Yarın (24 saat sonra) kıyamet kopacak olsa şu an ne yapardınız?

#24SaatinizVar
Haklısınız namaz dışında ilanları yerine getiriyorum inşallah oda dahil olacak buna.🙏
Çalışma şartlarım çok sıkıntılı yoksa o kadar istiyorum ki bunu orada imkanım yok ve içindeki ınsanlar da imkan tanımıyor bizlere.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Azerilerin yarisida Rusyada. Rusyanin yarisi azeri. Azerbaycan zengin bolge ama orada (ulkemde) kimse iyi kazanamiyor ailesine bakamiyor. Nede cocuk parasi , karantinada gecinmek icin para falan vermiyorlar. Bunlar Ama rusyada var diye azerilerin cogu orada ve yarisida Iranda. Cunku daha kolay para kazaniyorlar is kurabiliyorlar. Sorun bu. Azerbaycanda kimse hakkini aramaz , korkar , cekinir. Simdiye kadarda mitinq yapanini gormedim 😄
Arkadaş ukalalık etmiyim diye anlatmadım. Ama yerinde yaşayıp gören varken bize ne hacet. Güzel yorumun için de ayrıca teşekkür ederim. Azeriler adına da üzgünüm. Benzer durum bizde de var ancak bir farkla. Mustafa Kemal Atatürk, ülkeyi sağlam temeller üzerine oturttu.
Allah ile benim aram da ama olsun :) o halde namazi da bırakayım kapaninca başlarım
Dinden soğutmak için birebirsiniz insanları lütfen bence sen konuşma böyle yıkıcı konuşuyorsan iyi eğlenceler ;)
Doğruları diyorum.
Ha dinden tam Müslüman soğmaz, ham olan soğar.
De ki, yav günah, haram biliyorum Allah affetsin yapamıyorum, iradem zayıf, nefsim ağır basıyor de.
Sana demek zorunda olduğumu düşünmüyorum ben. Haram günahı da senden öğrenecek değilim çok şükür kendim neyin günah neyin hara olduğunu biliyorum ayrıca bunu sitede hergun kadınlara sallayan birinin söylemesi biraz komik geldi
En İyi Kız Görüşleri