Tanrı size böyle bir teklif yapsaydı kabul eder miydiniz? ( Bu bir düşünce deneyi sorusudur, ve ben duyarlara karşı narin bir tek boynuzlu geyiğim, yani duyar kasmayınız)

Tanrı size böyle bir teklif yapsaydı kabul eder miydiniz? ( Bu bir düşünce deneyi sorusudur, ve ben duyarlara karşı narin bir tek boynuzlu geyiğim, yani duyar kasmayınız)

Peygamberlik teklif edilmez.. O vazifeye layık olunca, sana o ünvan verilir..
Ancak o vazife de en iyi, en güzel, en layıkıyla yerine getirildiği için, bu teklif sonsuza kadar kapanmıştır..
Özetle, böyle bir teklifi kimse getiremez, getirilmesi de beklenmez. Getiren en fazla benimle alay eder..
yunus gibi kaçar mıydım bu vazifeden yoksa kabul mu ederdim? hmm, tanrıdan değil ama tanrıçamdan alıyorsam evet!
Şey, eğer mucize gibi süpereysınıl güçlere sahip olacaksam neden olmasın? İnanma kısmı dert değil süpersoniıl güçlerime karşı kimse bu din yalan diyemez
Cevap
10Cevap
Hayır dinlere zaten inanmıyorum bu yüzden de ilgilenmem. yani gerçek bile olsa yine de istemem
Farzı misal kabul ettin kime nasıl inandirabilirsin ki? Akıl hastanesine yatış ile sonlanması çok muhtemel
Mucize varsa birçok insanı peşime toplarım bence. Ama güzel bir mucize olması gerekiyor
Etmezdim.
İnsanlarla birebir haşır neşir olmayı , bir şeyler ispatlamayı sevmem
Peygamberlikte iş yok , Tanrıya - Sen çok durdun hocam az çık da ben olayım derdim
Süleyman gibi olacaksam evet Zekeriya gibi öleceksem hayır.
Ederdim tam layıkıyla yerine getiremesemde yunus gibi kaçmazdım 😄
🐺👿
Sen beni stalklamışsın 🤪😂
Ya ama benimde aklımdan geçen buydu 😂
Hiçte bilenem 😝
İyi bir daha stalklamam 😒
Tüh ya ifşa oldum 🤣
😬😬
yok ben almayayım böyle iyiyim ben
Öyle bir hak verilseydi ederdim
Haşa tovbeestagdiruaallh
asla