Yaş 18, lise son... Öğretmenin yaşı 32, bekar ve gayet normal davranıyor...
Nasıl aşık ederim kendime? Taktik verin...
Yaş 18, lise son... Öğretmenin yaşı 32, bekar ve gayet normal davranıyor...
Nasıl aşık ederim kendime? Taktik verin...
O hocanın dersine çok iyi çalış, çalışkanlığın ve azminle onu etkile. Sürekli test çözüp soru sorma bahanesiyle yanına git. Olgun davran biraz çok çocuksu ya da ergen gözükme onun gözüne yoksa seni ciddiye almaz. Bir de onun telefon numarası yoksa sen de bayağı bir süre sonra çalışkanlığınla gözünü boyayıp güvenini kazandıktan sonra işte akşam saatlerinde ya da tatil gününde bilmem ne ona ders, soru sormak için lazım olur diye ondan telefon numarasını vermesini rica et. Sonra da işte ansızın yine soru ya da dersle ilgili ona mesaj at ve konuşmayı ilerlet. İmkanın varsa yani yapabilirsen anlamadım ben bunu hiç ayağına falan evine gitmeyi teklif et. Ev adresini iste yani çok acilmiş gibi örneğin ertesi gün sınav vardır, bu konuyu anlamak senin için çok önemlidir bu yüzden. Eğer adresini verirse normalde seni hiç görmediği gibi güzel, çekici ve kadınsı giyinip evine öyle git, sorunu sorarken onu etkilemeye çalış anlayamadım ayaklarına yat zaman kazanmaya çalış bu süre zarfında da işte gözlerinin içine bak sürekli gülümse ona karşı gerisi de sana kalmış bir şey artık öpüşür müsünüz yoksa ders mi çalışırsınız ilerlet konuyu😀 Biraz karışık gibi anlattım ama ana fikri anlamışsındır diye tahmin ediyorum.😊
Eğer ona gerçekten aşıksan ve seviyorsan bu dediklerimi hiç usanmadan çabalayarak yaparsın zaten onun için yoksa muhtemelen senin için geçici bir lise aşkıdır 😊
Cevap
6Cevap
İlgilen sorular sor normal hayattan sohbet aç ilgi alanlarını öğren okul dışında bir mekanda denk gelmeye çalış vs vs
Kızımız okula gidiyor okuyup iş sahibi olacak peehh
Derslerinde çok başarılı ol
Fiziğinle dikkat çekebilrsin ancak
Shhshshs ah canım benim
Şu liselilerin azginljklarida bitmiyor be
uygun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?