Yeme & İçme Size Profetirol yapsam verir miydim? Söyleyeyim mi? Yslay Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şimdi 1 prosiyon inci pastanesi profetirol olsa mmmh Bayağı iyi Size Profetirol yapsam verir miydim? Söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. söyle gelsin 0 1 Yorumla Yslay 1 yıl Hepsini veririm barış abi yeter ki iste jjshdsjh bot kalp atmadı ama ben atarım<3
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Bence kolay kolay vereceğini düşünmüyorum ama hadi yine de sorayım 0 1 Yorumla Yslay 1 yıl Yok ya tabi verirdim al tabii ki Yorumla
ela_ya Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle canm 0 1 Yorumla Yslay 1 yıl Al al tabii
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl o sos ne be öyle zift gibi 0 1 Yorumla Yslay 1 yıl çok güzel valla hep yerim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Yslay 1 yıl Tabii ki veririm. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
söyle gelsin
Hepsini veririm barış abi yeter ki iste jjshdsjh bot kalp atmadı ama ben atarım
<3
Bence kolay kolay vereceğini düşünmüyorum ama hadi yine de sorayım
Yok ya tabi verirdim al tabii ki
Söyle canm
Al al tabii
o sos ne be öyle zift gibi
çok güzel valla hep yerim