Sadece içimi dökeceğim isterseniz okuyun istemezseniz okumayın ama ben ne yapmalıyım?

aile içinde yaşadığım psikolojik baskıyı anlatmak istiyorum. Ben lise sona giden kekeme olan biriyim. Küçüklüğümden beri ailemdeki herkes (annem, babam, kardeşim) her zaman konuşmam ile dalga geçerek zaten bana en büyük kötülüğü yapmış oldular yeri geldi mi konuşmam yüzünden babamın beni dövdüğü anlar olmuştur. Annem babam Her zaman beni eleştirdiler, sevmediler, yaptığım herşeyde bir kusur aradılar, istediğim şeyleri yapmama izin vermediler, arkadaş edinmeme izin vermediler, okul dışında bir yere gitmeme izin vermediler. Toplum içindeyken konuşmak istediğimde susturdular sus rezil ediyorsun bizi dediler. Zorla kapatmaya çalıştılar. Kardeşim kendi kaşındığı için kavga ediyoruz sen büyüksün niye kavga ediyorsun diyip beni dövüyorlardı. 12 yaşımda telefonumu kendim aldım hem okula gidiyordum hemde çalışıyordum gece 12-1lere kadar çökmüştüm resmen ama buna rağmen bi demediler çalışma sen diye. Nefret ediyorum gerçekten sevmiyorum hiçbirini içimde ufacık bir sevgi yok. Tek umudum üniversite kazanıp başka şehire gitmek. Kazanamasam da tek çare evlenecek düzgün birini bulmak olucak. Cidden dayanamıyorum her saniye ölmek istiyorum..

Sadece içimi dökeceğim isterseniz okuyun istemezseniz okumayın ama ben ne yapmalıyım?