Aile & Toplum Bu saatten sonra olmasa da olur dediğiniz neler var? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yüzyüze eğitim Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu saatten sonra olmasa da olur dediğiniz neler var? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Mutlu olmasan da olur diyorum 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Yapılacak çok işim var maalesef şu durumda o cümleyi söyleyemiyorum. 0 2 Yorumla problem_değil +1 yıl Kolay gelsin Yorumla RealistPasa +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Geç gelen adalet vs.. Hakkın zamanında teslim edilmemesi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genel olarak her şey için böyle düşünüyorum. Yaşamaktan zevk alan biri olmadım hiç bu yüzden benim için ciddi bir kayıp olmaz. 1 9 Yorumla İstanbulByfnds1999 +1 yıl Ben de şu an öyleyin de neden böyleyiz ve nasıl düzelteceğiz bu durumu.../ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İstanbulByfnds1999 bir çok etken var. Doğuştan gelen mizaç , yaşanmışlıklar , bakış açın , düşünce şekli , hayatı yorumlama şeklin. Yorumla İstanbulByfnds1999 +1 yıl Ömrümüz, gençliğimiz gidiyor aslında. Mutlu yaşamak varken mutsuz olunca yaşamamaktan da kötü bir şey bu esasen baktığımızda Yorumla Sonegobükücü00 +1 yıl Benim gibisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İstanbulByfnds1999 yine bakış açısı gençliğinden gitse ne , gitmese ne , her türlü ölüyorsun. Gençliğim gidiyor kaygısı hiç yaşamadım ve düşünmedim de. Anlamsız geliyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sonegobükücü00 sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim. Yorumla Sonegobükücü00 +1 yıl Üzülme tabiki. Umudumu yitirmiyorum ben yinede. Sende yitirme lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sonegobükücü00 teşekkür ederim Yorumla Sonegobükücü00 +1 yıl Rica ederim. 😊 Yorumla
xRody Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl Bu saaten sonra okuma hevesi bitiyor insanda 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. Zamanında değer verip kıymetimi bilmeyenler 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. neler var neler liste cıkar 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Enerji törpüsu arkadaş, kız arkadaş, sevgili 0 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşk var 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Türk telekom 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Aşk. 0 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Yaşamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Mutlu olmasan da olur diyorum
Yapılacak çok işim var maalesef şu durumda o cümleyi söyleyemiyorum.
Kolay gelsin
Teşekkür ederim 🙏
Geç gelen adalet vs.. Hakkın zamanında teslim edilmemesi.
Genel olarak her şey için böyle düşünüyorum. Yaşamaktan zevk alan biri olmadım hiç bu yüzden benim için ciddi bir kayıp olmaz.
Ben de şu an öyleyin de neden böyleyiz ve nasıl düzelteceğiz bu durumu.../
@İstanbulByfnds1999 bir çok etken var. Doğuştan gelen mizaç , yaşanmışlıklar , bakış açın , düşünce şekli , hayatı yorumlama şeklin.
Ömrümüz, gençliğimiz gidiyor aslında. Mutlu yaşamak varken mutsuz olunca yaşamamaktan da kötü bir şey bu esasen baktığımızda
Benim gibisin
@İstanbulByfnds1999 yine bakış açısı gençliğinden gitse ne , gitmese ne , her türlü ölüyorsun. Gençliğim gidiyor kaygısı hiç yaşamadım ve düşünmedim de. Anlamsız geliyor.
@Sonegobükücü00 sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim.
Üzülme tabiki. Umudumu yitirmiyorum ben yinede. Sende yitirme lütfen
@Sonegobükücü00 teşekkür ederim
Rica ederim. 😊
Bu saaten sonra okuma hevesi bitiyor insanda
Zamanında değer verip kıymetimi bilmeyenler
neler var neler liste cıkar
Enerji törpüsu arkadaş, kız arkadaş, sevgili
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Baba tarafı akrabalarım
Bazı dileklerim
İnce bel kalın bacak
Aşk var