Gizdekini sevmeyi beklemeyi bilenler vardır, didik didik bahane ararlar sevebilmek adına. Karşıdaki da bu kıstasa çok yakın ise, zaten birbirini destekleyerek güzelleşir o ikisinin bağı. Sırlanarak da perçinlenir sonrasında aralarındaki. Ahiretlik olurlar yani.
Neden sevdin, sorusu da çok anlamsız.. Yürüyüşünü, bakışını, gülüşünü, telefonu tutuşunu, yazı yazışını, ayakkabılarını giyişini, yemek yiyişini, seslenişini, saçlarını tarayışını, oturuşunu, uyuduğu ve uyandığı saatleri, parfüm kokusunu, dinlediği müziği...
Sevmek için bahaneye gerek var bence. Bir insan eğer birini sevmek istiyorlar onun attığı adımdan, söylediğin sözden, yaptığı mimikten bile bir anlam çıkartabilir. Bu kişiye verdiğin değer ve yüklediğin anlam ile alakalı bir durumdur. İnsan yeter ki sevmek için bir bahane yaratsın. Gerisi hiç önemli değil.
Sevgi; nedensizdir (Nokta) Sevmek için bir neden olmasına gerek yok diye düşünüyorum.. İnsan için günü gelir ruhunu seversin, günü gelir kalbini ve hissettiklerini seversin.. Velhasıl kelam, sevgi çok güzel bir şey 😊
E tabi ki... Sevilmesi uygun olmayan kişileri sevip de, o sevgi gücünü de tüketmemeli insan.. Sevginin de israfı olur mu? Tabi ki olur... O yüzden, gerçekten sevilmesi gereken sevilmeli..😊
Bana göre de sebebi olmaz hiç bir sebep yok yokken sesinden dolayı egosundan dolayı kaşına gözüne göze takabilir hiç tanımadığı birine de samimiyetden dolayı sempati besleyebilir insan tabii şunu sevdim ama bunu sevmedim gibisinden iyice erken puan vermek ne kadar doğru tartışılır..
Orta çağda kilise halkı kapatmayı seçti günümüzde kore kapalı. Kapanmaktan hayır gelmiyor işte bi anlasak Nadir karşımıza çıkan değerleri de uzaklaştırıyoruz bu kapalılık sevdası uğruna Değse bari
Hakkım yeniyor. Hayatım daha yaşanılası olabilecekken yaşanması zor olana katlanmak zorunda kalıyorum. Muhakkak ki aklı selim sahibi olanlar için bunda ibretler vardır onlar ne az görüyor