Güncellemeler
+1 yıl
Geri dönüşleri alabilirmiyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Miraç Kandili neden yılın her ayını dolaşıyor. 10 ar gün sürekli geri geliyor. Sonuçta Peygamber efendimizin miraca çıktığı bir gün var o hangi gün ise o gün kutlanmalı.
Güneş sistemine göre değil kamer sistemine göre hesaplaniyor o da her yıl 11 gün geride geliyo aynı zaman da 36 yılda bir bir sene toplam bütün günleri gezmiş oluyi
kanka şimdi sen ocak ayında karlı bir günde doğdun diyelim. doğum gününün yaz ayına gelme ihtimali var mı? senin doğduğun günde güneş ve dünyanın konumu belli dünya güneşe en uzak konumda ve o gün doğmuşsun ve doğum bir kere olan bir şey. miraç ta ilk çıkıldığı gün belli o gündeki dünya güneş konumu mevsimi de belli. şimdi nasıl oluyor da tüm mevsimleri dolaşıyor.
Kardeşim dini bilgiler kameri takvime göre diğerleri değil 23 Nisan 11 gün geriye mi geliyo hayie ee o yüzdeb sadece dini ilimler gekiyo
geri dönüş istedin çoktan yaptık ama dönüş yapmadın. gerçek anlamda merak ediyorum cevaplarsan sevinirim.
son yorumundan hiçbir şey anlamadım ama biraz saçmalamışsın gibi de geliyor
23 Nisan 11 gün geriye glemiyor tabiki neden gelsin bir bahar günü ilan edildi ve hep o günde kutlanıyor. bir eylem dünya üzerinde yaşanır ve biter. bence senin ilmin bunu açıklayacak kadar iyi değil medrese eğitimi ile bunu çözemezsin. bilim ve dinen aynı anda yorumlayıp mantıklı ve tatmin edici bir cevap vermen gerekiyor
İki tane evlenmek üzere olan çift var, nişanlılar imam nikahı kıyılmış, düğüne 2 hafta kala cocuk tecavüz ediyor , bunun dinen hükmü nedir?
Evlenicegi kadinami tecavüz ediyo
Evet
Şimdi bak imam nikahı kiyilmissa artık o helali oluyo tamam mı yani millet şunu dusunuyo düğün olmadan helalim olamazsun ya da elimi tutman günah gibisinden sen sadece düğünü neden yapıyishn kapı komşu akrabalar duysun diye gelsinler diye iki çiftin evlendigigini herkes bilsin diye imam nikahı kiyikdiktan sonra o artkk onun eşidir o tecavüze girmez tecabiz sayılmaz günahda değil düğünden sonra olması ise en doğrusu olurdu
Bu konuda ilmin nedir?
İlmim derken hacı şeyh değilim ama şükür bilgim çok var eksiğim de var
Iste nasil var medrese ehli misin alim misin tam cevap verebilir misin her soruya
Medrese eğitimi aldım evef
Nerde aldıne eğitimini hangi il
Nisa suresi 34. Ayet
Evet istediğin sey
Kadın olup da bu durumu nasıl kabullenebiliyorsunuz?
Hangi durumu diyosun yani bir bayan dinini bilmesi kötü bir şey mi
Ablacım açın okuyun bi sonra anlarsın dediğimi
Bunun ayetin benimle bir alakası yok sen bana nedemek istiyon onu anlamadım