İslam dininde kafama takılan sorular var diyin size önerilerle ispatlıycam ama ben inanmak istemiyorum delillerle de ispatlansa inanmak istemiyorum diyenler bu sorunun altına lütfen gelmesin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinden çıkılması zor. O yuzden bıraktım sorgulamayı. Sadece iyi bir insan olmaya kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum kimseyi incitmemeye. insanlara yardim etmeye ama boyle gozune gözüne sokarak değil asla. Ailemi seviyorum her türlü ihtiyaçlarında destek olmaya gayret ediyorum. Gerisi artik takdir
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu İslam demektir siz islamın istediği şeyleri yapıyorsunuz zaten sadece kelime-i şehadet getirmeniz gerekiyor şayet bunların hepsini yapsanız bile şahadet getirmediğiniz takdirde şirke girmiş oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılŞahadet hep var besmelede oyle. Arada iyi hissetmek icin namaz kiliyorum. Kuranı Türkçe okuyorum. oruçta tutuyorum yapabildiklerim bunlar
Soran+1 yılAllah devamını nasip etsin çok güzel sorun varsa seve seve cevaplarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok
Peygamber, Rabbinden kendisine indirilene iman etti, mü'minler de (iman ettiler). Her biri; Allah'a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler ve şöyle dediler: "Onun peygamberlerinden hiçbirini (diğerinden) ayırt etmeyiz." Şöyle de dediler: "İşittik ve itaat ettik. Ey Rabbimiz! Senden bağışlama dileriz. Sonunda dönüş yalnız sanadır."(Bakara-285)
Allah bir kimseyi ancak gücünün yettiği şeyle yükümlü kılar. Onun kazandığı iyilik kendi yararına, kötülük de kendi zararınadır. (Şöyle diyerek dua ediniz): "Ey Rabbimiz! Unutur, ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma! Ey Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı! Sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et." (Bakara-286)03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel bu ayetleri okuyunca içime bir ürperti ve hüzün giriyor İslam'a inancım daha da kuvvetleniyor ve inşallah çocuklarım yiğenlerim hepsine islamı dosdoğru öğrenmelerine yardım edicem ölünceye kadar 19 yaşındayım ve biligilerimin üstüne eklemeye devam edicem
Cevap sahibi+1 yılİnşallah Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun sizede
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizi dinlemek isterim
sorulara wereceğiniz cewaplar.020 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben sizi dinlemek isterim eğer kafanıza takılan soruları söylerseniz cevaplayacağım
Cevap sahibi+1 yılen az
sizin kadar inançlıyım
Soran+1 yılNeye inanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılallahın birliğine güb
cüne
İslamiyete
Cevap sahibi+1 yılsemde bu nasıl
eğitimin nasıl
Soran+1 yılBen şu an buraya hepsini yazdım ama uzun olduğu için kabul etmedi ama anlattıklarımın hepsini anlatan bir video göndericem sonuna kadar izlemeni istiyorum aklındaki tüm soruları cevaplayan kadar anlatıcam sende izlemelisin ama
Cevap sahibi+1 yıltamam saoll
Soran+1 yılhttps://youtu.be/-tpBiS3SqBA ilk baş bunu sonuna kadar izlemeni istiyorum şayet inanmak istiyorsan ve aklındaki soruların gitmesini istiyorsan istikrarlı olman gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılsaoll
Soran+1 yılİzlediniz mı başka sorunuz var mı
Soran+1 yılZira hepsini cevaplamaya hazırım ama sizde aklınızdaki tüm sorular cevaplanınca İslam'a inanacakmısınız
Cevap sahibi+1 yıleğitimin sadece
netten mi
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılmedrese ilminiz warmı
Soran+1 yılMedrese ilmine gerek yok insanın aklı olduğu sürece araştırıyorum ki medrese ile vaktim olmuyor tıp okuyorum
Cevap sahibi+1 yılkendi çapında..
Soran+1 yılKendi çapımda derken yalan şeyler öğrenmiyorum gerçek kitap kuranı kerimi araştırıp öğreniyorum zira bu en doğru öğrenme şekli değilmidir insanın aklı ve öğrenme kabiliyeti varsa kendi her halükarda araştırıp öğrenebilir kurandan araştırmak kaydı ile
Cevap sahibi+1 yılyolun cennet yolu olsun..
Soran+1 yılElhamdülillah sizinde inşallah Allah'a emanet olun
Cevap sahibi+1 yılAllaha emanet..
Gizli Üye(18-24)+1 yılİslam saygı dini diyorsunuz fakat şeriat istiyorsunuz bu nasıl saygı oluyor bunu açılayabilir misin neden ben ya da başkası açık, eşcinsel ya da evlenmeden ilişki yaşıyor diye idam ediliyor?
022 Yorumla
Soran+1 yılhttps://youtu.be/ulSBQCAkkYI bunu izlemeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılİslam'da İslam'a inanmayan gayri müslimlere hiçbir zorlama yoktur ve saygı duyulur ama İslam'a inananlar için şeriat bir nimettir
Cevap sahibi+1 yılPeki günümüzde neden yanlış uyguluyorsunuz neden kendi dininizin millete yanlış anlatılmasına izin veriyorsunuz çünkü herkes sizi kadın, eçsinsel, açık vb düşmanı hatta katili sanıyor bundan dolayı dünyanın en nefret edilen dinine sahipsiniz
Soran+1 yılYanlış uygulayanlar bizler değiliz kardeşim yanlış uygulayanlar kendilerine nefret çeker sen diyorsun ya en nefret edilen dini diye onlar islamı bilmiyorlar bile eğer bilselerdi kuranı kerimde hiçbir şekilde gayri müslimlere eziyet edin diye bir şey yazmaz eğer bilseydiniz asıl islamın kuranı kerim olduğunu kuranı kerime bakar sonra İslam'a dil uzatmaya çalışırdınız ama siz islamı kafanıza göre anlamaya çalıştığınız gibi kuranı anlamaya ve okumaya da tenezzül etmeyip dil uzatıyorsunuz şimdi söyle bakalım asıl cahil biz miyiz siz misiniz
Soran+1 yılEngelleyin diyorsun ya zaten kuranı kerim apaçık ortada delillerle ve ispatlarla kimse yalanlayamaz o yüzden artık Allah'ın takdiri o biz ne yapsak boş
Soran+1 yılhttps://youtu.be/aYYAAJfOeF8 Bunu da izlemeni tavsiye ederim ondansonra karar verirsin İslam haşa yobaz mıymış değilmiymiş karar verirsin
Soran+1 yılİzledin mı kardeşim izlediysen lafını geri çevirmeni isterim
Cevap sahibi+1 yılSizin kafa yapınız cidden çok tuhaf abi benim dinim x i emrediyor diyorsunuz fakat büyük çoğunluğunuz y ye inanıyor ve buna senin deyiminle bilinçli izin veriyorsunuz bunu nedense ben hiç başka dinlerde görmüyorum garip cidden🌚
Soran+1 yılKardeşim kim büyük çoğunluğumuz söylesene kim kuranı kerimi inkar etmiş eğer kuranı Kerim'den birini kabul edip birini kabul etmezsen ya da değiştirirsen sen yahudi ya da kâfir olursun müslüman olmazsın bunu neden anlamak istemiyorsunuz ya bazılarına bilinçli izin veriyorsunuz diye o inananlar bilmiyormu asıl İslam kuranı kerimdeki gibi olduğunu akılları yokmu yoksa inanmak istemiyorlar mı zorlarına mı gidiyor bunu bı aklına şok istersen şöyle düşün bir öğretmen sınav yapmadan önce sana kitap verir ya da başka bir çalışma kaynağı verir ve sen ona çalışırsın ya da bazıları düşük alacağını bile bile umursamaz çalışmayan çalışana sen niye bana çalış demedin derse bu kimin suçu olur söylesene
Soran+1 yılÇalışanın mı çalışmayanın mı aynı şekilde öğretmen sınav esnasında o çalısmayana yanlış yaptığı soruya yardım ederse çalışan öğrenci itiraz etmez mi bu bir sınav haksızlık demez mi o yüzden Rabbimiz bizi bu dünya da bir sınava tabi tutuyor ve bu sınav için bize kurallar koyan bir kitap gönderiyor eğer sen o kitabı bilip ona çalışmazsan söyle bana bu kimin hatası olur
Soran+1 yılhttps://youtu.be/z1b66-Nji-Q Bunu da izle sonra islamın neden diğer dinlerden çok farklı olduğunu ve en doğru din olduğunu anlayacaksın bilgi sahibi ol laf atacağın şeyi önce bir araştır sonra gel ben bir kusur buldum de
Soran+1 yılÇünkü İslam'da hiç bir kusur bulamazsınız ne araştırmacılar araştırdı kuranı kerimi hiç biride yalanlayamadı bir tane araştırmacı yalanladı de bana çünkü yok kardeşim yok kuranı kerim delillerle ispatlanmıştır
Soran+1 yılİslam hariç bütün dinlerde ikilem vardır bunların hepsi ispatlarla açıklanmıştır hala neyi inkar ediyorsunuz
Soran+1 yılÖrneğin hristiyanlıkta her neshebin tanrısı farklıdır hani birlik beraberlik 😂 önce bunları öğren ve araştır da gel bana
Soran+1 yılAncak bağnazlar inansa bile inandığı şeyi inkar ederler
Soran+1 yılHala cevap vermedin yoksa söylediklerim mantıklı mı geldi bak kardeşim İslam'da zorlama yoktur ama sen İslam'a itafen yalan yanlış şeyler söylersen bende cevabını veririm ispatlarım da
Cevap sahibi+1 yılKanka kendi kendine ayetler uyduruyorsun bu arada hristiyanlık hakkında biraz bilgim var yani dinler konusunda senin kadar tek taraflı uyduruk kaynaklar okumasamda bilgim var hristiyanlık tek tanrılı din İsa ise onlara göre insanlığın kurtarıcısı onun yüceliğini kabül den Tanrı'yı kabül etmiş oluyor ona bizzat Tanrı bunu demiş yani milleti inandırmak uğruna yalandan ayetler uydurmana gerek yok
Soran+1 yılKendi kendime ayetler uydurmuyorum kardeşim hani uydurduğum ayet hristiyanlıkta 4mezhebin bir tanrısı vardır bunu hristiyanlar da kabul eder ve incildede apaçık geçer
Soran+1 yılAyrıca bakıyorum da İslam'a karşı diğer dinlerin arkasında duran sensin söyle bana tek taraflı olan sen misin ben miyim ayrıca islamı diğer dinlere karşı hak din olduğunu söylerim tabiki çünkü tek hak din islamdır kıyamet günü gelip çatıcak ve sizde buna şahit olacaksınız
Soran+1 yılSenin islamı kabul etmen benim için bir fayda sağlamaz bu senin için kurtuluş olur sadece benim için bir çıkar olmaz kıyamet günü pişman olma diye İslam'a davet ediyorum seni ama yinede bu senin kararın sen bu yolu seçiyorsun doğruları gördüğün halde
Soran+1 yılhttps://youtu.be/hTT4OPwCECM Ayrıca bunu da izlemeni tavsiye ediyorum belki yanlışının farkına varır bilgilenirsin
Soran+1 yılhttps://youtu.be/5hEBJEirjGI bunu da izle sonuna kadar
Gençken vardı da aştık tabi hepsini.
10 Yorumla
+1 yılbunu yapacak bilginiz nereden geliyor merak ettim
07 Yorumla
Soran+1 yılAraştırıyorum tabi ama çalışarak kurandan delilleri araştırıyorum tabi ki tek seferde cevap veremiyorum daha o seviyeye gelemedim yardım alıyorum
- +1 yıl
İnsanları daha da dinden uzaklaştırmazsın umarım
Soran+1 yılAsla Allah beni öyle kişi olmaktan korusun ki benim böyle bı amacım da yok zaten 1 ateist ve bir yahudi arkadaşımı İslam'a davet ettim ve iman ettiler neden benim böyle bir amacım olsun ki ki benim işim vaaz vermek sahte hoca olup bazı şeyleri saklayım gerçekleri söylememk değil ben kuranı kerimi anlatırım ayetlri anlatırım kafamdan uydurmam
- +1 yıl
o anlamda demedim sorulan sorulara istemeden de olsa yanlış cevaplar verebilirsiniz. bu tür hizmet için bilgi birikiminin çok çok yüksek olması lazım sıradan hocaları bile aşar bunlar
Soran+1 yılYok hayır diyorum ya kendim cevap vermiyorum direk kurandaki ayeti apaçık veriyorum ve yalanlayamıyorlar
Soran+1 yılZaten diyorum ya cevap veremediğim soruları bizzat kuran ayetleri ile anlatan hocalara yönlendiriyorum video olarak
- +1 yıl
niyet iyi ama tehlikeli işler
Elhamdülillah yok
10 Yorumla
+1 yılTamam buyur anlat
032 Yorumla
Soran+1 yılSorularınızı dile getirirseniz cevap vereceğim
- +1 yıl
Kim bahsettiğin kişi
- +1 yıl
Knk 17-18 yaşlarında idi yanlış biliyorsun
- +1 yıl
Kanıtın ya da dayanağın ne knk senin gibi ateistler mi yoksa elle tutulur bir bilgin var mı
- +1 yıl
Buhari vb kitaplardır yani güçlü hadislerin olduğu kitaplar
- +1 yıl
. Aişe’nin ablası Esma yüz yaşına kadar yaşamış, hicretin 73. senesinde ölmüştür. Hz. Esma kardeşi Aişe’den on yaş büyüktü ve Esma hicrette 27 yaşındaydı. Hz. Aişe ablasından 10 yaş küçük olduğuna göre hicrette 17 yaşındaydı (el-Mesudi, Murucu’z-Zeheb, II,309; İbni Asakir, Teracimu’n-Nisa, 9,10,28; et-Tebrizi, el-İkmal, III, 610). Türkçe olarak da Süleyman Nedvi ve Mevlana Şibli’nin kaleme aldıkları “Sadr-ı İslam ve Asr-ı Saadet” isimli eserde, ayrıca Diyanet yayınları arasında bulunan “Hatem-ül Enbiya Hz. Muhammed” adlı kitabın Aişe bölümünde bu bilgiye yer verilmektedir. Hz. Aişe’nin Peygamberimizden önce Cübeyr’le nişanlanmış olması, onun yetişkin, evlenme çağına gelmiş bir kız olduğunu göstermektedir.
- +1 yıl
Kardeşim ben zaten diyanete mutabık biri değilim ve bir konuda bir çok farklı görüş olabilir ki bu konuda da 2 'ye ayrılmış müslümanlar ve şöyle ki o zamana göre yorumlamak lazım belki de o zamanda çocuklar erken olgunlaşıyordu nereden bileceksin ve adet yaşları erken gelmiştir bu olabilir şimdi böyle bir sebepten itiraz etmek hiç mantıklı değil
Soran+1 yılBen şu an buraya uzunca anlatamıyorum kabul etmiyor o y7zden kesilmeden anlatmak için sana video atıcam onu izlemeni istiyorum sonuna kadar
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş 😂 sen nerdesin jxjsjjf
Soran+1 yılhttps://youtu.be/EfREJWABVL4 ilkbaş bunu izle sonra devamını atıcam ama sonuna kadar izle pes etme
- +1 yıl
Knk devamını at
- +1 yıl
Knk ikinci dediğime bakmadın galiba ben yaşı hakkında yorum yapamam çünkü kim derse desin kesin değil Kur'an dışı olduğu için ama o dönemin şartlarına bakarsan 5-6 yaşında çocuklar çobanlik mesleğini yapıyor yani olgunluk yaşı farklı bir de bu açıdan bak
- +1 yıl
Ulan madem diyanete o kadar inanıyorsun ensar vakfında yaşanan olaylardan sonra bir kereden bir şey olmaz dediler ki ben diyaneti hiç Bir şekilde Kale almam sen sürekli diyanet diyanet diyon ya al sana diyanet bir kereden bir şey olmazsa sende yap kardeşim diyanete uyacaksan
- +1 yıl
Jfjfjdkekfbdbbr aga bak madem alim kişiler bunu kabul ediyor ne dertleri var da Müslümanım diyorlar bunu bana açıkla neden dışarıda çiçek gibi kizlar varken onlar elini harama uzatmiyor o kadar alim kişiler böyle bir durumun olacağını bilecek ama sesini çıkarmayacak öyle mi knk çok alt seviye düşünüyorsun
Soran+1 yılBenim attığımı izledin mı peki
Soran+1 yılhttps://youtu.be/U5Vz9sv5JBc bunu da izle sonra bana saçma sapan deliller getir yok maturidi falan deme ben bizzat kurandaki ayetlerle deliler veriyorum açıklıyorum İslam sadece kurandaki bilgilerdir başka saçma sapan uyduruklar değil uydurursan sen islamı yalanlamış olmazsın bana başka bir şeyi yalanlar sın
Soran+1 yılSen sadece Kur'an'a bakacaksın kuran en doğrusudur zaten kurandaki hiçbir şeyi yalanlayamazsın kimsede yalanlayamamıştır😉
Soran+1 yılhttps://youtu.be/sTztc8SPLV8 bunu da izle zira bu hoca bütün dinlerden ve kurandan örneklerle açıklıyor ve binlerce kişi iman etti
Soran+1 yılBunları izledikten sonra gel bana sen bana delil vermiyorsun de
Soran+1 yılKuranı yazan Hz Muhammed mı asıl sen bu bilgiyi doğru ögren sonra gel bana yalanla kimi kandırıyorsunuz anca kendinizi
- +1 yıl
Aga cahillikte zirve yapmışsın gök tengriyi savunan sen gelmiş bana Kur'an eksiktir diyosun ağa önce kendine bir sor neye inandığını düşün sonra gel konuş
Soran+1 yılBende sana bin tane delil sunuyorum ama sen inkar ediyorsun hemde kurandaki bilgileri inkar edemiyorsun bana sen bana diyanetin kitabını inkar ediyorsun hadi bana bir ayeti inkar et ama edemezsin hepsi dohlğru ve kanıtlanıyor o kadar bilimden bahsediyorsunuz bilim adamları bile kuranı kerimi inkar edemiyor çünkü gerćekleşiyor ve arastırdıklarında doğru çıkıyor bir tane bilim adamı söyle bana kuranı kerimi yalanlayan ama yok yemin ederim yok çıkmazsa siz inkar ediyorsunuz çünkü Kuran'da yazmayan tek bir şeyi yalanlıyorsunuz ve her şey yalan diyorsunuz kurandaki bir şeyi bana yalanla hadi ama yok gücünüz yetmez
Soran+1 yılDiyanet deme bana bana kuranın ayetini yalanlayan bir delil getir getiremezsin çünkü yok hadi bunu da inkar et
Soran+1 yılhttps://youtu.be/MBTTwg9Loio Al sana bir daha ispat zira ben pes etmeden ispatlarla gelicem peki sen benim ispatlarımı çürütebilecekmisin
- +1 yıl
Nnfjdkdkfjfnjdkwkejdj git biraz araştırma yap knk ömründe bilmediğin alimleri kanıt diye bize göster sonra alim de 😂
- +1 yıl
Knk Kuran'da bir ayette yerin en alçak kısmında meydana gelen bir savaştan bahsediyor ve kimin kazanacağı ve kaybedeceğini kaç yıl süreceğini vs peki bunu da Hz Muhammed mi yazdı ne cahil çıktın sen ya
- +1 yıl
Aga biz onları okuyalı yıllar oldu sen ne anlatıyon olasılıktan bahsediyor ya dbdhjsjf
- +1 yıl
Yer ile göğün genişlemesi de mi olasılık
Soran+1 yılhttps://youtu.be/LFxHlyXkkTw o zaman bunu da izle bak sana attığım şeyleri izlemiyorsun ve aynı soruyu sorup duruyorsun aradığın sorunu ispatlayarak anlatıyor kurandan ayetlerle aslında kendimde cevapları verebilirim ama uzun olduğu için okumayabilirsin o yüzden böyle veriyorum
Soran+1 yılSence İslam'da boşol demek çok mu kolay kişi bunu yapabilir ama İslam'da bile istiye hiçbir sebep olmadan bunu yaparsan bu da çok büyük günahtır işte siz insanlara bakarak islamı terk ediyorsunuz İslam'a bakarak islamı kabul etmeniz gerekiyor Kuran'da diyormu bile istiye boßol de veya kuran boşanmayı savunuyor mu
Soran+1 yılO zaman bu profösörlerde mi akılsız zira senin gibi bin kişiyi İslam'a davet etti o zaman neden bu profösörler delillerle ve ispatlarla araştırıp inandılar zira siz diyorsunuz ya aklı olmayanlar İslam'a inanıyor diye hadi bunuda açıkla
Soran+1 yıl
+1 yılBölümün ne?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026