Müslümanlıği reddedenker altako yazıyı okur musunuz ya da aklınızdaki soruları sorun hepsini yanitlayacagim?

Lutfen sonuna kadar okuyunuz Bence gerçek hak dini Müslümanlıktir ama bazı kişiler sadece çevresindeki Müslümanlara bakarak (sözde Müslümanlar ) Müslümanlığı bambaşka bir din sanıyorlar zaten çoğu kişi dinini doğru Bilmiyor araştırmiyor çoğu kişi Kur'an'ın mealini dosdoğru okumamıştır okusada doğru bir kaynaktan okumamıştır zaten gerçek mealini okusa bu Müslümanlığın doğru bir din olduğunu bilerek yaşar ya da sünetlerine uygun yaşardı ama şu an dünyaya bakıldığında bazıları asla yargılanıyorum herkesin kendi kararı ama saçma sapan dinlere inanır olmuşlar çok şaşırıyorum Allah bize düşününmemiz için akılı bir varlik olarak yaratmış ama bu aklı düzgün şeylere yorsaniz zaten doğru yolu bulurdunuz ki Allah'ın var olmadığı düşüncesindeyseniz yazık size bı oturup evrenin düzenini düşünseniz aklınız şaşar yani bunda düzen bunca şey kendi kendine nasıl var olabilir illaki bir yaratici olması lazım Cennet/cehennem konusu ise bunu bile inkar eden var mesela dünyada böyle istismar eden tacizci bir sapıkla dünyada milleti için savaşıp şehit olan bir kişinin aynı yerde olması ne kadar adaletli olur ki? ya da ikisinide yaptıklarının hiç bir karşılığının olmaması ve aynı şekilde vefat edip aynı yere gitmeleri. Anlayabildiyseniz ne mutlu benim için ve hepimiz bu dünyaya bı imtihan için geldik unutmayınız saygılarımla

Müslümanlıği reddedenker altako yazıyı okur musunuz ya da aklınızdaki soruları sorun hepsini yanitlayacagim?