Bence evet 14 /20 saat sonra bakıp kusura bakma denmesi çok saçma geliyor ve bu tarz kişiker genelde bunu tekrarlıyor. Bence saygısızlık yakın ilişkilerde.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence evet 14 /20 saat sonra bakıp kusura bakma denmesi çok saçma geliyor ve bu tarz kişiker genelde bunu tekrarlıyor. Bence saygısızlık yakın ilişkilerde.

Değişebilir durumdan duruma.. Bir insanı önemsersen ve buna istinaden geç cevap verirse karşı taraf kırılır çünkü insanı önemseyen biri incitir ama umursamayan birisiyse isterse 3 gün sonra yazsın önemi yok o onu zaten takmıyordur
Ben kim olduğuna göre değişir. yani eğer çok sevdiğiniz biri ise saygısızlık olabilir ben sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarım olduğu zaman mesela her zaman hemen yanıt vermeyi denerim. ama tanımadığınız birisi ise ya da samimi olmadığınız biri ise o zaman görüldü atmak daha iyi olur ve saygısızlık da olmaz bence. bunlara pek takılmıyorum zaten
Başkalarını bilmiyorum da işlerimin aşırı yoğun olduğu zamanlarımda 2 gün sonra dönüş yaptığım mesajlarım bile oluyordu.
Mesele bakıp cevap vermek değil. mesele mesaj trafiğinde yetisemeyip umursamaz görünmek
Ben genelde konuşmak istemediğim insanlara böyleyim onlar da ısrarla yazarlar ama, bana göre resmi (iş gibi) bi durum varsa saygısızlıktır arkadaş aile vs çok da sorun değil
Cevap
8Cevap
Mantıklı açıklamaları varsa sorun değil de sürekli gec olunca aradaki muhabbet samimiyet ilerlemiyor.
Saygisizlik degil. Onceliginin o olmadiginin kibarca bi uslubudur. Gizli bi mesaj gibi. Seven insan ondan baska onem verdigi bi durumu olmaya. İndan elinden geldigince erken doner karsisindakine.
Kişi bi mesaja dönmüyorsa müsait değildir diretmenin anlamı yok. Bazı insanlar istediği şey anında olsun istiyor
Belli bir süresi var geçerse umursamıyor demektir
Hayır değil bence
Saygisizlik
İşi vardir tek işi sen degilsen
Evet
Ne insanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?