Sütyen kullanmıyorum uzerimdede normal salaş tisört vardı yani bir yerde belli değildi kadının biri rahatsız olmuş. Demekki sapık gibi orama burama bakıyor o zaman gelmeseydiniz dedim. Bu sapıklık degil mi?
Trol değil
Sütyen kullanmıyorum uzerimdede normal salaş tisört vardı yani bir yerde belli değildi kadının biri rahatsız olmuş. Demekki sapık gibi orama burama bakıyor o zaman gelmeseydiniz dedim. Bu sapıklık degil mi?
Trol değil
rahatsız mı oluyormuş? ben de insanların sütyen giymeye toplum kuralı olarak bakmalarından rahatsız oluyorum. Yok öyle bir şey isteyen giyer isteyen giymez, dar kafalı yaratıklar
Evet sapıklık tabi ki de rahatsız oluyorlarsa bakmasınlar.. bu sapık zihniyet işte her yerde var ne yazık ki kadının bacağı açık yok saçı açık yok makyajı güzel. her şeyden rahatsız olurlar ama tesadüfe bakın en çok da bunlar görür bakar demek ki gözleri aklı fikri orada ondan rahatsız oluyorlar... sırf kendine hakim olamayan bazı sapıkları savunan kızlar da var ya kadın düşmanı bunlar. yarın bugün kendilerine sulananlar olunca ne yapacaklar acaba.
Cevap
27Cevap
Bence rahatsız bir düşüncede misafir. Kimse kimsenin hayatına karışamaz bu denli, herkes birbirine saygı çerçevesinde yaklaşmak ZO-RUN-DA!
Tabiki sapıklık, sizene ya isteyen istediği gibi takılsın. Ben bu kıyafetle mutluysam rahatsam bu seni niye bağlıyor ki
İri ve beyaz memelerinin hemcinslerin tarafindan kiskanilmasi dogal bir süreç. Eğer sütyen taksaydin bu kez "sirt agrisi yapmıyor mu biraz küçültsene" diyecekti. Teyzeler hep boyledir. Enerji calarlar.
Yoo istersen şeyini de gösterirsin onlara ne 🙄
Ne giyip ne giymediğine kimse karışamaz, umruna bile takma bence, bi türlü anlayamadılar zaten bu tarz kuralları.
Ne kadar belli olduğunu görsem etik olarak doğrusunu söylerdim sana
Sesin çok tanıdık geldi
Kendi evinde sana nasıl giyiniceklerini söylemeleri büyük saygısızlık
Haha mal kadın şikayet edeceğine manzarayı seyretse 😂😂😂
İşte hep böyle soğutuyorlar kızları ne kadar ayıp 😂
Göğüslerini kıskanmıştır kendininki pörsümüşse demek :)
Bırseyler koyabılırsın araya göz bakar rahatsız olan olur
takmak zorunda değiliz
Sapık gibi degil de ben sana bakardim kaçırmazdim
O göğüs ucu dilime gelmeli
Sapıklık. Net...
Şimdilerde gayet normal herkes öyle
Ona neyse, ağzı olan konuşuyor işte
Balla belli edersen bakan çok olur
Kadına ne ki kendinde yoktur kıskanmıstır
Alt tarafı bir meme
Ben dünyadan değilim deseydin
Eşi oradaysa kıskanmıştır kesin
Bence dolayli yonden sana yazmis seni arzulamis
Yobazlıktan birde bunu yapan kadın ya
peki normalde takiyomusunuz?
Sanane
alıştım zaten herkes bağırıyoo size kaba insanlar lazım ayrıca üstte yazıyomuş gözümden kaçmış anlaşılan streslisiniz aman neyse soruyu soranda sensin ?
Sorunlu musun? Hayır veya sanane diyince kaba veye stresli olmuyoruz
Bunu sormadım git başka yer zrla
O kadar dikleşmeseydin 😂
Yasandi 😂
Evet kesinlikle sapık
hayır tam anlamıyla bır bagnazlıkkk
Bence göğüslerini kıskandı
Sapıklık
edep yahu
Yav he he 🤣
Göğüslerini kıskanmış
kendisine sor