• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Çalışan kız mı çalışmayan kız mı?

gmzaknn
gmzaknn Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sorum erkeklere. Hoslandıgınız ve ya sevdiğiniz kişinin mesleği, itibarı sizin için ne kadar önemli?
Çalışan kız mı çalışmayan kız mı?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KaramazovSoylusu
    KaramazovSoylusu Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Merhabalar.

Yine sizden farkındalık yaratacak sosyolojik bir tespit daha. Nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum ama sorduğunuz sorular 100'ün üzerinde yanıt alabiliyor. Takip edilesi biri olduğunuzu düşünüyorum. Fakat profiliniz gizli olduğu için sanırsam pek mümkün değil.

Neyse sorumuza dönecek olursak; toplumda ciddi şekilde ayrım yapılan bir konudur. Kime sorsanız ya evet der ya hayır der. Az bir kesim benim için fark etmez dese de ilerleyen zamanlarda bir tarafı seçecektir.

Peki sevilen kişinin mesleği ve itibarı neden önemlidir?

-Erkekler egoist yapılı olduğundan (kimse inkar etmesin kızlara göre çok daha rahat büyüdüğümüzden ruhumuz daha bir savurgan daha bir istekpereset) her zaman en iyisini ister. Ki sürekli telefon değiştirmekten tutunda evlendikten sonraki ilişkilere kadar. Hal böyle olunca sevilen kişinin itibarlı bir meslekte olmasını isteyebilir ve bundan son derece gurur duyar.

-İkincisi ise kapitalist bir düzende artık karı-koca çalışmadığı zaman geçim derdinin olacağını biliyoruz. Bunun için prestijli meslek demek iyi para demektir. Bunun için sevilen kişinin çalışması istenebilir.

Peki ya erkek neden çalışmasını istemez? Neden prestijli bir meslekte olan birini istemez?

-Prestijli mesleklerin çevreleri genel itibarıyla prestijli olacağından erkek bundan rahatsız olabilir. Yani çevresindeki insanlar bak eşin şöyle ama sen şöylesin kıyaslaması yapmayacak kadar gururlu yapıda olabilir ki geneli böyledir zaten.

-Çocuklarıyla tamamen ilgilenmesini ister; aslında bu biraz bencillik gibi duruyor. Ataerkil bir yapıdayız fakat çocuk sadece eşe ait değildir.

Daha bir sürü sebep saymak mümkündür. Fakat şimdilik temel şeyleri yazmak istedim.

Hoşça kalın.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• CesurYrk
    CesurYrk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Çalışan kız topluma entegre olur, kendini geliştirir, kendi ayakları üzerinde durur, bakımlı olur evde orantısız bir şekilde biyerlerini büyütmez ve daha birsürü şey...

1
    1 Yorumla
    • CesurYrk
      CesurYrk
      +1 yıl

EİC için teşekkürler

Yorumla
  • Sonmermi
    Sonmermi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Devrin sistemi kadını çalışmaya İtiyor burada İnsanları Suçlamıyorum Erkek Doğal olarak KArısnı evde Görme kister Hiç Ayıplkamıyom onldarı

KAdın olarak da biz O kadar okuduk mecbur dışarı ortamını gördük alışrık Evde duramayızz...

Sistemin kurbanıyız ağaaa...

1
    2 Yorumla
    • Sametiedi
      Sametiedi
      +1 yıl

Tespitler Tespitler :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Kesinlikleee :D

Yorumla
  • rollingcolours2
    rollingcolours2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

kendi egolarini tatmin etmek icin bazilari kadinin ekonomik bagimsizligina karsi, kadinlari parayla ezmeye kalkiyorlar iste o tip erkeklere uyuz oluyorum

0
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Uyuz olunmaz mı o tiplere

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Sevdigim kizin sevgilisi varmis

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

165

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana üreten kadınlar her zaman hoş gelmiştir. İnsanlar boş oldukların sürekli saçma düşüncelere takılı kalır üstelik bu sorun kadınlar da çok daha fazladır. Üreten kadın kendini yiyecek düşüncelerin içinde boğulmaz. Böyle olunca bunun faydasını karşısındaki erkek illaki görür çünkü onu saçma düşünceleri ile sıkmayacaktır.
    Bir kadının illa para kazana bir mesleğinin olmasını değilde üretmesini isterim. Yani isterse bir sivil toplum kuruluşunda çalışsın ama yine de üretsin. Benim için güzellikten çok kültürel uyum ve dolu bir insan olma önemlidir, bundan dolayı üniversite mezunu işini eline almış-alacak ya da lise mezunu kesinlikle üreten biri ile olabilirim. Sevgililik için böyle kızlar hoşuma gider.
    Evlenmek çok farklı bir konu. Evlendiğimde hangi kadın olursa olsun para para diye başımın etini yiyeceğini bildiğimden çalışmasını isterim. Eğitim durumum aynı olmasa da kabul ederim çalışmalı ve çocuğumuza gelecek hazırlamalı. Çünkü tek başıma maaşımın çocuklu bir ailenin geleceğini kazanmaya yetmeyeceğini düşünüyorum. Eğer benimde yüksek bir maaşım olursa eşimi çalıştırma taraftarı değilim ama şuanda öyle bir şey gözükmüyor.
    Burada saçma sapan otursun çocuğuna baksın diyenlere de katılmıyorum; benim çok muhafazakar bir tanıdığım var ve eşi hastanede çalışıyor. Çalıştırmasa onlar çalıştırmaz ama hayatın kazanılması için çalışmak zorunda. Daha liseli olup havandan yorum yapmak kolay onlar hayata atılsın da ondan sonra görelim. Ondan dolayı yaşını başını almayan kişilerin yorumunu dinlememenizi öneririm; onlar sizle aynı hayatı yaşamıyor yanıltabilir. Şehir hayatı zordur çünkü insan gördüğü bir şeyi almak ister yetinmeyi bilmez. Herkes bilir k hergün makarna ile doyulacağını ama yemez. Bundan dolayı erkeğin üstüne büyük yük biner. Ülkemizden bildiğiniz gibi evlilik yükü de en çok erkeklerin üzerindedir. Düğün masrafı, ev , araba erkekten beklenir ve bunları yapan bir erkeğin kesinlikte meslek sahibi bir kadınla evlenme hakkı vardır.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya aşk ne olacak gibi basit kelimeler söylemeyin çünkü aynı durum erkek çulsuz olunca geçerli olmuyor bundan dolayı kadınların kendilerini garanti altına almak için bu kelimeleri çok basit kullandıklarını görüyorum. Yani insanlar koşulları uygun olunca evleniyorlar, aşık olunca değil.

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Önemli, fakat durum şöyle:
    Hayatını boş boş gezip tozarak geçirmiş olmamalı..
    Ya iyi bir işte kariyer yapmış olacak,
    veya sıradan bir işte de çalışmış olsa birikim yapmış olacak,
    ya da hiç çalışmadıysa dört dörtlük bir ev hanımı olacak..

Bunlardan hiç biri değilse ve öğlene kadar yatıp öğleden sonra geceye kadar serserilik yapıyorsa, beni haketmiyordur.. kendi gibi işe yaramaz bir serseri bulsun..

3
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çok güzel anlattın :)

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Beğendiğine göre sen de işe yaramaz boş biri değilsin demek ki.. :)
      Hangi şıkkı kendine daha yakın görüyorsun?

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Yok ya boş değilim merak ettim sadece :)

Yorumla
  • mentalgüc03
    mentalgüc03 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Memur , öğretmen ve doktorsa çalışabilir. Çünkü emek edip okumuştur. Hakkıdır. Bu hakkı ondan almak olmaz. Ama asgari ücretle temizlik , bulaşıkcılık vs vs vs gibi düşük yerlerde çalışmaya kalkarsa da o işe girmesine asla izin vermem. Gerekirse gece gündüz çalışırım ona yine de eksikliği hissettirmem

4
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Yürü be :)

Yorumla
  • _süvaribey_
    _süvaribey_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Çalışan kız tabiki. Allah korusun evliyiz bana bisey oldu öldüm. Niye onu caresiz birakayim ki. Kendi ayaklari uzerinde durarsa oyle bir durumda gelecekte para kaygisi yasamaz millete eyvallah demez. Ama soylede birsey var. Iskolikligini aile yasamina yansitmasin. Eger yasadigi seyler kapidan girerken kapıda kaliyorsa candir bastacidir.

1
    0 Yorumla
  • yanihani
    yanihani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

şimdi konu sosyal mahalle ve aile baskısı perspektifinden bakıldığında sıkıcı bir hal alıyor.

Ama bütün bunları bize yani insanoğluna göstermeyecek tek bir güç var o da aşk.

Eğer aşıksanız herşeyi yapabilir yaptırabilir ya da size herşeyi yapabilir ya da yaptırabilirler.

o yüzden aşk varsa sorun dış bükey yok ama iç bükey var aşk yoksa sorun dış bükey var iç bükey yok.

Sevgiler saygılar.

0
    0 Yorumla
  • Dragovic
    Dragovic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

iş yerlerinde bir çok avcı var, bu evli mi, bunun çoluğu çocuğu var mı diye düşünmüyorlar, millet tuttuğunu götürme derdinde. kadınlar da kolay kanabiliyorlar monoton evliliklerine renk getirmek için. sen, ben karıma güveniyorum dersin ama karıcığını kimbilir kimler s*kiyor olacak. yani çalışmaması tercihimdir. :)

2
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Her işyerinde aynı değildir ya :/

Yorumla
    • Dragovic
      Dragovic
      +1 yıl

okuyan okumayan farketmez artık çok ahlaksız bir toplumdayız, hemen hemen her iş yerinde görülebilcek bir durum ne yazık ki.

Yorumla
  • Muhtarem
    Muhtarem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Çalışmayıp ne yapacak? Çamaşır makinası, bulaşık makinası haklı yıkama... püfff
    Yinede evi toparlayıp kocan gelene kadar hazırlanıp onu bekleyeceksen, karnını doyurup cinsel ihtiyaçlarını itiraz etmeden göreceksen bunu kendine vazife bileceksen inan bana kazanacağın her paradan daha kıymeti ;)

0
    0 Yorumla
  • korkmaz3209
    korkmaz3209 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Mesleği öyle çok enterese etmez. Çalışacaksa ev işlerinde (yemek, bulaşık vs) her türlü yardımı yaparım ama çalışmayacaksa da hiç bişeye elimi sürmem. Hangisi işine gelirse, seçsin birini :)

1
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Olmadı bu :)

Yorumla
  • Coskun1453
    Coskun1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Benle evlenene kadar ne yaparsa onu yapsın. Çalışıyosa devam, yatıyosa devam (:
    Ama evlendikten sonra evde çalışsın yeter. Ben eve geldiğimde pişmiş aş, alınmış kaş isterim (:

2
    6 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Evde oturuyosa kaşını da alır mutlaka :D

Yorumla
    • Coskun1453
      Coskun1453
      +1 yıl

Çalışan kadınlar almıyor mu yani onu mu demek istiyorsun :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Hahaha hayır ya hani evde daha çok vakti olur onu kastettim ben kendine de bakar yani :D

Yorumla
    • Coskun1453
      Coskun1453
      +1 yıl

Aslında bilmiyorsunuz ki erkeklerin çoğu kalem kaşlı sever :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Öğrenmiş olduk :)

Yorumla
    • Coskun1453
      Coskun1453
      +1 yıl

Allah kabul etsin

Yorumla
  • fatofato
    fatofato Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ihtiyacamiz oldugu icin calsiyoruz babamdan para istemeyemem yirmi yasima gelmisim kendi ayaklarim uzerinde durmak icin kimseye boyun egmemek icin hem evde oturup aksmaa kadar ne yapicam Allah bos durani sevmez calsiin kizlar tavsiyemm :)

0
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çalışsın herkes :D

Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ben calisirken zirt pirt arayip , aylak. ya kendisi.. sonra calisirken ilgilenmiyorum diye kapris yapacaksa cahil cahil , calissin daha iyi. halden anlar bari.. meslegi itibari banane yahu.. bana ettigi yarenlikten baskasi yalan.. banane.

0
    0 Yorumla
  • Euphoria235
    Euphoria235 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Eğer çocuk varsa kadın çalışmamalı bütün vaktini çocuğa ayırmalı eğer çocuk falan yoksa çalışmasında bir sakınca yok gibi tabi evini unutmayacaksa ikisini bir arada yürütebilecekse

0
    5 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Yürütülür gibi geliyo bana

Yorumla
    • Euphoria235
      Euphoria235
      +1 yıl

işinin ne olduğuna bağlı hemşire öğretmen kuaför falansa her şekilde yürütülür ama cerrah falansa zor yani özellikle subay astsubay falan olmamalı bence

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Yani öyleyse bayan zor olur

Yorumla
    • Euphoria235
      Euphoria235
      +1 yıl

kesinlikle bu arada saç rengine bayıldım çok doğal ve tatlı duruyor :)) aklımdayken söyleyim dedim :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Teşekkürler :)

Yorumla
  • cesuozctn
    cesuozctn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

tabiki çalışan kız olacak bu hayata birkere geliyorsan sen çalışıp o rahat etmeyecek ikinizde çalışıp ikinizde rahat edeceksiniz yeri geldiğinde erkek kölemi hayat pahalı

2
    0 Yorumla
  • kizdellendi
    kizdellendi Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

ılk once soyle dıyım meslegının ne oldugu cok onemlı hanı ogretmenlık hemsırelık falansa kısıden kısıye degısır ama bence bı sıkıntısı yok ama benım durumumda gayet ıyıse calısmasınıda ıstemem sonucta

1
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Orası öyle tabi durumu iyi olup çalışmasını isteyenlerde var

Yorumla
  • ugurrr06
    ugurrr06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Valla eğer okul filan okumadıysa yani bir mesleği yoksa elinde açıkçası ben bir iş buluota çalışmasını istemem destek amçlı filan öbür türlü bir avukat olur doktor mühendis olur ya da ne biliyim iyi bir mesleği olur elinde o ayrı tabi :)

0
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Iyi bir mesleği varsa calissn yani

Yorumla
    • ugurrr06
      ugurrr06
      +1 yıl

Çalışmak istiyosa çalışssın tabi

Yorumla
  • 1birdirbir1
    1birdirbir1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

hoşlandığım birisi yok ama eğer olsaydı çalışşın tabi kendi ekmeğini kazanıyor sonuçta ama helal yoldan tabi aklınıza başka şeyler gelmesin :D

2
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Benim zaten gelmedi ama senin gelmiş belli :D

Yorumla
    • 1birdirbir1
      1birdirbir1
      +1 yıl

yok kardeş yanlış anlaşılma olmasın diye söyledim. o da "meslek" sayılıyor ya :(

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Tamam o mesleği geçelim biz :D

Yorumla
  • bizimCoplugunKedisi
    bizimCoplugunKedisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl

bence kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli fakat bunu kendisi için yapmalı kocası istiyor diye değil.

0
    9 Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Yardim edebilirmisiniz

Yorumla
    • bizimCoplugunKedisi
      bizimCoplugunKedisi
      +1 yıl

@adimtepe neye?

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Sevdigim kizin sevgilisi varmis kalbim sciyo

Yorumla
    • bizimCoplugunKedisi
      bizimCoplugunKedisi
      +1 yıl

nerden biliyorsun belkide yoktur @adimtepe

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Oyle soyledi

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Varsa bırak gitsin :D

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Seviyorum ama

Yorumla
    • bizimCoplugunKedisi
      bizimCoplugunKedisi
      +1 yıl

öyleyse ondan uzak dur bence çünkü daha çok üzülürsün. benim hayatımda kimse yok mesela benimle ilgilenen biri var bende ona unutmak istediğim biri var fakat kendisine karşı birşey hissetmediğim için olmayacağını söyledim ama diretiyor. artık ne kadar diretmek denirse. bu dünya böyle işte ya. erkeklerle çalışınca içimden küfretmek geliyor kötü örnek oluyorlar

Yorumla
    • bizimCoplugunKedisi
      bizimCoplugunKedisi
      +1 yıl

@adimtepe

Yorumla
  • atesaygun
    atesaygun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

çalışsa iyi olur tabi. ama ben çalıştığım sürece, mutlu olduğu bir işte çalışması en güzeli. işin itibarı önemli değil ne kadar kazandığı önemli değil yeter ki eve mutlu gelsin.

0
    0 Yorumla
  • zamansiz_asi
    zamansiz_asi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

onemli degil ama calismasi kendi ayaklari ustunde durmasi lazim bana bagimli birisini istemem ama cocuk olunca ayrilmasi lazim cocuk yetistirmek onemli bir is

1
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çocuk olana kadar calisablir :)

Yorumla
    • zamansiz_asi
      zamansiz_asi
      +1 yıl

cocuk belli bir yasa geldikten sonrada calisabilir cocuguna zaman ayrisin yeterki

Yorumla
  • Osmanlıgencı
    Osmanlıgencı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Çalışan kız ama şöyle kendi isteyecek ve teke tek kalınmayacak ortamlarda çalışabilir yani asla olmaz öyle ortamlar. Yoksa öğretmen avukat kamu dairesi vs vs

0
    0 Yorumla
  • ScreaMMurdeR
    ScreaMMurdeR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Çalışmasını tercih ederim. Hem kendi özgüveni yerinde olur hem de daha rahat yaşarız bu zamanda. Temizlik ve yemek kısımlarına ben yardım ederim elimden geldiğince zaten, kaldı ki bunu çalışmasa da yaparım

1
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Daha ne olsun ya :)

Yorumla
    • ScreaMMurdeR
      ScreaMMurdeR
      +1 yıl

:):)

Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

kızı bilmemde eşim çalışmasın bebe baksın sarma falan sarsın

6
    5 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çalışırken de sarar sarmayı

Yorumla
    • cemis61
      cemis61
      +1 yıl

Taşfırınn

Yorumla
    • omerakdas
      omerakdas
      +1 yıl

karı claısıcak aksam eve gelcen yorgunsun acsın ama yemek yok :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çalışıp yemek yapanlar da var

Yorumla
    • MenemenLi
      MenemenLi
      +1 yıl

Öl la sen

Yorumla
  • Kava-banga
    Kava-banga Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

çalışmasının kendisi için daha iyi olacağını düşünüyorum...

2
    4 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Senin için de değil mı

Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga
      +1 yıl

yani eğer evlenmişsem şu zamanın şartlarında her ikimizin çalışması da daha iyi olur bu net yani... yoksa hoşlandığım bir kızın ya da evlenmiyceğim bir kızın çalışması bana bir fayda sağlamaz...

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Evlilikte iki tarafında çalışması lazım bu şartlarda haklısın

Yorumla
    • qislarsoruyoy
      qislarsoruyoy
      +1 yıl

Sen onun gotunu oksarken iyi oluyoda neden onun masraflariyla ilgilenmiyon

Yorumla
  • buhranlıı
    buhranlıı Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.

Tabikide çalışmayan emir altında olan onu yap bunu yap dediğinde ağznı açmayan saftirik kız neden çünküm çalışınca ayakları üzerinde duran bir kadın vardır istemez egoları zedenelenir

2
    8 Yorumla
    • Hayalet2015
      Hayalet2015
      +1 yıl

:D Valla ne desen haklısın doğrudur bu söylediklerin.

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

doğru tabi :D

Yorumla
    • Heisenberg1
      Heisenberg1
      +1 yıl

Saçma oyle bir sebepten değil evinde otursun çocuğuna baksın bakıcılarla buyuyen çocukları pek sağlıklı görmüyorum bu yuzden çalışmasın

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

kim bakıcıya veriyor ki bakıcıya verip ona para vermek için çalışıyorsa bu kadın neden çalışıyor saçma çocuğu bahane etmeyin çocuk olmqadanda çalıştırmayanlar çok hatta sevgiliyken bile kaç kızı işten çıkardı sanki kendileri bakıyor

Yorumla
    • Heisenberg1
      Heisenberg1
      +1 yıl

Bakıcının alcağı en fazla para bin Tl olsun çalışan kadında bir zahmet bundan fazla alsın yani:) yoksa zaten hiç çalışmasın😋 herkesin kendine has bir düşüncesi var ben şahsen senin dediğin gibi kadınları mal görmüyorum yok bana şunu getir bunu getir emir altında olsun bana muhtaç olsun değil. evinde otursun bana ve çocuğuma baksın istiyorum eminim bunu düşünen de çok erkek vardır genlleme yani.

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

EVET BENDE ONU DİYORUM ERKEKLERİN GENELİ BÖYLE DÜŞÜNÜR NEDENİDE ÜSTÜNLÜK EGOSUDUR...

Yorumla
    • Heisenberg1
      Heisenberg1
      +1 yıl

Çokta uzatmayalım orta yolu bulalım ikimiinzde haklı olduğu noktalar var 😋 😘

Yorumla
    • buhranlıı
      buhranlıı
      +1 yıl

ok byy :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben calismiyorum şu an okuyorum evlendimde okulu birakip ev hanimi olmak istiyorum cunku okulu bitrmeme iki sene var ama bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz

1
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Ortak kararnzsa tabiki ev hanımı olmak da iyi bir yönden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet ortak kararimiz ama ilerde pisman olmam umarim

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Inşallah :)

Yorumla
  • fitguy
    fitguy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Kültürünün ve tahsil seviyesinin yakın olması iyi olur ancak bu kriter sırlamasında sonralarda gelecek bir konu.

1
    0 Yorumla
  • İsmimiSenKoy
    İsmimiSenKoy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Önemli olan mutluluk değil mi, onun mutluluğu beni de mutlu ederdi sanırım.

1
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Mutlu olduktan sonra işine bakmam diyosn yani

Yorumla
    • İsmimiSenKoy
      İsmimiSenKoy
      +1 yıl

Değiştirmeye çalışmak yanlış olur zaten mutluysa

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Yani :)

Yorumla
  • linkerboy
    linkerboy Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Çalışan kız satıyorum bebeğe ben bakacam hedefim bu. zaten sevgilim de böyle istiyordu ve ben heyecanliyim şimdiden.

0
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Heyecanlı bekleyisler :D

Yorumla
    • linkerboy
      linkerboy
      +1 yıl

Heyecanliyim tabi cocugum baba kuzusu olacak

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Tabiî :D

Yorumla
  • nuron
    nuron Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

bence soru başlığı ile içerik farklı iki soru. soru başlığına cevap veriyorum tabi ki çalışan yaşamın içinden biri.
    içeriğe cevap verirsem insani değerleri taşıması eterli itibar işle girmez bizim dünyamıza

0
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Ek soru diyelim teşekkürler :)

Yorumla
    • nuron
      nuron
      +1 yıl

önemli değil:)

Yorumla
  • OrganikLibido
    OrganikLibido Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Her türlü çalışan kız. Kadın milleti evde oturunca kafayı yiyor. Çalışsın, rahatlasın.

2
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Demi ya evde durmak yaramyo

Yorumla
    • OrganikLibido
      OrganikLibido
      +1 yıl

Aynen öyle. Evde oturdukça kadın programlarıyla, moda programlarıyla, kafada kurduklarıyla beyin yanıyor. Çalışsın isterim ben.

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Bencede çalışmalı

Yorumla
  • legals
    legals Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

eşim eve geldigim zaman beni karşılaması çok hoşuma gidiyor, şu an çalışıyor eve geldigim zaman kimse karşılamıyor zoruma gidiyor, bu durum.

1
    0 Yorumla
  • kıvılcım345
    kıvılcım345 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Mesleği ve kazandığı para önemli değil. Ama çalışmalı. Bu şekilde kendisi güçlü hissedip daha fazla söz sahibi olursa birlikte sağlıklı kararlar alınır.

2
    0 Yorumla
  • oLdness07
    oLdness07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ben çalışması taraftarıyım, ev işini halledip fatmagülün şuçunu izlemesin evde, sosyal olsun para getirsin devir değisti genjler. m.

0
    6 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Bask dizi izlese olmuyo mu :D

Yorumla
    • oLdness07
      oLdness07
      +1 yıl

Fatmagul bitmisti galiba zaten sucunu bulamadilar.

Yok yahu en sinir oldugum. Bide izlerken kapiliyorlar su suna sunu demis bu onu severken su onla birlikte vay kahpe falan deli oluyorum

Boyle jazz belgesel falan olsun, mozart dinlesin, sosyalist ruhlu boynunda fuları keman çalsın dur l*n bu o değildi :D boyle türk hatun mu var

İzlemesin yani izlese bile ben başka seylere yonlendormeye falan calışırım

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Hahaha öyle hatun yok malesef :D

Yorumla
    • oLdness07
      oLdness07
      +1 yıl

Çok azlar, bizim kızlar dizikolik ben mi fatmagul mu desem fatmagülü seçerler sinir oluyorum yahu

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Okadar değildir ya :D

Yorumla
    • oLdness07
      oLdness07
      +1 yıl

Yok yok o kadar valla bak. Eskilerden biri telde konuşurken "dizim başlıyor görüşürüz" diye telefonu yüzüme kapatmıştı! Aramizda kalsin çok içerlemiştim. Yani dizi izlemesin dememin sebebi tecrübeyle sabit. :D

Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Gerçekten ne istediğini bilen kız. Çalışıp çalışmamak onun elinde onun hayatı onun özgürlüğü sevgilim veya karım diye bu alanına karışamam.

0
    0 Yorumla
  • Efsane2323
    Efsane2323 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

aslinda calismayan ama bayansa calismyanca sonra evde olsukca psikolojisnn etkilensihini dusunuyrm makul bir iste calissn

0
    0 Yorumla
  • tozbembee
    tozbembee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Genelde düzgün işi olanların çoğu çalışan bayan diyor

0
    5 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Mantıklısı da bu

Yorumla
    • tozbembee
      tozbembee
      +1 yıl

İleride eşimin iyi bir konumu olursa çalışmak istemiyorum çünkü çok yoruldum ama eşimin normal bir işi olursa mecbur çalışcam aslında çalışma konusunu erkekler kızın isteğine bıkmaları gerek

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Kız karar vermeli baskı da olmaması lazım. Yeni nesil erkekler evde oturmak yok diyo ztn :D

Yorumla
    • tozbembee
      tozbembee
      +1 yıl

Sen öyle diyince ben iyice sitres yaptım işsizim şuan:-(

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Bugün itibarıyla bende öyle :/

Yorumla
  • muhendisozi
    muhendisozi Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Çalışıyor olmasını tercih ederim fakat evin masrafları için ben yeterli olurum. Kendi masraflarını ve bazı şeyleri karşılaması yeterli.

0
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Masrafları hiç bitmiyo zaten bayanların

Yorumla
  • gesvr
    gesvr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Yorucu bir is degilse ve yipranmiyorsa calismasinda bir engel görmüyorum hele bu sartlarda eve tek maas girişi sıkıntı olur diye dusunmekteyim calissin sorun olmaz

0
    4 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Olmaz tabiki

Yorumla
    • gesvr
      gesvr
      +1 yıl

Kadinin kendi ayaklari uzerinde durmasi lazim sonucta :) guclu kadin iyidir

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Güçlü kadın, kadın gibi kadın :D

Yorumla
    • gesvr
      gesvr
      +1 yıl

:D aynen öyle

Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Sevdiğim kız (seversem ilkokul da olsa master de yapsa ev hanımı da olsa c. başkanı da olsa sıkıntı yok yeterki seveyim ;)

1
    0 Yorumla
  • LegendSerkan
    LegendSerkan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben ona sahip çıkıp bakabiliyorsam çalışması için bir neden yok gibi

1
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Gibi gibi

Yorumla
  • __srdr__
    __srdr__ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Okumuyorsa çalışmasını tercih ederim. Çalışmayan kadın bir süre sonra doluyor ve patlıyor.

0
    3 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Ne dolma hemdee sinir stres ne ararsan.

Yorumla
    • __srdr__
      __srdr__
      +1 yıl

Çalışmıyor musun?

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çalışıyorum ben

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çocuktan sonra çalışmama izin vermeyeceğini söylediği için 6 yıllık birlikteliğimi bitirdim. Kadın bağımlı yaşamamalı bence.

0
    8 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Hadi ya kötü olmuş o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ancak pişman sayılmam

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

6 yıl uzun bir süre çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açıkçası tüm öğrenim hayatımı çöpe atmaktansa sevgilimle 6 yılımı çöpe atarım daha iyi. Hayat devam eder sonuçta

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Iş geri gelmez doğru. Keşke ortak bir yol bulsaymissanz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mezun olduğum gibi iyi bir işe başlamak için teklif aldım ve bu işten doğum izni ve önemli şeyler dışında herhangi bir ara alsam atılabiliceğim bir iş. Sanırım birazda kadının daha fazla maaş kazanıcak olması sorun yaratmış olabilir.

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Olabilir kendini düşük görmüştür belki maaş yüksek olunca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanırım.

Yorumla
  • hesapsız-2
    hesapsız-2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

çalışmak, en azından psikolojik olarak daha iyi diye düşünüyorum.

0
    4 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Evde durunca psikoloji de gidiyo

Yorumla
    • hesapsız-2
      hesapsız-2
      +1 yıl

evet bence de... bugün okula gitmedim valla çöktüm. arkadaşa anlatıyordum, evdeydin kızım bir de diyor :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Evde oturmak böyle bişey işte :D

Yorumla
    • hesapsız-2
      hesapsız-2
      +1 yıl

maalesef :))

Yorumla
  • winchesters
    winchesters Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

İhtiyacı varsa ve onuruyla kazanıyorsa o kız benim gururum olur..

0
    8 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Evet böyle olmalı tabi

Yorumla
    • winchesters
      winchesters
      +1 yıl

Çalıştırmam onu gibi saçma düşüncelere girişmem. Belki kız kendisi kazanmak istiyordur falan filan. Dar kafa olmamak lazım.

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Geniş olmak lazım :)

Yorumla
    • winchesters
      winchesters
      +1 yıl

Genişlikle alakası yok bunun.. Of saçmalama

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Of tamam :D

Yorumla
    • winchesters
      winchesters
      +1 yıl

Of gülme

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Of iyi

Yorumla
    • winchesters
      winchesters
      +1 yıl

Of gül tamam (Buradan senle of halkına sesleniyoruz) fdgdfgdfg

Yorumla
  • cenktheist34
    cenktheist34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Itibari önemli. Meslek te önemli ve bence kendisi karar vermeli çalışmak isterse engellemek için çabaları m ev hanımı olmak isterse elimden geldiği kadar desteklerim:))

0
    0 Yorumla
  • Vanellope
    Vanellope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Calisan bayan her zaman esine destek olandir ve kazandigi paranin agiizni yapmayacak esi ike bir omuru paylasak kisidir. Calismasi bence hos olur...

0
    4 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Bendede ya çalışması lazım

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Sevdigim kizin sevgioisi varmis

Yorumla
    • Vanellope
      Vanellope
      +1 yıl

Dedigini anlamadim?;

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Sevdigim kiz sevgilisinin oldugunu soyleyince ben

Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Çalışıp çalışmamayı kendisine bırakırdım ama ben "çalışmamasından" yanayım. Ama hayat müşterek Türkiye de bu da pek mümkün değil maalesef...

0
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Bu ülke de çok zor

Yorumla
    • JessPinkman
      JessPinkman
      +1 yıl

Maalesef

Yorumla
  • preschoolteacher
    preschoolteacher Takip Et
    +1 yıl

Hiç önemi yoktur. Benim maaşım ailemin geçimine rahatça yetiyorsa çalışmasına bile gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • Bunicktam15harf
    Bunicktam15harf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Eşim Olma İtibarı Benim İçin Yeterli.

Ona Yetmiyorsa Çalışabilir. Kölem Değil Sonuçta.

2
    1 Yorumla
    • Shateiel
      Shateiel
      +1 yıl

Benim için eic bu cevap

Yorumla
  • Bayraktar35
    Bayraktar35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Yaştığı iş çok yorucu değilse ve çok hırpalanmıyorsa çalışabilir... Onun dışında çalışmasın..

0
    0 Yorumla
  • gizeems_
    gizeems_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Ben evlendikten sonra da çalışmak isterim ekonomik özgürlüğüm olmalı bence, hem ben boşuna mı okuyorum, çalışmayacaksam niye okuyorum ki..

1
    3 Yorumla
    • Sametiedi
      Sametiedi
      +1 yıl

ne iş yapcan kız :D

Yorumla
    • Ayyuzlum03
      Ayyuzlum03
      +1 yıl

Katılıyorum..

Yorumla
    • gizeems_
      gizeems_
      +1 yıl

Teşekkür ediyorum :)

Yorumla
  • mob1905
    mob1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Onemli tabiki calissin evde tum gun durup poposunu buyutmesin ve ekonomik ozgurlugu olsun obur turlu kopek beslemekten farki yok

1
    0 Yorumla
  • YakınRoll
    YakınRoll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

çalışan, çalışmayan niteliğini başından atalım, geriye kalan kelime bana yeter..

1
    2 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Haha iyiydi bu :D

Yorumla
    • YakınRoll
      YakınRoll
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • portakalçiçeği
    portakalçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

çalışmak tabikide. eşimin ailesine yakın oturmamız lazım ama.

0
    4 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Niye kı

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

sonuçta çalışınca doğacak çocuğun sevgi, ilgi isteğini tam karşılayamayabilirim. dede-babaanne ile büyürse iyi olur. mahrum bırakmak istemem yani.

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Mantıklı evet :)

Yorumla
    • adimtepe
      adimtepe
      +1 yıl

Yardim edermisiniz bana

Yorumla
  • İnspector06
    İnspector06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.

Çalışsa da olur çalışmasa da bu biraz onun işi ile de alakalı ama çocuk olduktan sonra çalıştırmam o zaman atamasını eve yaparım çocuğumuz ile ilgilensin.

0
    0 Yorumla
  • hektor123
    hektor123 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Benim hatun çalışmıcak arkadaş çocuğumuza baksın yemek yapsın anne sevgısınden mahrum olan cocuk topluma iyi bir birey olmaz. Yuvayı Dişi kuş yapar dediysek Çalışır demedik

1
    0 Yorumla
  • Zodiak
    Zodiak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ister çalışsın ister çalışmasın :D ömrünün sonuna kadar hayatında ben olmicam :D kendi için yapar ne yaparsa :D

0
    8 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Senin için bişey yapmasin mı

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

valla çıktıgım kızlara benim için bişey yapacak süreyi tanımadan ayrılıyoruz o yüzden pek ilgilenmiyorum :D eğer şansa dogum gününe falan denk çıkmaya başlarsak kolyesini alırım yine 1 hafta sonra ayrılırız :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Kısacıkmis bu da :D

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

ne yapıcam çıktıgım kızların turşusunu mu kurucam :D zaten bana cogu zaman bakireler denk geliyo yani kısa tutmam şart oluyo napıyım hayalleri ile mi oynayım -_- yapamam arkadaş :D motorize olsun kafam rahat olsun :D

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Devam et böyle

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

valla ben hayatımdan memnunum, bir kere aşka tutulduk hayatımız skildi, uzun süreli ciddi ilişkiler yerine kısa süreli zevkli ilişkiler yaşıyorum mutluyum huzurluyum -___-

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Huzurluysan ssorun yok :)

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

aynen :D

Yorumla
  • kptlsr
    kptlsr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevdikten sonra çalışıyor çalışmıyor önemsiz ama çalışması tercihim. En azından kendine fazladan bir güveni olur

0
    1 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Çalışmak insana güven veriyo doğrudur

Yorumla
  • karadayiii
    karadayiii Takip Et
    +1 yıl

Çalışan namuslu kız tercihim. Var böyle aklı fikri orospuluk düşünmeyen işiyle uğraşan kızlar. Rabbim inş denk getirir.

0
    5 Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Umarım

Yorumla
    • karadayiii
      karadayiii
      +1 yıl

Umarım ne demek yok mu :D? inşallah de bari umutsuz vaka gibi baktın olaya

Yorumla
    • gmzaknn
      gmzaknn
      +1 yıl

Hayır sen direk farklı bir yerden baktın olaya o yüzden :D

Yorumla
    • karadayiii
      karadayiii
      +1 yıl

:D hahaha bak hala çelişkili konuşuyosun. Yoksa yokmudur. Napacaz biz :D memuriyetimi çalışan bir hatunla taçlandırmak istiyorum.

Yorumla
    • karadayiii
      karadayiii
      +1 yıl

ben üsttekine baktım. Eğer benim durumum yetiyorsa o bunu kabul etmişse çalışmayabilir ev Hatunu olabilir. Eğer çalışıyorsada zaten düzgün bir kızsa sorun yok :) buda alttaki için olsun ben başlığa göre yanıtlamıştım :)

Yorumla
  • Hayalet2015
    Hayalet2015 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Farketmez kızlar çalışabilir. Bu çok daha güzel bir şey sanırsam Avrupa dada çalışıyorlar. ama yani

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çalışan kız mı çalışmayan kız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çalışan kadın mı? çalışmayan mı? 11 cevap verildi
Çalışan kadın mı yoksa çalışmayan mı? 4 cevap verildi
Çalışan kadın mı çalışmayan kadın mı sizce? 3 cevap verildi
Sizce çalışan kadın mı yoksa çalışmayan kadın mı? 11 cevap verildi
Çalışan geleceğini düşünen kız mı yoksa evde yatan çalışmayan kız mı? 8 cevap verildi
Çalışan Eş mi Çalışmayan Eş mi? 101 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨