Herkesin gözünün ışığını yitirdiği bir yıl olurmuş...
...
Ciddi soruyorum, ne yapmak lazım nasıl düşünmek lazım.
...
Ciddi soruyorum, ne yapmak lazım nasıl düşünmek lazım.
Hayatı sevmek için bizim yapacağımız pek çok bir şey yok aslında bu soruyu hayat bizi kendini sevdirmek için uygun mu onu yapıyor mu diye sorsak ya 🤔
Hayat senin için hiç bir şey yapmaz. Hatta bazen seni jer gün öldürmeye çalışır
Klavyem bile b. k gibi şu yazım hatalarına bak, düzeltmiştim oysa
😂 güldüğüme bakma son yazdığına güldüm. Klavyeye bile sinirleniyorsun. Asıl sorun da burada değil mi hayatın hiç bir şey yapmaması hatta bizi her gün öldürüyor olması zaten. Bizi her gün öldürmeye çalışan hayata karşı ne yapabiliriz ki daha.
Benim şartlarımda bir insanın hayatı sevmedi mental olarak dengesiz olduğunu gösterir zaten
Merak etme emin ol sadece sen böyle değilsin...
Hayatı sevmek için öncelikle kendimizi sevmeyi öğrenmeli ve kendimize değer vermeyi öğrenmeliyiz. Kendimize iyi bakmak, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmek, hobilerimizle ilgilenmek, sevdiklerimizle zaman geçirmek ve yeni deneyimler edinmek hayatımıza renk katabilir.
Ayrıca, pozitif düşünmeye çalışmak, olumlu düşünceleri zihnimizde beslemek ve negatif düşüncelerden kurtulmak da hayatı sevmek için önemlidir. Hayatın her anında bir şeyler öğrenmek, kendimizi geliştirmek ve yeniliklere açık olmak da hayatı sevmek için gereklidir.
Son olarak, başkalarına yardımcı olmak, toplumda fark yaratmak, hayvanlara veya doğaya yardımcı olmak gibi hayatın anlamını ve amacını bulmaya çalışmak da hayatı sevmek için önemli bir faktördür.
İnsanlara yardım etmeyi severim
Önce yaşamayı sevmelisin, sonra insanları ve sonra da, hayvanları sev ve en güzel yanında kendini sev...
Hayvanları çok severim, insanları sevmiyorum.
Bu zaman da nsanları sevmemen konusunda tamamen haklısın
İyi sahurlar...
E. İ. G için çok teşekkür ederim❗
Gez toz sinemaya git yemek ye hobi edin
Sinama yok, gezecek yer yok
Yürürken manzara çok kötü şeyleri hatırlatıyor
Cevap
11Cevap
Bence kendini sevmek lazım
Güzel dostlar keyif alınan bir iş hobilere ayrılan yeterli zaman bi de sevgi dolu bir eş
Hiç biri yok 😂
Eş zor, dostlarımın hepsi şehir dışında ya da... öyle işte. Hobi içimden gelmiyor
Benim dostlarım öldü
Umarım edinirim
Öncelikle kendini sana verilenleri sevmek gerek onunla başlamak gerek
Davan olsun, insanlara ve eşyalara bağlanma, amacına baglan
Ailemden başkası umrumda değil eşyalar hiç umurumda olmadı zaten
Umursuzluk ile bağımlılık farklı şeylerdir. Çizgiyi kaçırıyorsun
Yakın zamanda üzerimdeki kıyafetimden başka eşyam olmadan uzun bir süre yaşadım. Hiç gereksinimde duymadım. Ne varsa onunla yetinirim maddi sıkıntılar değil mesele
İçi sevgi dolu ve mutluluk dolu bir insan, insanlara değer verir umursamazlık yapmaz. Benim kastım şuydu ki insanlar olmadan hayatımda bir olmadan mutlu olamam gibi düşünceler boştur.
Zorluklara rağmen mutlu olmakta mümkündür. Çünkü mutluluk ve mutsuzluk insanın tercihlerine de dayalıdır.
Bak Albert Einstein bu konuda ne diyor;
"Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da her şey birer mucizeymiş gibi."
Ben ikinci yolu seçiyorum ve gerçekten evreni anlamak, inanmak, iyilik için koşturmak, inandıgım İslama göre bir yaşam sürmek bana huzur veriyor
Tercihlerin senin hayatını ve duygularını tayin eder
Çirkinim psikolojik sorunlarım var hayat keyif vermiyor
Çirkin olduğuna kim karar verdi
öncelikle para şart.. para yoksa sevilmiyor
Paramda yok
Para yoksa hayat zor gerçekten
* bazen paran olsada hiç işe yaramıyor
Bende bunun cevabını arıyorum
Amacimizin olmasi lazim :)
Napolyon un da dediği gibi "Para Para Para "
Knk sende yaşadın paranın bazen hiç olduğunu
Benim şu an param olsa daha rahat yaşarım ama daha mutlu olmam
Bu olanlardan öncede bir hayatım vardı ben o gün doğmadım. Paraya bu kadar önem vermen üzücü
Ben yine tek gidebilirim ama ailem olmadan mutlu olamam zaten
Sevme boş ver seviyorsun da noluyo
Hayat boş be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?