Kefenin cebi yok modunda mı yoksa daha iyi sartlarda yaşamaya çalışmak kadar mı çalışıyorsunuz?
Size uyan hangisi?
Kefenin cebi yok modunda mı yoksa daha iyi sartlarda yaşamaya çalışmak kadar mı çalışıyorsunuz?
Size uyan hangisi?
şu an için işim yok maalesef. ama bir gün işim olduğu zaman yaşayacak kadar yani hayatta kalacak kadar çalışırım tahminimce çünkü bu ülkede zaten ekonomi çok kötü maalesef. bu yüzden de gerçekten elinizden geleni yapsanız biel yeterli gelmiyor her zaman bir eksik kalıyor. idame ettirecek kadar yaşamak benim için yeterli olurdu diye düşünüyorum
şu an kedimi beslemek ve para biriktirmek için çalışıyorum her ay altın alıyorum. Ama daimi bu ülkede yaşamak istemiyorum çünkü gelecek göremiyorum. Yurtdışına gitmek için dile ve eğitime de odaklandım. Var 1 2 senem ama olsun. 50 sene güvenlik sorunu ile yaşamaktan iyidir. Ayrıca toplum yapısı da çok bozuk adam gibi insan bile kalmamış sevilecek.
Cevap
12Cevap
Daha iyisini düşünüyordum hep ama baktım ki daha iyisi için çalışırken hızlıca akıp giden ömür oluyor. Az öz olsun yeter
İnsanoğlu aç gözlüdür, gözü doymaz, hep daha fazlasını ister
daha iyi şartlarda yaşamak için çalışmaya odaklıyım bütün çabam isteğim bu yüzden:)
Bazen KS de sorguya çekildiğimi hissetmek beni sıkıyor. Şunu gerçekten zengin kim yanıtlar meraktayım. Kim bu soruya hesap verir?
Hesap sormuyorum o nerden çıktı?
Size değil genel olarak söylemek istiyorum soru içerikleri yardım isteyen soruları aşıyor ve insanların özel bilgilerini ve özel kararlarını adeta hipnotize bir üslupla çekip ağızlarından laf alır gibi.
Mikrofon ve kamera ile sokakta karşımıza şu mecradaki soruların kaçını sorsak normal tepki verirler merak ediyorum. KS amacında ilerliyor mu bunu sorgulamak amacım. Sizinle ilgili değil doğrudan 🙄
Anladim.
Gerçekten zengin biri kişisel gelirini saklamaya meyillidir, fakir de fakirliğini gizlemek ister. Demek istiyorum ki bazı sorular toplumsal kodları çözmeye yönelik ve üyeler olarak bunun ne kadar farkındayız ve ne kadar rızamız var bu yaklaşıma?
Buraya o denli sorguladigim bir yer gozuyle bakmiyorum ondan olabilir.
Daha iyi şartlarda yaşabilecek kadar kazanamıyoruz zaten ancak hayartımızı idame ettirebilecek kadar geçiyor elimize buna da çok şükür tabi
Daha iyi şartlarda yaşamak için çalışılmalı. Karın tokluğuna değil
Çok üst düzey yaşaya masak da elimizdeki şartlar ile mutlu yaşamaya çalışıyoruz
Çalışmayı sevdiğim için çalışıyorum..
daha iyi şartlarda yaşamak için
daha iyi ve konforlu yaşamak için yaşıyorum
Daha iyi sartlar ve her istedigim olsun diye
Daha iyi şartlarda yaşayabilmek için
Her zaman daha iyiye gitmeye çalışıyorum
Anca karın tokluğuna yetiyo
Daha iyi şartlarda yaşamak için doğa ana
bu aralar hayatta kalmaya bılr yetmıyor
Sevgililerimi kendime bağlayabilecek kadar:)
Nefis ister daima
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?