu kadar para bırakırsan anormal yani. Eşinde haklı bu konuda. Yoksa sonunda bu kadar nafaka ile kalırsın baş başa.😀
19 Yorumla
Soran10 ayBırakırım gerekirse 10.000 TL para mı
- 10 ay
Senin gibiler bırakırsa enflasyonun fırlaması normal olur. 😀
Belediyeye de bırak en azından faydanız olsun. 😀 - 10 ay
Cümleyi anlamak gibi Maiden olmamış kardeşim.
Tanıştığıma memnun olmadım embesil hanım. :) - 10 ay
Kardeşim sen istediğin kadar dil öğren ama edep öğrenmedikten sonra işe yaramaz. 😀
İstersen Japonca bile konuşurum fark etmez bana. 😀 - 10 ay
Ben annene laf söylemiyorum. Çünkü o temiz kişi sizin doğacağınızı bilse o gün farklı takılırdı efendim. 😀
Soran10 ayBenim annem babam benden razı senin annene bir soralım ama önce babanı soralım
- 10 ay
Belediye çöplüğünde konuşan biri bu kadar aciz olabilir o zaman. 😀
- 10 ay
Çok boş birisiniz kusura bakma inşaallah çocuğun olmaz ve doğaya zararın olmaz. Şimdiki bu kadar parmağı yormam artık sizin için. 😀
Soran10 ayÇoçuğum var.
kocan senle evlendiğine göre bakımını üstlenmiş demektir. bakamayacaksan neden evlendin bu cümleyi söyleseydin
10 Yorumla
10 ayKızım Deccal misin? Dün almışsın onbin ertesi gün tekrar istiyorsun. Yoksa ne yapsın? Yok güzelmiş çıksa kaç tane bulurmuş. Bulsaydın. Etmemişsin bak. Kendine gel.
14 Yorumla
Soran10 ayNe yok Allah aşkına ya ayrıca Deccal Medcan hareketlerine ve hakaretlerine dikkat et yediririm sana onları
A- 10 ay
Hiçbir şey yapamazsın. Aç.
- 10 ay
Kendi işimiz gücümüz var çok şükür onbinin muhasebesini hiç yapmadım. Bu rakamları konuşmayız. Yalnız sen üretemeyen muhtaç olduğundan sahibin ne verse ona razı olacaksın. Sesini keseceksin. Biraz daha fazlasını istiyorsan bol bol doğuracaksın. Sana altın tavsiye. Evhanımlığı böyle.
Soran10 ayKendi işin gücün mü var yani modern kölesin bak hayatım iki üniversite bitirdim Almanya’da ulusal bir kanalda yıllarca spikerlik yaptım ölüm deniyordu insanlar ama şu anki kadar mutlu değil çünkü gerçek mutluluk para için çalışmamaktır gönüllü olarak bir vakıfta başkanlık yürütüyor neyse ya boş ver sen bunları anlayacak kapasitede değilsin boş ver
10 ayErkeklere güvenip d var olan işinizi birakmayn guvenmeyn şunlara.
Ve evet soruna katılıyorum bakamayacaksan neye evlenion birde çocuk ister bu28 Yorumla- 10 ay
Sende neden bu kadar soyundun die sorarım sana 🙃 @1yenimesaj
- 10 ay
Soyunmak mı bı göz doktoru na gt istersen
- 10 ay
Resimde mis gibi görünüyorsun doktora gerek yok seni görünce gözlerim açıldı zaten 🌺
- 10 ay
Kerem görünüyor acaba en yakn göz doktoruna gt bu halde gezme
- 10 ay
Kerem kim 😃
- 10 ay
Nerem yazmistm çevirmiş klavye çok mu zor anlasilmasi
- 10 ay
Güzel kızsın soyun yakışır sana 🌺
Soran10 ayİstersen hemen taciz davası açabilirsin bu sapağı kadın ve demokrasi Vakfında yönetim kurulundayım ben de sana yardım ederim
Gratis ve 10bin tl mi? 😂😂😂
ne aldınız beulis marka rimele 3k mı verdiniz?
Soru çok avam, varoş. hikaye de varoş ve inandırıcı değil.
03 Yorumla
Soran10 ayYa sen ister inan ister inanma senin konuşmaların bende bir zemine oturmak zorunda değil ayrıca kişisel bakım dedim
10 ayBugün eşimden para istedim diye dayak yedim dün istedim üzerimde yok dedi vermedi bugün de istedim vermeyecekti dedim dün de vermedim bugün de vermeyecektin dövdü beni sadece 20 30 50 için gerçekten eğer bakmayacaksan neden evlenmiş ki biliyorum çalışıyor sabah akşam ama ben de bir şey alırken 20 kez 30 kez düşünmek istemiyorum keyfimce alışveriş yapmak istiyorum 20.30 da buradan oraya gidilmez ama yine de yaranamıyorum ona
01 Yorumla
Soran10 aySana vuran adamla hala evliliğe devam ediyorsan bana yorum yapma
Erkek evlendiğinde eşine bakmalı ama makyaj içinde 10k harcama da çok harcama yapmışsın her zaman da makyaj yapılmıyor sonuçta israfmış seninki de
01 Yorumla
Soran10 ayMakyaj mı dedim
Maddi durumunuza, adamın aldığı maaşa göre değişir.
Adam 30,40 bin alıyorken 1 günde 10 bin harcıyosan haksızsın ama maaşı yüksekse çok artıyorsa harcamanda sorun olmamalı05 Yorumla
Soran10 ay509 alıyor
Soran10 ayYok 500 bin galerici
Soran10 ayBu ay 1 milyona aldığı aracı bir dahaki ay 1 milyon 300 e satıyor
10 ayYukaarida fikrine karşı çıkan herkese küfür etmiş hanım kızımız neyse gün gelir de soğan ekmek parası bulamayınca o zaman alioaverali yüzünü kazıyıp kazıyıp yersiniz abartmak ta üstünüze yok cidden 10 bin TL harcadın diye hava atmaya çalışıyorsun ama herkes seni burada ezikledi hareketlerin iç acıci değil çünkü tedavi ol bence
019 Yorumla- 10 ay
Troll soru olduğu için
- 10 ay
Haklısın😅
- 10 ay
Et kız canım çekti
Soran10 ayÇok isteklisin olmuyor ne alaka falan deseydin yapabilirdim şimdi olmadı bu kdjsjs
- 10 ay
Özel istek küfür olmazmi😅😅
- 10 ay
Farkındayım herşeyin bırak da son kez oynasın 😅😅
- 10 ay
@ummuacir Birak yaa etkilesim kasıyor 😅 gelme oyuna
- 10 ay
O ölürse her şey biter gibi geliyor bana @ummuacir
- 10 ay
@ummuacir haserya böyle minicikti aldım kucağıma bana bakıyor sevdim sevdim kokladım cennet kokuyordu sonra fırlattım yere kıskandım seni kıskançlık krizine girdim diyorum haserya olebilirdim ama seni affediyorum😅😅🤣🤣
- 10 ay
Evet aklımı deliricem @ummuacir 🤣🤣
- 10 ay
@VahşiKelebek35 4. Sezon gelmezse hep birlikte aklımızi delirecegiz
- 10 ay
Biraz arası açılması iyi ama yaaa ozleyince daha güzel geçer 🩵
Soran10 ay@tortitotilla arkadaşlar acaba özele mi gitseniz sıkıldım bildirim geliyor
Aylık belirli bir aylık gideriniz olmalı, öyle beni aldı bakmak zorunda diye düşünürsen o evlilik yürümez. O kadar çok başına buyruk harcama yapmak istiyorsan gidip çalışacaksın canım
01 Yorumla
Soran10 ayVallahi calisamam hayatım bana bakmak zorunda beni aldı işte bakmak zorunda babamın evinde bir işte geri gitmiyordum
- Para & Ekonomi konusunda 880 cevap paylaştı.
10 ayGratiste neye 10k verdin onu anlamadım ki. hiç güzel bir şey getirdikleri de yok dandinik dundinik şeylere nasıl 10k harcayabildin bende kocan gibi şok oldum
01 Yorumla
Soran10 ayçok beğeniyorum vallahi herkesin zevki aynı olamaz
10 aykocan sana bakmak zorunda değil bir işe girip kendi harcamalarını kendin karşılayabilirsin bakamayacaksa neden evlendi cümlesi çok saçma allah aşkına üstelik adam belirtmiş artık yetişemiyorum diye karım bana böyle bakamayacaksa neden evlendi gibi bir cümle kursa düşünmeden ayrılırdım
01 Yorumla
Soran10 ayBirincisi benim kocam çalışmama izin vermez sen ama karını bir sürü erkeğin arasına yarın koy çalıştır erkekliğinden de sonra ikincisi anayasamıza göre ve medeni hukukumuza göre kocam bana bakmak zorunda
10 aySen evliliği herhalde kocan sana istediğin şeyleri alması için mi yaptın babanın evinde sanki her istediğini alıyordun o senin kocan senin maddi isteğini yerine getiren birisi değil
01 Yorumla
Soran10 ayBabamın evinde bunun üç katı harcıyordum temizlikle yemekle uğraşmıyordum temizlikçimiz vardı
10 ayGratisten 10 bin tl ye ne almış olabilirsin aw shshshshsjs
32 Yorumla
Soran10 ayBir güneş kremi sadece 1000 TL rimel 500 TL şampuan 400 TL
- 10 ay
Aa pardon ben güneş kreminin şampuanın makyaj malzemesi sayıldıgını bilmıyordum canım. Ek olarak gratiste öyle 1000₺ lik güneş kremleri yok kartla hepsi düşüyor 600 e 500 e daha fazla bos yapma vizyonsuz troll djdjjsjs
Sorunun başlığını niye değiştiriyorlar saçma sapan iş birsürü linç yemişsindir şimdi aa ben bile sinirlendim
11 Yorumla
Soran10 ayYeminle
Evlenirken adama dedin mi su kadar masrafı var sadece 10 bin makyaj malzemesi. Hic bi vasfı yok yerim içerim harcarım bol bol. Bana bakmak zorundasın diye uyardın mı? Bilse kabul etmezdi bence. B. kunu çıkarmayın kızlar para kolay kazanılmıyor vicdan biraz vicdan.
10 Yorumla
10 ayNe alaka abla kendi ayaklarının üstünde durmak varken ne bu eziklik kusura bakma da ne bu ataerkillik
16 Yorumla
Soran10 ayOf ya ben yıllarca kendi ayaklarımın üzerinde durdum zaten ama o bir modern kölelik şu an mesela üç tane evim var kirası geliyor Almanya’da eğitim gördüm ulusal bir kanalda çalıştım ayrıca ama kocamın görevi
- 10 ay
Tamamda sen bakıma muhtaç mısın ne alaka Sldlwçsöwçdöwçldd
Soran10 ayEril enerji ve dişil enerji diye bir şey var boş ver
- 10 ay
Ciddi olamazsın abla ben nasıl bilmem eril dişil enerjiyi sldmwösmsldk kendin bambaska bir mantığa girmişsin cık bu mantıktan
- 10 ay
Yok abla annem avukat aldldldkd
Soran10 ayYa ona bakarsan benim annem de Almanya’da global bir şirkette müdürlük yapıyor ben de spikerlik yaptım yıllarca şunu anlayamıyorsun Türkiye’nin %90’ı böyle geçiniyor ve ben şu an gönüllü bir vakıf başkanlığı yürütıyorum çok mutluyum para için çalışmak bana aptallık geliyor bunu bunu anlıyor musun
10 ayEvet makyaj malzemeleri asiri pahali ama eger kocan oyle diyorsa idare etmeye calisman daha dogru olur cunku kocan bu konuda hakli ki 10 bin tl ye bircok sey alinabilir bence.
10 Yorumla
10 ayKaç ayda bir 10bin? Ve neden sadece güzellik ürünleri? Kapitalist düzene ayak uydurmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Bunların hepsi safsata.
18 Yorumla
Soran10 ayBakım ürünü aldım güzellik ürünü demedim ki bir tane rimel dışında hiçbir tane makyaj almadım
- 10 ay
Güzellik bakım ürünü farklı şeyler mi
Soran10 ay
Kişisel bakım diye bir şey var bunu hiç duydun mu hayatında hani bu gerekli olan bir şey falan ama güzellik ekstra bir şey bunun ayrimini yapamıyor musun zeka yok mu- 10 ay
Herkese yazdığınız yorumlara bakılırsa kişi yorum ayırt etmeksizin bir saldırı kabalık hali mevcut sizde. Ben güzellik ürünü derim siz bakım... Benim için farksızdır. Takıla takıla buna takılıp, bunun üzerinden tartışma yaratmaya çalışmak... Hiç doğal değil.
- 10 ay
Sizdeki zeka tüm dunyaya yeter.
- 10 ay
Şu ağza bak. Dikkat çekmeye çalışan birisin sadece.
Soran10 ayYoo hiç öyle niyetim yok sizi eziklemeyi seviyorum sadece
- 10 ay
Kocanın dikkatini bu şekilde çekemezsin.
Adam haklı, 10 bin vermiş hepsini hunharca harcayıp ertesi gün yeniden para istemişsin. El insaf ya adamı sömürmek mi tek derdin
14 Yorumla
Soran10 ayKusura bakmasın ihtiyaç var ertesi gün arkadaşlarımla dışarı çıkacağım
Soran10 ayEvet istiyorsan ben bakım ürünlerine ihtiyacım varsa onların hepsini alırım arkadaşlarımla buluşacağım zaman ayrı para alırım ben hep böyle harcıyorum en başından beri biliyor eğer ki yetişemeyecekse gidecek ezik bir kızla evlenecek
- 10 ay
Senin yaptığın görgüsüzlük yalnız ve ezik gördüklerinden daha kötü bir durum.
Evlenmeden önce adama söyleseydin "ben her şey için para isterim, aylık giderlerim şu kadar vs. ona göre evlenelim"
Ben bile kafama göre para harcamama rağmen bir noktada dikkât ederim.
Hele ki sen evlisin ve eşinin giderine göre harcama yapmalısın. Üstelik çalışmıyorsun da
10 ayGereksiz harcama yapmışsın belliki Gratisten 10.000tl ne aldın okadar. Sephora olsa anlarım okadar tutmasını ama gereksiz masraf yani.
01 Yorumla
Soran10 ayBir dahakine de Sefer harcayım haklısın
Durumuna göre harcama yapmalisin ve para konusunda zaten olsa verir diye düşünüyorum. Ayrıca evlilik sadece bakmak değil, bakamayacaksa neden evlendi ne mk xhnd
00 Yorumla
10 ayO Kocan senin masraflı olduğunu bilseydi senle evlenmezdi. Masraflı kadın süsüne düşkün kadın ocak söndürür. Hayır gelmez
01 Yorumla
Soran10 ayBiliyordu dkdkd
- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
10 ay10.000 cilt bakımı için verilir tabii ama bütçe ile orantılı verilir. Eşinin bütçesi yetmiyor ise napsın? Anlayışlı olmak lazım.
04 Yorumla
Soran10 ayya bu adam Galerici ayda beş araba satsa 4 milyon 5 milyon para eder ne anlatıyon kızım ya
- 10 ay
Ben kocanın ne iş yaptığını nereden bileyim. Ne halin varsa gör
Soran10 ayİnsan ol
- 10 ay
Dön kendine bi bak. Üslubunu gözden geçir.
Yanlış anlama ama makyaj bakım ürünlerine 10 bin tl tek seferd everecek birinin gratist eişi ne yani git üç parça al düzgün bişey al saçma
02 Yorumla
Soran10 ayof kızım zaten bir güneş kremi 1000 TL’ye yakın
- 10 ay
Gratis ne bilim yani ayrıca eşler arasında böyle maddi konular konuşulmamalı zaten ama ben böyle harcamalar yaparım o alacak dersen bakım evine versins eni kendi ihtiyaçalrını karşılamalısın bende şu an çalışmıyorum ama gideyim ben yiyecem sne verecen muhabbeti hiç dönmez ben ne alacaksam sorarım durumumuz nedir diye alabilirmiyim vs gerçi herkesin aile yapısı farklı burada akıl verenelrin çogu bekar zaten anlamaz
- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
10 ayAbla büyünce sen olcam vnbbngbgnhnv şaka ( ironi) aslında fena fikir değil B planı A planı tutmazsa senin yollundan haklısın tabi almak zorunda ablamıza tam destek >>>>
00 Yorumla Gratiste hıc bişey yok nasıl 10 k harcayabildin bilmiyorum ama çalış kendi paranı kendin ye kocana muhtaç olma
03 Yorumla
Soran10 ayBirincisi ben calisamam ikincisi zaten kocam da çalışmama izin vermez üçüncüsü muhtaç değilim görev dağılımı yasalara göre mallarının yarısı benim anamın ak sütü kadar helal
Soran10 ayEvet hiç de bir şey istediğimi tekrar almaya devam edeceğim
Vizyonsuz olduğunu düşünüyorum. Gratise 10k gömecek kapasite varsa marka takılmanı bekleriz.
13 Yorumla
Soran10 ayEvse kalmış dksks
Soran10 ayTamam evde kalmış
10 ayBüyük harcamalardan önce kocana böyle bi harcama yapmam gerekiyor bütçemiz yeter mi diye sorup konuşman lazımdı
10 Yorumla
10 aybiraz kocanı düşünsen keşke Allah kocana sabır versin biraz değer versen böyle yapmazsın
11 Yorumla
Soran10 ay
Ben demiyorum ona bir şey yap diye bir şeyse bir sürü malı var
10 ayBakamayacaksa ne demek? Seni Pet Shop'tan mı aldı? Sen bakımlık muhtaç mısın?
13 Yorumla
Soran10 ayBak 48 yaşında ölmeye az kalmış ömrü olan amcan bunun onla alakası yok eve erkek bakan ama bu erkekliğin şanındandır ayrıca ben de ona bakıyorum mesela yemeğini yapıyorum ilgilenİyorum
Soran10 ay@Kajskdıkeld ya bir sus modern köle her yere yazmışsın
Adam güzel de uyarmış aslında. Bakmakla yükümlü tamam ama bir günde bu kadar para harcamak da olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAllah o kocana sabır versin diyorum...
"Bakamayacaksa neden evlendi" diyorsun. Sen hiç kendi kendine yetebilmeyi düşündün mü?
25 Yorumla
Soran10 ayYa bir saçmalama bir saçmalama erkek adam dediğin o parayı bulur
Cevap sahibi10 ayBanka soymaya kalkışanlar da sanırım böyle bir baskıyla bu işlere yelteniyor.
Gerçi o para da yetmez ya size...
Soran10 ayne saçmalıyorsun ya pin ekliyorsunuz adam gibi çalışamıyorsunuz para getiremiyorsunuz ama her şeyi bekliyorsunuz
Cevap sahibi10 ayŞu saat hala işteyim...
Sen hangi dünyada yaşıyorsun?
Soran10 ayVallahi
10 aySeninle evlenmeyi seçmişse bunları hakediyodur ya iyi yapıyosun. Harcamaları arttır hatta 😄
03 Yorumla
Soran10 ayUlan sabah kalkıp kahvaltısı hazır gömleği ütülü akşam geliyor yemeye hazır ilgisi alakası bitmiyor benle evlenmeyecek de kimle evlenecek
- 10 ay
Doğru doğru, sigorta da yapıyo mu?
Soran10 ayYok
Ananın evindeyken de babanın parası ile Gratis'den 10 bintl'lik makyaj ürünleri alıyor muydun peki?
06 Yorumla
Soran10 ayÖncelikle babamın parasıyla da alıyordum sonra kendi paramla da aldım bir gün babamın parasıyla kendimi 24.000 liralık çanta aldım
Soran10 ay
Hayırdır ne oldu ilk soruna cevap vermeyince kıvırdığından söz gibi
Soran10 ayAlamazsın bir boyun falan kısırsın sen yemek yedin mi
Gizli Üye(18-24)10 ayDeğerini bil çok fazla vermiş seninkide israf yani sadece makyaja bakıma o kadar para verilmez kocan sana iyi bile dayanmış bence onu kırma ve teşekkür et kıymetini bil
04 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür edeceğim ya bana bakmak zorunda
Cevap sahibi10 aySende zorundasın o zaman üstüne düşen görevi yap israf etme
Soran10 ayİsraf gök
Cevap sahibi10 aySen bilirsin ne diyim
Sen de biraz idareli kullan parayı canım adamı çok sıkıştırma evin bütün yükü onda
05 Yorumla
Soran10 ayAllah aşkına ne bütün yükü onda evin evin bütün yükü bende yemekli temizlik ne onda
Soran10 ayÇok kazanıyor çok
Gizli Üye(18-24)10 aySorumsuzsun, çocuk gibisin. Hiç mi utanmadın o kimyasallara 10bin TL para vermeye. Kocan haklı sen haksızsın. Bakamayacaksan demiş birde adama çocuk musun sen
04 Yorumla
Soran10 ayDostum 10.000 TL para mı lan siz nasıl fakir hayatlar yaşıyorsunuz bir güneş kremi 2000 TL lan
Cevap sahibi10 ayYa kes sesini varos musun.
Soran10 ay
Aynen 11 TL’yi gözünde büyüten sensin ben değilim dkdkndd
Cevap sahibi10 ay11tlde sıkıntı yok kimyasala 10k vermen sıkıntı. Sorun şu ki daha sorumsuz olduğun ne konular vardır Allah bilir.
Bukadarda alçalmasanız yani. Bakamayacaksa neden almışmış.
02 Yorumla
Soran10 ayAlçalmak derken siz erkek olmadığınız için bunlar sizi anlayacağınız meseleler
10 ay10 bin gratise mi bayıldın, eczaneden güzel bir seri alabilirsin.
07 Yorumla
Soran10 ayBen kullandığım markalardan memnunum hayatım sizden tavsiye istemedik
- 10 ay
Kullandığın marka ne😅
- 10 ay
😅😅 tabiki eczanedekileri alıyorum ama gratistekikere yetmez
Soran10 ay
Asko eczane ne ben eczaneden en son bir güneş kremi aldım cildimde sivilce çıkardı nasıl güveniyorsun ya- 10 ay
Sen caudalie ya da estederm markasını al mutlaka dene, emin ol çok bayılacaksın
Soran10 ayİyi denerim birde oradan bindiriyim dkdkd
- 10 ay
Yap tabi,, madem alıyorsun en iyiai olsun
Bakar tabiki eş.. ama bu kadar da zorlamayın yazık adamlara
02 Yorumla
Soran10 ayTabi bırak ya ne yazık onun kim bilir ne kadar parası vardır
Ben hayatımda hiç 10 bin lira bi anda harcamamışım bunun derdine bak
02 Yorumla
Soran10 ayYani herkesin hayat şartları bile olmuyor
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi