Asla kimsenin inancını sorgulamıyom veya yargılamıyom. Hakkımda yok zaten buna. Öncelikle bunu söyleyim.
Türkiyede dini inancı olmayan insanlar artıyor. Çevremde olan inancı olmayan insanlarada bu soruyu sormuşumdur. Cevap verenlere teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla kimsenin inancını sorgulamıyom veya yargılamıyom. Hakkımda yok zaten buna. Öncelikle bunu söyleyim.
Türkiyede dini inancı olmayan insanlar artıyor. Çevremde olan inancı olmayan insanlarada bu soruyu sormuşumdur. Cevap verenlere teşekkür ederim.
15 yaşında olsam burada paragraflarca süren bir yazı döşerdim ama açıkçası artık açıklama yapmaya bile gerek duymuyorum.
"Burçlara neden inanmıyorsun?" gibi bir soru bu çünkü. Bir insan astrolojiye ya da komplo teorilerine neden inanmıyorsa ben de dinlere aynı sebeple inanmıyorum. İnandırıcı ve mantıklı değiller, bu kadar basit mevzu aslında.
Cevap
4Cevap
Mantılkı bulmuyorum
Çünkü allah yok olmayan şeye neden inanaym
Beyin yetersizliği bunlarınki
İnancim var
üşeniyorum çünkü
Okuduk ettik çükü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?