Sorum erkeklere. Hoslandıgınız ve ya sevdiğiniz kişinin mesleği, itibarı sizin için ne kadar önemli?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhabalar.
Yine sizden farkındalık yaratacak sosyolojik bir tespit daha. Nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum ama sorduğunuz sorular 100'ün üzerinde yanıt alabiliyor. Takip edilesi biri olduğunuzu düşünüyorum. Fakat profiliniz gizli olduğu için sanırsam pek mümkün değil.
Neyse sorumuza dönecek olursak; toplumda ciddi şekilde ayrım yapılan bir konudur. Kime sorsanız ya evet der ya hayır der. Az bir kesim benim için fark etmez dese de ilerleyen zamanlarda bir tarafı seçecektir.
Peki sevilen kişinin mesleği ve itibarı neden önemlidir?
-Erkekler egoist yapılı olduğundan (kimse inkar etmesin kızlara göre çok daha rahat büyüdüğümüzden ruhumuz daha bir savurgan daha bir istekpereset) her zaman en iyisini ister. Ki sürekli telefon değiştirmekten tutunda evlendikten sonraki ilişkilere kadar. Hal böyle olunca sevilen kişinin itibarlı bir meslekte olmasını isteyebilir ve bundan son derece gurur duyar.
-İkincisi ise kapitalist bir düzende artık karı-koca çalışmadığı zaman geçim derdinin olacağını biliyoruz. Bunun için prestijli meslek demek iyi para demektir. Bunun için sevilen kişinin çalışması istenebilir.
Peki ya erkek neden çalışmasını istemez? Neden prestijli bir meslekte olan birini istemez?
-Prestijli mesleklerin çevreleri genel itibarıyla prestijli olacağından erkek bundan rahatsız olabilir. Yani çevresindeki insanlar bak eşin şöyle ama sen şöylesin kıyaslaması yapmayacak kadar gururlu yapıda olabilir ki geneli böyledir zaten.
-Çocuklarıyla tamamen ilgilenmesini ister; aslında bu biraz bencillik gibi duruyor. Ataerkil bir yapıdayız fakat çocuk sadece eşe ait değildir.
Daha bir sürü sebep saymak mümkündür. Fakat şimdilik temel şeyleri yazmak istedim.
Hoşça kalın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çalışan kız topluma entegre olur, kendini geliştirir, kendi ayakları üzerinde durur, bakımlı olur evde orantısız bir şekilde biyerlerini büyütmez ve daha birsürü şey...
11 Yorumla
Devrin sistemi kadını çalışmaya İtiyor burada İnsanları Suçlamıyorum Erkek Doğal olarak KArısnı evde Görme kister Hiç Ayıplkamıyom onldarı
KAdın olarak da biz O kadar okuduk mecbur dışarı ortamını gördük alışrık Evde duramayızz...
Sistemin kurbanıyız ağaaa...12 Yorumla
+1 yılkendi egolarini tatmin etmek icin bazilari kadinin ekonomik bagimsizligina karsi, kadinlari parayla ezmeye kalkiyorlar iste o tip erkeklere uyuz oluyorum
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
165Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana üreten kadınlar her zaman hoş gelmiştir. İnsanlar boş oldukların sürekli saçma düşüncelere takılı kalır üstelik bu sorun kadınlar da çok daha fazladır. Üreten kadın kendini yiyecek düşüncelerin içinde boğulmaz. Böyle olunca bunun faydasını karşısındaki erkek illaki görür çünkü onu saçma düşünceleri ile sıkmayacaktır.
Bir kadının illa para kazana bir mesleğinin olmasını değilde üretmesini isterim. Yani isterse bir sivil toplum kuruluşunda çalışsın ama yine de üretsin. Benim için güzellikten çok kültürel uyum ve dolu bir insan olma önemlidir, bundan dolayı üniversite mezunu işini eline almış-alacak ya da lise mezunu kesinlikle üreten biri ile olabilirim. Sevgililik için böyle kızlar hoşuma gider.
Evlenmek çok farklı bir konu. Evlendiğimde hangi kadın olursa olsun para para diye başımın etini yiyeceğini bildiğimden çalışmasını isterim. Eğitim durumum aynı olmasa da kabul ederim çalışmalı ve çocuğumuza gelecek hazırlamalı. Çünkü tek başıma maaşımın çocuklu bir ailenin geleceğini kazanmaya yetmeyeceğini düşünüyorum. Eğer benimde yüksek bir maaşım olursa eşimi çalıştırma taraftarı değilim ama şuanda öyle bir şey gözükmüyor.
Burada saçma sapan otursun çocuğuna baksın diyenlere de katılmıyorum; benim çok muhafazakar bir tanıdığım var ve eşi hastanede çalışıyor. Çalıştırmasa onlar çalıştırmaz ama hayatın kazanılması için çalışmak zorunda. Daha liseli olup havandan yorum yapmak kolay onlar hayata atılsın da ondan sonra görelim. Ondan dolayı yaşını başını almayan kişilerin yorumunu dinlememenizi öneririm; onlar sizle aynı hayatı yaşamıyor yanıltabilir. Şehir hayatı zordur çünkü insan gördüğü bir şeyi almak ister yetinmeyi bilmez. Herkes bilir k hergün makarna ile doyulacağını ama yemez. Bundan dolayı erkeğin üstüne büyük yük biner. Ülkemizden bildiğiniz gibi evlilik yükü de en çok erkeklerin üzerindedir. Düğün masrafı, ev , araba erkekten beklenir ve bunları yapan bir erkeğin kesinlikte meslek sahibi bir kadınla evlenme hakkı vardır.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa aşk ne olacak gibi basit kelimeler söylemeyin çünkü aynı durum erkek çulsuz olunca geçerli olmuyor bundan dolayı kadınların kendilerini garanti altına almak için bu kelimeleri çok basit kullandıklarını görüyorum. Yani insanlar koşulları uygun olunca evleniyorlar, aşık olunca değil.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önemli, fakat durum şöyle:
Hayatını boş boş gezip tozarak geçirmiş olmamalı..
Ya iyi bir işte kariyer yapmış olacak,
veya sıradan bir işte de çalışmış olsa birikim yapmış olacak,
ya da hiç çalışmadıysa dört dörtlük bir ev hanımı olacak..
Bunlardan hiç biri değilse ve öğlene kadar yatıp öğleden sonra geceye kadar serserilik yapıyorsa, beni haketmiyordur.. kendi gibi işe yaramaz bir serseri bulsun..33 Yorumla
+1 yılMemur , öğretmen ve doktorsa çalışabilir. Çünkü emek edip okumuştur. Hakkıdır. Bu hakkı ondan almak olmaz. Ama asgari ücretle temizlik , bulaşıkcılık vs vs vs gibi düşük yerlerde çalışmaya kalkarsa da o işe girmesine asla izin vermem. Gerekirse gece gündüz çalışırım ona yine de eksikliği hissettirmem
41 Yorumla
+1 yılÇalışan kız tabiki. Allah korusun evliyiz bana bisey oldu öldüm. Niye onu caresiz birakayim ki. Kendi ayaklari uzerinde durarsa oyle bir durumda gelecekte para kaygisi yasamaz millete eyvallah demez. Ama soylede birsey var. Iskolikligini aile yasamina yansitmasin. Eger yasadigi seyler kapidan girerken kapıda kaliyorsa candir bastacidir.
10 Yorumlaşimdi konu sosyal mahalle ve aile baskısı perspektifinden bakıldığında sıkıcı bir hal alıyor.
Ama bütün bunları bize yani insanoğluna göstermeyecek tek bir güç var o da aşk.
Eğer aşıksanız herşeyi yapabilir yaptırabilir ya da size herşeyi yapabilir ya da yaptırabilirler.
o yüzden aşk varsa sorun dış bükey yok ama iç bükey var aşk yoksa sorun dış bükey var iç bükey yok.
Sevgiler saygılar.00 Yorumlaiş yerlerinde bir çok avcı var, bu evli mi, bunun çoluğu çocuğu var mı diye düşünmüyorlar, millet tuttuğunu götürme derdinde. kadınlar da kolay kanabiliyorlar monoton evliliklerine renk getirmek için. sen, ben karıma güveniyorum dersin ama karıcığını kimbilir kimler s*kiyor olacak. yani çalışmaması tercihimdir. :)
22 YorumlaÇalışmayıp ne yapacak? Çamaşır makinası, bulaşık makinası haklı yıkama... püfff
Yinede evi toparlayıp kocan gelene kadar hazırlanıp onu bekleyeceksen, karnını doyurup cinsel ihtiyaçlarını itiraz etmeden göreceksen bunu kendine vazife bileceksen inan bana kazanacağın her paradan daha kıymeti ;)00 Yorumla
+1 yılMesleği öyle çok enterese etmez. Çalışacaksa ev işlerinde (yemek, bulaşık vs) her türlü yardımı yaparım ama çalışmayacaksa da hiç bişeye elimi sürmem. Hangisi işine gelirse, seçsin birini :)
11 Yorumla
+1 yılBenle evlenene kadar ne yaparsa onu yapsın. Çalışıyosa devam, yatıyosa devam (:
Ama evlendikten sonra evde çalışsın yeter. Ben eve geldiğimde pişmiş aş, alınmış kaş isterim (:26 Yorumla- +1 yıl
Çalışan kadınlar almıyor mu yani onu mu demek istiyorsun :D
- +1 yıl
Aslında bilmiyorsunuz ki erkeklerin çoğu kalem kaşlı sever :D
- +1 yıl
Allah kabul etsin
Ihtiyacamiz oldugu icin calsiyoruz babamdan para istemeyemem yirmi yasima gelmisim kendi ayaklarim uzerinde durmak icin kimseye boyun egmemek icin hem evde oturup aksmaa kadar ne yapicam Allah bos durani sevmez calsiin kizlar tavsiyemm :)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben calisirken zirt pirt arayip , aylak. ya kendisi.. sonra calisirken ilgilenmiyorum diye kapris yapacaksa cahil cahil , calissin daha iyi. halden anlar bari.. meslegi itibari banane yahu.. bana ettigi yarenlikten baskasi yalan.. banane.
00 Yorumla
+1 yılEğer çocuk varsa kadın çalışmamalı bütün vaktini çocuğa ayırmalı eğer çocuk falan yoksa çalışmasında bir sakınca yok gibi tabi evini unutmayacaksa ikisini bir arada yürütebilecekse
05 Yorumla- +1 yıl
işinin ne olduğuna bağlı hemşire öğretmen kuaför falansa her şekilde yürütülür ama cerrah falansa zor yani özellikle subay astsubay falan olmamalı bence
- +1 yıl
kesinlikle bu arada saç rengine bayıldım çok doğal ve tatlı duruyor :)) aklımdayken söyleyim dedim :D
tabiki çalışan kız olacak bu hayata birkere geliyorsan sen çalışıp o rahat etmeyecek ikinizde çalışıp ikinizde rahat edeceksiniz yeri geldiğinde erkek kölemi hayat pahalı
20 Yorumla
+1 yılılk once soyle dıyım meslegının ne oldugu cok onemlı hanı ogretmenlık hemsırelık falansa kısıden kısıye degısır ama bence bı sıkıntısı yok ama benım durumumda gayet ıyıse calısmasınıda ıstemem sonucta
11 YorumlaValla eğer okul filan okumadıysa yani bir mesleği yoksa elinde açıkçası ben bir iş buluota çalışmasını istemem destek amçlı filan öbür türlü bir avukat olur doktor mühendis olur ya da ne biliyim iyi bir mesleği olur elinde o ayrı tabi :)
02 Yorumla
+1 yılhoşlandığım birisi yok ama eğer olsaydı çalışşın tabi kendi ekmeğini kazanıyor sonuçta ama helal yoldan tabi aklınıza başka şeyler gelmesin :D
23 Yorumla- +1 yıl
yok kardeş yanlış anlaşılma olmasın diye söyledim. o da "meslek" sayılıyor ya :(
+1 yılbence kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli fakat bunu kendisi için yapmalı kocası istiyor diye değil.
09 Yorumla- +1 yıl
@adimtepe neye?
- +1 yıl
nerden biliyorsun belkide yoktur @adimtepe
- +1 yıl
öyleyse ondan uzak dur bence çünkü daha çok üzülürsün. benim hayatımda kimse yok mesela benimle ilgilenen biri var bende ona unutmak istediğim biri var fakat kendisine karşı birşey hissetmediğim için olmayacağını söyledim ama diretiyor. artık ne kadar diretmek denirse. bu dünya böyle işte ya. erkeklerle çalışınca içimden küfretmek geliyor kötü örnek oluyorlar
- +1 yıl
@adimtepe
çalışsa iyi olur tabi. ama ben çalıştığım sürece, mutlu olduğu bir işte çalışması en güzeli. işin itibarı önemli değil ne kadar kazandığı önemli değil yeter ki eve mutlu gelsin.
00 Yorumla
+1 yılonemli degil ama calismasi kendi ayaklari ustunde durmasi lazim bana bagimli birisini istemem ama cocuk olunca ayrilmasi lazim cocuk yetistirmek onemli bir is
12 Yorumla- +1 yıl
cocuk belli bir yasa geldikten sonrada calisabilir cocuguna zaman ayrisin yeterki
+1 yılÇalışan kız ama şöyle kendi isteyecek ve teke tek kalınmayacak ortamlarda çalışabilir yani asla olmaz öyle ortamlar. Yoksa öğretmen avukat kamu dairesi vs vs
00 Yorumla
+1 yılÇalışmasını tercih ederim. Hem kendi özgüveni yerinde olur hem de daha rahat yaşarız bu zamanda. Temizlik ve yemek kısımlarına ben yardım ederim elimden geldiğince zaten, kaldı ki bunu çalışmasa da yaparım
12 Yorumla- +1 yıl
:):)
kızı bilmemde eşim çalışmasın bebe baksın sarma falan sarsın
65 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmasının kendisi için daha iyi olacağını düşünüyorum...
24 Yorumla- +1 yıl
yani eğer evlenmişsem şu zamanın şartlarında her ikimizin çalışması da daha iyi olur bu net yani... yoksa hoşlandığım bir kızın ya da evlenmiyceğim bir kızın çalışması bana bir fayda sağlamaz...
- +1 yıl
Sen onun gotunu oksarken iyi oluyoda neden onun masraflariyla ilgilenmiyon
Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Tabikide çalışmayan emir altında olan onu yap bunu yap dediğinde ağznı açmayan saftirik kız neden çünküm çalışınca ayakları üzerinde duran bir kadın vardır istemez egoları zedenelenir
28 Yorumla- +1 yıl
:D Valla ne desen haklısın doğrudur bu söylediklerin.
- +1 yıl
Saçma oyle bir sebepten değil evinde otursun çocuğuna baksın bakıcılarla buyuyen çocukları pek sağlıklı görmüyorum bu yuzden çalışmasın
- +1 yıl
Bakıcının alcağı en fazla para bin Tl olsun çalışan kadında bir zahmet bundan fazla alsın yani:) yoksa zaten hiç çalışmasın😋 herkesin kendine has bir düşüncesi var ben şahsen senin dediğin gibi kadınları mal görmüyorum yok bana şunu getir bunu getir emir altında olsun bana muhtaç olsun değil. evinde otursun bana ve çocuğuma baksın istiyorum eminim bunu düşünen de çok erkek vardır genlleme yani.
- +1 yıl
Çokta uzatmayalım orta yolu bulalım ikimiinzde haklı olduğu noktalar var 😋 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılben calismiyorum şu an okuyorum evlendimde okulu birakip ev hanimi olmak istiyorum cunku okulu bitrmeme iki sene var ama bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ortak kararimiz ama ilerde pisman olmam umarim
Kültürünün ve tahsil seviyesinin yakın olması iyi olur ancak bu kriter sırlamasında sonralarda gelecek bir konu.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan mutluluk değil mi, onun mutluluğu beni de mutlu ederdi sanırım.
13 Yorumla- +1 yıl
Değiştirmeye çalışmak yanlış olur zaten mutluysa
Çalışan kız satıyorum bebeğe ben bakacam hedefim bu. zaten sevgilim de böyle istiyordu ve ben heyecanliyim şimdiden.
03 Yorumlabence soru başlığı ile içerik farklı iki soru. soru başlığına cevap veriyorum tabi ki çalışan yaşamın içinden biri.
içeriğe cevap verirsem insani değerleri taşıması eterli itibar işle girmez bizim dünyamıza02 Yorumla
+1 yılHer türlü çalışan kız. Kadın milleti evde oturunca kafayı yiyor. Çalışsın, rahatlasın.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Evde oturdukça kadın programlarıyla, moda programlarıyla, kafada kurduklarıyla beyin yanıyor. Çalışsın isterim ben.
eşim eve geldigim zaman beni karşılaması çok hoşuma gidiyor, şu an çalışıyor eve geldigim zaman kimse karşılamıyor zoruma gidiyor, bu durum.
10 Yorumla
+1 yılMesleği ve kazandığı para önemli değil. Ama çalışmalı. Bu şekilde kendisi güçlü hissedip daha fazla söz sahibi olursa birlikte sağlıklı kararlar alınır.
20 YorumlaBen çalışması taraftarıyım, ev işini halledip fatmagülün şuçunu izlemesin evde, sosyal olsun para getirsin devir değisti genjler. m.
06 Yorumla- +1 yıl
Fatmagul bitmisti galiba zaten sucunu bulamadilar.
Yok yahu en sinir oldugum. Bide izlerken kapiliyorlar su suna sunu demis bu onu severken su onla birlikte vay kahpe falan deli oluyorum
Boyle jazz belgesel falan olsun, mozart dinlesin, sosyalist ruhlu boynunda fuları keman çalsın dur l*n bu o değildi :D boyle türk hatun mu var
İzlemesin yani izlese bile ben başka seylere yonlendormeye falan calışırım
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ne istediğini bilen kız. Çalışıp çalışmamak onun elinde onun hayatı onun özgürlüğü sevgilim veya karım diye bu alanına karışamam.
00 Yorumla
+1 yılaslinda calismayan ama bayansa calismyanca sonra evde olsukca psikolojisnn etkilensihini dusunuyrm makul bir iste calissn
00 YorumlaGenelde düzgün işi olanların çoğu çalışan bayan diyor
05 Yorumla
+1 yılÇalışıyor olmasını tercih ederim fakat evin masrafları için ben yeterli olurum. Kendi masraflarını ve bazı şeyleri karşılaması yeterli.
01 YorumlaYorucu bir is degilse ve yipranmiyorsa calismasinda bir engel görmüyorum hele bu sartlarda eve tek maas girişi sıkıntı olur diye dusunmekteyim calissin sorun olmaz
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kız (seversem ilkokul da olsa master de yapsa ev hanımı da olsa c. başkanı da olsa sıkıntı yok yeterki seveyim ;)
10 Yorumla
+1 yılBen ona sahip çıkıp bakabiliyorsam çalışması için bir neden yok gibi
11 YorumlaOkumuyorsa çalışmasını tercih ederim. Çalışmayan kadın bir süre sonra doluyor ve patlıyor.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuktan sonra çalışmama izin vermeyeceğini söylediği için 6 yıllık birlikteliğimi bitirdim. Kadın bağımlı yaşamamalı bence.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ancak pişman sayılmam
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası tüm öğrenim hayatımı çöpe atmaktansa sevgilimle 6 yılımı çöpe atarım daha iyi. Hayat devam eder sonuçta
Cevap sahibi+1 yılMezun olduğum gibi iyi bir işe başlamak için teklif aldım ve bu işten doğum izni ve önemli şeyler dışında herhangi bir ara alsam atılabiliceğim bir iş. Sanırım birazda kadının daha fazla maaş kazanıcak olması sorun yaratmış olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSanırım.
+1 yılçalışmak, en azından psikolojik olarak daha iyi diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
evet bence de... bugün okula gitmedim valla çöktüm. arkadaşa anlatıyordum, evdeydin kızım bir de diyor :D
- +1 yıl
maalesef :))
+1 yılİhtiyacı varsa ve onuruyla kazanıyorsa o kız benim gururum olur..
08 Yorumla- +1 yıl
Çalıştırmam onu gibi saçma düşüncelere girişmem. Belki kız kendisi kazanmak istiyordur falan filan. Dar kafa olmamak lazım.
- +1 yıl
Genişlikle alakası yok bunun.. Of saçmalama
- +1 yıl
Of gülme
- +1 yıl
Of gül tamam (Buradan senle of halkına sesleniyoruz) fdgdfgdfg
+1 yılItibari önemli. Meslek te önemli ve bence kendisi karar vermeli çalışmak isterse engellemek için çabaları m ev hanımı olmak isterse elimden geldiği kadar desteklerim:))
00 YorumlaCalisan bayan her zaman esine destek olandir ve kazandigi paranin agiizni yapmayacak esi ike bir omuru paylasak kisidir. Calismasi bence hos olur...
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıp çalışmamayı kendisine bırakırdım ama ben "çalışmamasından" yanayım. Ama hayat müşterek Türkiye de bu da pek mümkün değil maalesef...
02 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
+1 yılHiç önemi yoktur. Benim maaşım ailemin geçimine rahatça yetiyorsa çalışmasına bile gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılEşim Olma İtibarı Benim İçin Yeterli.
Ona Yetmiyorsa Çalışabilir. Kölem Değil Sonuçta.21 Yorumla
+1 yılYaştığı iş çok yorucu değilse ve çok hırpalanmıyorsa çalışabilir... Onun dışında çalışmasın..
00 YorumlaBen evlendikten sonra da çalışmak isterim ekonomik özgürlüğüm olmalı bence, hem ben boşuna mı okuyorum, çalışmayacaksam niye okuyorum ki..
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum..
Onemli tabiki calissin evde tum gun durup poposunu buyutmesin ve ekonomik ozgurlugu olsun obur turlu kopek beslemekten farki yok
10 Yorumlaçalışan, çalışmayan niteliğini başından atalım, geriye kalan kelime bana yeter..
12 Yorumla
+1 yılçalışmak tabikide. eşimin ailesine yakın oturmamız lazım ama.
04 Yorumla- +1 yıl
sonuçta çalışınca doğacak çocuğun sevgi, ilgi isteğini tam karşılayamayabilirim. dede-babaanne ile büyürse iyi olur. mahrum bırakmak istemem yani.
- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışsa da olur çalışmasa da bu biraz onun işi ile de alakalı ama çocuk olduktan sonra çalıştırmam o zaman atamasını eve yaparım çocuğumuz ile ilgilensin.
00 Yorumla Benim hatun çalışmıcak arkadaş çocuğumuza baksın yemek yapsın anne sevgısınden mahrum olan cocuk topluma iyi bir birey olmaz. Yuvayı Dişi kuş yapar dediysek Çalışır demedik
10 Yorumlaister çalışsın ister çalışmasın :D ömrünün sonuna kadar hayatında ben olmicam :D kendi için yapar ne yaparsa :D
08 YorumlaSevdikten sonra çalışıyor çalışmıyor önemsiz ama çalışması tercihim. En azından kendine fazladan bir güveni olur
01 Yorumla
+1 yılÇalışan namuslu kız tercihim. Var böyle aklı fikri orospuluk düşünmeyen işiyle uğraşan kızlar. Rabbim inş denk getirir.
05 Yorumla- +1 yıl
Umarım ne demek yok mu :D? inşallah de bari umutsuz vaka gibi baktın olaya
- +1 yıl
:D hahaha bak hala çelişkili konuşuyosun. Yoksa yokmudur. Napacaz biz :D memuriyetimi çalışan bir hatunla taçlandırmak istiyorum.
- +1 yıl
ben üsttekine baktım. Eğer benim durumum yetiyorsa o bunu kabul etmişse çalışmayabilir ev Hatunu olabilir. Eğer çalışıyorsada zaten düzgün bir kızsa sorun yok :) buda alttaki için olsun ben başlığa göre yanıtlamıştım :)
+1 yılFarketmez kızlar çalışabilir. Bu çok daha güzel bir şey sanırsam Avrupa dada çalışıyorlar. ama yani
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem