Ben yaklaşık 3-4 aydır arkadaşımla çok konuşamıyorum başlarda ben haftada bir gün yazıyordum napıyorsun? nasılsın? Ama o yazmıyordu sadece benim yazmamla konuşuyorduk ve o yazdığım sıralarda o sadece notları falan istiyordu ( okullarımız ayrı kendi okulundaki hocaların not aldırışlarını sevmiyor bu yüzden.) Sonraları sınav haftam geldiğinde yazmayı bıraktım o da bir kaç hafta yazdı ve sonra bıraktı. Ama ortak arkadaşımız var bizim onla hergün o arkadaşımızla konuştuğunu ve buluştuğunu duyuyordum ( bana hiç gel birlikte bir şey yapalım diye hiç söylemedi.) . Daha sonraları o arkadaşımla buluşma ayarlamışlar ve beni de çağırmışlardı bende gitmiştim. O buluşmamızda sorunum olan arkadaşım bana aramıyorsun sormuyorsun ölsem haberin olmayacak dedi bende sende aynısını bana yapıyorsun dedim sonra bana arkadaşım sana komik videolar atıyorum bana nasıl olduğumu hiç sormuyorsun dedi ( instagramdan atıyor ama ben ders kanalları takip etmekten başka hiçbir şeyde kullanmıyordum ve ayrıca ben o videoları attığında yüz ifadeleri atıyordum ayrıca kendimce komik şeylerde yazıyordum.) Bende çok fazla instagrama bakamadığımı o yüzden oradan pek fazla konuşmayacağımı söyledim ve bir şey olursa whatsapptan konuşalım dedim (bu konuşma geçtikten sonra ben bir kaç kez yazdım ama o bana oradan yazmıyordu ve o sıradan instagram hesabımı kapattım derslerime daha fazla yoğunlaşmak için.) o zaman konuşma kapandı. Daha sonralarında arkadaşımın doğum günüydü ve yanına gidemedim ama akşam doğum gününü bağlayan gecede doğum gününü kutladım daha sonrasında hediyesini vermek için buluştum onla ve hediyesini verdikten sonra o okulundaki arkadaşından bahsetti bana (hediyesini doğum gününün üzerinden biraz zaman geçtikten sonra vermiştim çünkü doğum günü sınav haftama gelmişti ve sınavlarıma çalışmam gerekiyordu) . Daha sonralarında arada yazıyordum ben yine. Ama daha sonralarında hep ben bir şeyler yaptığımı farkettim ve 1 ay iki arkadaşıma hiç bir şey yazmadım. Sonrasında iki arkadaşım bana hiç bir şekilde yazmadı. Bu 1 ay sonrasında okulda fenalaştığım için ailem geldi bu yüzden yazdılar (ortak arkadaşımızla aynı okuldayız muhtemelen ondan duydu). Daha sonralarında doğum günüm geldi her iki arkadaşım için gece saat 12de mesaj atmışken onlar günün sonlarında aradılar ve kutladılar. Neyse daha yakın bir zamanda o arkadaşım aradı ne yapıyorsun? Nasılsın? Diye sordu bende aynı şu sınavlar bir türlü bitmedi onlara çalışıyorum falan dedim. Ve yine o dedi ki sen bana hiç yazmıyordum ben yazıyım dedim dedi ben yukarda anlattığıma dediğinmek için dedim ki hep ortak arkadaşımızla konuşuyordun bana yazmıyordun iyi yaptın gibisinden bir şey dedim o da dedi ki o okulun başından beri yazıyor sen yazmıyorsun bana dedi ( ama yazıyordum) daha sonrasında her şey karşılıklı dedi sonra bende aynen her şey karşılıklı dedim ve konuşma bitti. Ben ne yapmalıyım? Ben mi hatalıyım? Bunu annemle paylaştım ben hep senden bekliyor bu yüzden akışına bırak falan dedi ama ben bir türlü yapamadım.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Zaten hep birbirimizden bişey beklediğimiz için kaybediyoruz. Ama sen elinden geldiği kadar konuşmaya çalışmışsın eğer o konuşmak istemediyse yaoacak bsiey yok. Kafana takmamalsn
Anladım. Bir şey daha sormak istiyorum ben böyle konuları ne kadar kafana takmam desende takan biriyim artık her ikisinide kendimden uzaklaştırmak istiyorum ne yapmalıyım?
Mesela diyelim biseyi çok kafaya taktın sonra de ki aman ölümlü dünya zaten bunu mu düşünücem
Ne kadar benim için işe yaramayacağını düşünsemde böyle yapmayı denerimm. Başka önerebileceğin bir şey var mııı?