Yanlış biliyorsunuz, peygamber efendiniz kureyş kabilesi mensubudur. Lütfen soru sorarken araştırarak sorunuz, yoksa burada kalp kırıcı konuşmaları görebilirsiniz, sizin iyiliğiniz için diyorum.
Not: Cahil anlamı, okuma yazma bilmeyen demektir. Cahil kelimesini kullananları gördüm, sende onlara bu cevabı verebilirsin, kullandığı kelimenin manasını iyi araştırsın :)
Bre cahil peygamberimizin bu aşşağılık suudlardan geldiğini nerenden uydurdun? suudların evveliyatı 1700 lü yıllara dayanır Peygamberimizin nesebi ise kureyş kabilesi yani haşimoğullarından gelir oda silsile yolu ile ibrahim a. s. a dayanır.. Suudlar vehhabidir ve sapıktır... Peygamber efendimizin soyundan gelenlere seyyid ve şerif denir... suud asla denmez...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk mileti diyorum, başka hic bir sey demiyorum. Kutsal millet biziz.. Sen olayi tamamen yanlis anlamissin..
Suudlular bir kere Yahudi tebaasına mensuptur Vahhabi gibi sapık mezhebi de onlar kurmuştur. Keşke Peygamberefendimizin soyundan gelselerdi diyeceğim ama maalesef değiller.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
soyundan gelmek tabiki çok güzel , gelmedik ama izinden gide bildigim kadar sünnetlerini yerine getirmeye çalışıyorum , sen yapıyormusun mesela , peygamberimiz için bişeyler
En İyi Cevaplar