Tamam konuşmak istemediklerimize geç yazıyoruz ama kimileri sevgilisine bile geç yazıyor.

Tamam konuşmak istemediklerimize geç yazıyoruz ama kimileri sevgilisine bile geç yazıyor.

Marifetname mi yazıyorlar da düşünüyorlar o kadar diyeceğim iğrenç bir espri olacak neyse ajsjs İbrahim Hakkı'ya selamlarla😂
Soruya gelirsek, kesinlikle değil. Benim gözümdeki değerini azaltan durum. Ama aynı muameleyi yapar miyim? Hayır. Mesaj bekletme huyum yoktur.
O sinir bozucu emojiyi göreceğim kadar kötüymüş 😶
Yeni nesil bunu sıkça yapar. Last seen'leri genelde kapalıdır. Sohbet esnasında çevrimiçi yazıları gidip gelmekten rekorlar kırar.
Bunu genelde iki durumda sergilerler. Diğer yedekte bekleyenlere kemik atmak için ayrılada bilirler, küçük kırıntılarla yemle taktiğiyle sizi manipüle ediyorda olabilirler. Yapılan sohbetin bir çok güzel ve bölünmeden, bir içeri gitmem lazım'lı bölünmelerle kesildiğini fark ediyorsanız,
İletişimi yazışmalı yerine, sesliye yönlendirip, yapılanı yemediğinizi alttan alttan belli edin.
Bu tipler sesli iletişim kurmayı sevmediklerini söylerler.
Emin olduktan sonra yavaşca hayatınızdan def edin.
Ben tam böyleyim ya 😂 mesajı görünce aynı yerden devam ederim ama sanırım herkes bu huyuma alıştı hiç tepki almıyorum bir kaç ay daha bekleseydin niye acele ettin ki diye tatlı tepkiler alıyorum 2 huyum çok pis bir mesajlara dönme iki arayanları sonra ararım diye açmamak
Çok sinir bozucu bir durum bu ya. Mesaja cevap vermeyeceksin madem niye konuşma gereği duyuyorsun. O zaman hiç mesaj atma hiç konuşma benimle daha iyi. Hiç sevmediğim şeyler. Mesaja eğer görüldü atacaksan veya cevap falan vermeyeceksen o zaman hiç yazma. Ben sevmem böyle ilgisiz insanı cevap vermiyorsa anında engeller yoluma bakarım.
Cevap
11Cevap
Mesaja geç cevap vermek marifet değildir. ama bazıları bunu ego kasmak için kullanır ki bu kişilere de 2. mesajı yazmam. hatta yazdıkları zaman bende geç dönerim bilerek. her şey karşılıklı
Marifet değil bana göre densizliktir. Eğer müsaitsem gereken cevabı veririm. Kasmaya gerek yok.
Hayatımda öyle az ve öz insan var ki.. Hiç biri geç cevap vermez verirlerse de bilirim ki müsait degillerdir.. Bu tarz takintilarimiz yok şükür.
Hayatıma girecek insan da öyle olur diye umuyorum.. Ergenler gibi begeniydi görüldüydü vs diye hareket etmem bilirsem, eminsem sorun etmem.
Değildir elbette.. müsait isem muhakkak yazarım bekletmem. Geç yazayım ego kasayim havasında gereksiz insanların var hiç haz etmem.. herkese müsiat bana değil ise ikinci mesajı asla yazmam. Hak edene ettiği kadar davranırım
Meşguliyetleri varsa problem. Bir bahanesi yoksa sevgili olduğuna emin miyiz?
Gibi varsa değilsiniz emin
Şimdi flört ayrı şey sevgililik ayrı
Sorgulanmaz ki neden yazmadın, etmedin gibilerinden isterse 2 gün dönülmesin
Ne anladın
Aynen öyle
Çok takılmam ben daha fazla yapıyorum bunu çünkü günlerim yoğun geçiyor ama bazende karşılıklı konuşmayı istiyorum değerliyse bunu belirtirim insan değer verdiğinden esirgemez hiç bi açıklamayı
Bence karşındaki insana büyuk saygısızlık konuşmak istemiyorsan bunu söylemek daha olgun bir davranış. Tabi gerçekten müsait olamayıp cevap veremeynler değil. kasten yapanlar bunu bana yapan kuzenimi en son engele atım bana ayıracak zamanın yoksa benim hiç yok 😁
Cool olduğunu düşünen yanılır bilincli geç yazınca bir halt olmuyor bence ergence hareket , o kadar cool oluncak hareket var onları sergileyebilirler xsjdk
İnsan ilişkilerinde bunu taktik olarak kullanan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Taktik yapmayan insan kaldı mı derseniz o da ayrı bir tartışma konusu.
İşi vardır yazamaz orası ayrıda bilerek geç yazıyosa ayıptır ya, geç yazacaksa hiç yazmasın daha iyi
Ahajaj efsane yazışma 😅 marifet değil bence ya. Kendini önemli hissetmek için bilerek mesaja geç dönmek zavallılik sadece
Herkes her dk musait olmayabilir soylersin veya konusma esnasinda anlik bi isin cikmis olabilir. Annen falan cagirmistir ne bilim her seyi buyutmeyin
Evlendi çocuğu oldu ve mesaj kutusunda hala duruyor 🤣🤣 inanmam
Konuşmak istemediğimi direkt söylerim, canım saçma pozları girmem.
Olabilir belki müsait değildir müsait olunca zaten yazar geç yazmakta sorun olmamalı yaa
Önemli bir isim varsa yazamam ama biraz beklesin tripleri bende yoktu musaitsem bambambam 🤣
En nefret ettiğim şey iki üç sineye çekerim sonra ben geç yazmaya başlarım net
Marifet değil, sahiden karşı tarafın işi yoksa mallık.
Marifetmiş demek ki adam çocuk bile yapmış baksana,😂
O kadar geç oldu ki cevabın ne diyeceğimi unuttum 😂
İşim/işi olmadığı sürece bir sorgularım
Abla bekleseydin adamın çocuğu üniversiteyi bitirseydi niye bu kadar acele ettin ki? 😃
burada ünlüler var değilmi instegramdaki insanlar değilde ünlüler var takılmalık arkadaşların değil ünlüler var sahtekar zamanımı çalmaktan başka birey yapmamışsınn
En güzeli hiç cevap vermemek aslında 😂😂
Hakedene 😉
Bildirimi görür görmez anında cevap veren ben 🥲
Dimi yazıyorlar işler daha önemli geliyor
Sürekli bunu yapanla görüşmem.
Cevap vermiş sonuçta jfjxj
Bence değildir. İnsanlar havalı zannediyor.
maalesef öyle görüyorlar
İşi vardır anlarımda abartmamak lazım
Saygısızlıktır, meşgul olması istisna tabiki.
Off engel sebebi yeminle
Takıntılıyım bu konuda iletişimi keserim..
Hiç marifet değil
Bazen kasıtlı yapıyorum.
Marifet de değil havalılık da değil
değil soğuma sebebimdir kendisi
İşim olmadıkça bekletmem
En nefret ettiğim konu
Ahahahw 2016 ne
Hoş değil
Pes yaa
Hayir
Çok saçma
Marifet değil ama mazeret cok