Evet, normal. Ev sahibi sonuçta, istediğini seçer.
Hayır, değil.
Bu kadarı abartı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sorun şu ki bu kadar ince eleyio sık dokuyunca kendine değer veren düzgün insanların hepsi kaçıyor, sadece cidden onurunu kıracak kadar muhtaç insanlar müracat ediyor. Onlar da eve hiç iyi bakmıyor, zaten ev sahibine de kinleniyor.
Biz hiç böyle yapmadık, her zaman da iyi kiracıya denk geldik. Eğer siz kiracının her şeyine karışıp, her yönden sıkarsanız aklıselim düzgün insan size gelmez.
Tayyip bey ev sahiplerini haksızca 3-5 fazla oy için kiracılara haksızca ezdirince, artık kolay, kolay kimse uygun şartlarda ev bulup, kiraya gidemez.
Ben de ev sahibiyim ve bu şartlarda evimi boş tutarım ama asla kiraya vermem. Hükümet bizi kolluyor diye sevinen evsizler de aranıp dursunlar uygun fiyata ev bulacağız diye.
Cevap
34Cevap
Normal değil
Kiracıdan canı ysnmış bir ev sahibi örneği. Adam o evi alabilmek için yemeyip içmeyip biriktirmiştir. Sonra kiraya verecek, cins biri kiraya tutacak ondan sonra uğraş ki kira alabilesin. En iyisini yapmış. İşine gelmeyen tutmaz.
Güzel kurgulamış bende benzerini uygulayayım.
Komünist bir ülke olsaydık bu ev sahibi böyle birşeye cesaret edemezdi çünkü komünizmde kimsenin birden fazla evi olmazdı ki kimse böyle görmemiş aç gözlü insanlara muhtaç duruma düşmezdi.
Barınma gibi temel bir ihtiyacın böyle züppelere bırakılması içler acısı yazık
Komünist bir ülke olsaydık belki şuanda bu yorumu yapamıyor olurdun.
Çünkü şu an bu yorumu yapmanı sağlayacak her şeyi kapitalistler icat etti.
@Veliahtali Aleksander Graham bell'in kapitalist olduğuna nasıl kesin gözüyle bakabildin? Ayrıca bu yorumu sağlayacak birçok şeyi kapitalistler değil ezdikleri köle gibi kullandıkları işçi sınıfı üretti
Konuyla ne alaka şimdi? :D Hadi diyelim Graham bell kapitalist değil peki ya GB'in bulduğu ve diğerlerinin buduklarının hangileri sovyetler birliğinde ya da komünist çinde icat edildi? :D Boş yapmayı bırakta azıcık bilgilen. Komünizm mantıklı olsaydı Rusya hala devam ederdi. Rusya bile kapitalist olmuş çin bile dünyaya kapitalizm sayesinde açıldı neyin kafasını yaşıyorsun?
Aaaa pardon nickine bakmamıştım özür dilerim. Nickinden belli nasıl birisi olduğun sana yazıp seninle gereksiz yere tartışmaya girdiğim için tekrardan özür dilerim.
Demek ki zamanında emekli, tek maaşlı insanlara kiraya vermiş ve kirasını düzenli alamamış. Bu kadar detaya girmesi bunu gösteriyor. Ev sahibi diye insanları en zengin listesinde sanmamak gerek. Oradan aldığı kirayla geçinmeye çalışan insanlar var veya kendisi başka yerde kirada oturup o kirayla kendi kirasını ödüyordur. Bence asıl sorun 2 evi olan insanları aşırı zengin sanmak. Tabii ki daha fazla evi olanları kastetmiyorum.
Kötü ev sahibi olduğu kadar, kötü kiracı da var. O nedenle haklı ya da haksız diyemem. Bulabilirse bu özellikleri verir kiraya. Bulamazsa kira gelirinden mahrum kalmış olur.
Bana göre normal çünkü okadar kötü düzeyde kiracılar türedi ki artık kimse evine ekstra masraf yaptırmak istemiyor
evi adamın üzerine yapacak sandım :))
ne lan bu hayırdır baya absürt
görmemişin bir evi olmuşta artık bilemiyorum ne yapmış:) saçma sapan işler ev sahibisin diye kral senmisin lan
Skcegi adamı seçiyor ev evdeğil genelev mubarak buda baş pzvk kiracimi arıyor sermayemi belli değil afedersiniz
Sen kimsin de maaş bordrosu istiyorsun lan derim ben adama kiranı al otur bir köşeye sanane yani
memur kefil ne bilmiyorum ama onun öncekileri mantıklı olabilir kendını garantıye alıyor
Memur kefil dediği şöyle. Ben memurum ve sana kefil oldum diyelim. Sen ödeyemezsen borcun bana kalıyor. Ben de devletten düzenli maaş aldığım için eninde sonunda o borç mecbur ödenecek, memur olduğum için işi bırakıp kaçıp kayıplara da karışamam devletin adamı olduğum için. Şerefsiz böyle ev sahipleri ya. İçinde kimse yokken eviniz yıkılsın diyesim geliyor...
Peki kiracının yakından tanıdığı ona kefil olacak bir memur yoksa ne olacak o kiracı sokakta mi kalsın dostum?
Ben de kiracının haklarını savunuyorum dostum. Böyle ev sahiplerini ayıplıyorum.
@Celebrindir sana demedim mantıklı yazmış ya kardeşim ona dedim. Sistemin kendisi mantıksızken böyle kurnazlıkları mantıklı bulmaları beni ciden şaşırtıyor
Annem beni evlendirse evleneceğim adamdan bu kadar şey istemez ahsjs Abartmışlar
Böylesini arayıp söveceksin. canım. Böyle birinden ev alan da canım.
Kendi çaplarında kiralarını her ay tıkır tıkır alabilmek için yapılan şeyler
Hangi kefil buna kefil olur oturan adamdan daha çok sorumluluk alıyor 😂
Bu ne ya hiç insanlık kalmamış. Zaten böyle ev sahibi zor kiracı bulur
Fiyatı çok merak ettim ben... Menemende oturmak da ne biliyim Manisa'ya daha yakınsın, leş.
Arkadaşlar böyle ilanları şikayet edelim absürt diye.
Belki bı yaptırım falan gelir
turistik yerler de durum daha fena. yıllık peşin falan istiyorlar.
Ev sahibi seçer de bu ev sahibini seçecek kiracı var mıdır bilmiyorum. Üstelik Menemen gibi yobaz bir şehirde.
Boylesini arayıp senin ben ta a……. Desek yeridir aç köpekler !!!
Kefil hem memur olacak hemde 1 senelik senet imzalayacak agauagaga:D :D
Ev sahibi sonuçta istediğini seçer diyen insanda din iman vicdan yoktur
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
Bencede abartı
Evlatlık mı alıyor bu ne 😂
Herkesin hayatına kimse karışamaz
böylelerini ıslak sopayla döveceksin
Evi çok merak ettim. Linki yok mu? 🤔
Bu zamanda bence normal.
Boğarım ben o ev sahibini 😂
Emekliye niye verilmiyomus
Böyle pimpirikli insanlara gıcık oluyorum
Bunlar NATO'ya üye arıyor herhalde
şato kiralıyorsa normal
Anormal bir durum