Sevgiyi aşka indirgemeyin. Genel olarak arkadaş, anne - baba vesaire yani insanlar hiç bir neden olmadan sizi sever mi? Zannetmiyorum.
Mümkün
Mümkün değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiyi aşka indirgemeyin. Genel olarak arkadaş, anne - baba vesaire yani insanlar hiç bir neden olmadan sizi sever mi? Zannetmiyorum.
Mümkün tabi ki de 🌱

Nedensiz sadece anne ve baba sever. Bazı insanlar gereksiz romantikleştiriyor konuyu.
Fiziksel özellikleri birine çekilmeni sağlar, karakteri , ortak noktalarınız vs sevmeni sağlar.
Bu nokta da kriterleri olan insanlara da sevgi bu değil deniliyor ama durduk yere sevmek mantıken saçma. Yoldan geçen birini çevir ben sizi sevdim de bakalım ne yapacak.
Sevginin nedenleri vardır.
Bir süre sonra nedenini buluyosun
Cevap
11Cevap
Bazen neden sevdiğini kendin bile bilmezsin
Yani kendini yanında güvende hissediyorsan mutlysan öyle fazla da bir sebebe ihtiyaç yok yani.
Mümkün değil. Herkes beni paramdan dolayı seviyo. Ben de kendimi ve paralarımı seviyorum. Canım paracıklarım
Evet ben herkesi seviyorum herkesin yeri bende ayrı
Önemli olan niyesiz sevmektir.. bir niye varsa çıkar vardır ve çıkar bitince o sevgi de biter..
Hayatta bir tek karşılıksız sevilen iki varlık vardır 1 kadın 2 hayvanlar
kimse anne gibi sevemez, boşa kendinizi göstermeyin.
Hayattaki tek karşılıksız sevgi anne sevgisidir.
Nedensiz seviyorsan asıl sevmek olur. Nedene bağlı sevmeler alışveriş gibi bişey olur.
Mümkün değil, illaki bir huyu için seviyoruzdur.
16 yaşında değilsen mümkün değil
maalesef seviyorum ama hiç bir nedeni yok😭
Evet mümkündür
Mümkün bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?