Müdür bile dışlandığımı anladı ne yapacağım ben bu sınıfta kalbim çok acıyor?

Bayağı zorbalığa uğruyordum başlarda geçti sandım dışlanıyorum şimdide üstelik bir anda oldu ağzı olup dili olmayan, insan kırmaya korkan biriyim bence temizkalpli bir kızım çünkü içimi biliyorum ben kötülük düşünmem o kadar bıktım ki okul birinciliğimi bile kaybettim Allahtan başka kimsem kalmadı bir yandan çok zengin bir ailem yok babam engelli, abim engelli, annem desen tansiyon, şeker hepsi var yaşlılar zaten 56,60 yaşında annemle babam babam hala çalışıyor sırf ben okuyayım diye ama okul çok zor dayanamıyorum nefesim daralıyor, kalbim acıyor çocukluğum zaten çol zor geçti oradan kalma tramvalarım var, ailemin çevremin beklentisi çol yüksek ama dayanamıyorum okul birinciliğimi bile kaybettim sayısal öğrencisiyim sınava az kaldı bugün bir olay oldu orada müdür bile anladı dışlandığımı mesela münazara vardı bunun için işte sınıftakiler yarışmaya katılanlara yardım için isimlerini yazdırdılar kağıda konu hakkında argüman toplamak için bir nevi ben zekama güvenirim ki geçmiş münazalarda bile 10a yakın soru yakaladım ama ben diyince dikkat etmeyip ağzımdan laf çaldılar her neyse herkesin ismini yazmışlar tek benim ismimi yazmamışlar bende yazılı sandım birde sınıf bomboştu yalnız kalmamak için peşlerine takıldım müdürün odasına gittik müdür herkesin ismini okudu tek benimkini okumadı dediki ismimle hitap edip (şimdi ismimi yazmayacağım) onu neden yazmadınız dedi unutmuşuz dediler müdür üzüldü galiba bana onuda yaz diye kağıdı uzattı istemeye istemeye yazdılar, başka bir zamanda karne gününden birkaç ay önce kızılaya gidelim dediler bende aileme yük olmamak için aylar öncesinden para biriktirdim karne günü akşamı bana iptal oldu dediler çıkışta normalde hepsi yukarıdan giderken otobüs durağına doğru gittiler günahlarını almayayım ama ben olmadan gittiler galiba kalbim öyle bir acıdı ki anlatamam beddua etmek istemiyorum benim dualarım genelde hep tutuyor nede olsa herkes kalp kurabiliyor Allaha havale ediyorum sadece ama dayanacak gücüm kalmadı bu anlattıklarım çıtır çerez daha ne yapacağım ben?

Müdür bile dışlandığımı anladı ne yapacağım ben bu sınıfta kalbim çok acıyor?