22 yaşındayım, hoca beni sınıfın ortasında aşağıladı. Ne yapsam?

Moralim çok bozuk 22 yaşındayım ama cevap veremedim çünkü şok oldum. Dersin ortasında yüzünü buruşturarak sana maske alıcam dedi bütün sınıf bana baktı öyle kaldım. Zaten bana takmış bide rezil etti. Bide burası üniversite kadın rahat 50 yaşında var şimdi ben ne yapiyim bunu dövüp okuldan mı atılayım çok canım sıkkın. Şikayet et derseniz zaten edilir ama gururum incindi. Yani siz olsanız ne düşünürdünüz kim bilir insanlar ne düşündü

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar m*l mısınız? Sınıfta maske zorunluğu yok yüzünü buruşturarak öyle dedi geldiğinden beri bana taktı hala oturup avukatlık yapanlar var. Herhalde maske zorunluğu ile ilgili bir şey olsa ciddiye almazdım bu yaşa kadar bazıları nasıl gelmiş ilginç. Daha okuduklarını anlamayanlar konuşmasını bilmeyen insanları savunur olmuş.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala düzgün anlatmamışsın diyenler olmuş. Ortada zaten bir durum yok herkese bir şeyler söylüyor sorunlu herhalde ama bana daha çok taktı sanırım sessizim diye. Bana kitaptan bir soru sordu tam cevap verecektim bana öyle söyledi öyle kaldım yani bu durumun neyini açıklamamı bekliyorsunuz. Daha önce konuşma ve münakaşa yaşamadık zaten yeni geldi.
22 yaşındayım, hoca beni sınıfın ortasında aşağıladı. Ne yapsam?