var mı böyle anınız anlatın yda ugrasan
2 ay
Paranormal olay yasayanlar?

var mı böyle anınız anlatın yda ugrasan
Biz yeni ev almıştık anneannem evi görmeyi çok istiyordu fakat ömrü yetmedi vefat etti bir gece evde uyurken annemin kalkıp bütün odaları aradığını gördük noldu diyince anneannen buradaydı nereye gitti dedi
ruhsal olay korkutucu
Harbiden korkutucu
ınan öyle bende cok yasadım
Sen ne yaşadın mesela
cinler cok ugrasır benle
Gecen sene bende ona benzer birseyler yaşadım gitmediğim cinci hoca kalmadı
berbat durum cıdden cok korkutucu
Hemde ne bicim ya hocanın evine gittik kar kış kıyamet bir dağa çıktık hocanın evini görsen en kral korku filmi evlerine bin başardı eve girer girmez tüylerim ürperdi
Allah koruusn seni
Amin cumlemizi
Cevap
9Cevap
Yok hiç yaşamadım. Nova prosoekt izleyip gelmediniz dimi buraya😀
panaromaldan kasıt nedir uzaylımı diğerlerimi 🤔🤔
hersey olur
vazgeçtim zaten uyuyamıyorum hiç gerek yok iyi geceler
bıısı olmaz gel anlat
evin ortasında iki kişi konuşuyordu başaramadık zaman daralıyor gibi çok net duydum onlarıda biliyorum
Ne parası kanka ne normali. Ülkede para normal değil dolar olmuş 20 tl ne anlatıyon kanka sen?
kanka para deıl baska bısı dedım ben
@Gökuflex Kanka belki senn yakışıklılığının verdiği o etki ile saçmalamış olabilirim özür dilerim senden:(
Sus kız kanka ya, hala Erdovan diyorsun ne kaa yobaz bir zihniyet bu. Para normal değil anla şunu
paradan bahsetmıoz cinli şelerden bahsedıoz
Ne cini kanka şimdi de kılıçdaroğlunu beğenmezdiniz ona cin mi diyornuz? Yok ya AKP sizi iyice yobazlaştırmış. Git havas ilmni oku siyaset oku
mındıendıednıed ıyımısın sen paranormal ne demek google bak
Yok ya hala para normal diyor la aga neresi normal dolar oldu 20 tl. Allahım bu cahillik karşısında ölüyorum.
tm knk
Troll yaptım kanka elbette paranormal nedir biliyorum. Hatta başımdan neler geçti anlatsam inanmazsın. Havas ilmi nedir biliyor musun biliyorum ama durum böyle.
Evdeyken bi defa bisey dusmustu ama bidada olmadi oyle bisey. Cam falanda acik degildi. Kendiliginden.
bırılerı dusuruvermıs
Kimileri kimileriii
Var bir tane de her yerde anlatılmaz bu
anlat nolcak
Bi ben yaşamadım sanırım
allah korusun boş ver aklını kacırrısın
@Gökuflex basına gelse jnfırnfırnfrd
@Gökuflex gelmedıgı ıcın yok sanıon
4 cinim var
uuu
evet
Paranormal olayların hemen hemen hepsi uydurma