Aile & Toplum 2 ay Bu manzaraya düşüp saatlerce bakar mısınız? Kastamonlu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu manzaraya düşüp saatlerce bakar mısınız? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m CoffeeAndCoffeeFenomen Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 2 ay O kadar düşülecek bir manzara değil sanki ☯️ 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Resme bakınca uykum geldi. 😁 0 4 Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Ama bence o kadar da güzel değil, ama tabii ki de güzellik kavramı görecelidir. Yorumla Kastamonlu 2 ay Ego kasmıyorum zaten sadece manzara iç açıcı demek sıkıntı yaratmaz Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Dediğim gibi güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela bana göre pek de güzel değil, ama eminim ki; babamın gözünde çok güzel bir yerdir. Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Ayrıca bir yeri güzel yapan asıl şey insanın orada huzur bulup bulamamasıdır; eğer insan huzur bulamıyorsa sarayda da yaşasa hiç anlam ifade etmez. Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı. Benim manzaram daha güzel 0 2 Yorumla Kastamonlu 2 ay Paristen geliyordunuz dimi unuttum ya😅 Yorumla Furious-A 2 ay Benim yaşadığım yer paristende güzel awq Yorumla
clover0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Evet, gökyüzünü seyrederdim. 🌥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay İçim karardı yapma böyle şeyler 0 1 Yorumla Kastamonlu 2 ay Herhalde burdakiler sarayda oturuyorlar da bunu söylüyor.. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Honsalar mi orası 😂 0 10 Yorumla Kastamonlu 2 ay Honsalar? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neresi orası Hz. Pir tarafı değil mi Yorumla Kastamonlu 2 ay Neresi tahmin et bakalım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Türbelere çıkan mahallelere benziyor Yorumla Kastamonlu 2 ay Hemşehri miyiz abla? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet😊 Yorumla Kastamonlu 2 ay Belli oluyor 🙂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bildi di mi😊 Yorumla Kastamonlu 2 ay Valla Araç ilçesi Kastamonu nun bilmiş olabilirsin çok iyi tanıyosan benim çocukluğum İstanbula geçtiği için mahalleri tanımıyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok Araç'in il dışına çıkarken yanından geçiyorum sadece. Ama Kastamonu Merkez de de böyle mahalleler var aynı. Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% 2 ay Binalara mi? 0 2 Yorumla Kastamonlu 2 ay Doğa 😌 Yorumla Xxxdilaraxxxx 2 ay Tam olarak nerede 😅 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Manzara yok ortada 0 1 Yorumla Kastamonlu 2 ay Diyosun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bunun neresi manzara olum ya 0 1 Yorumla Kastamonlu 2 ay Tm daha güzel bir konum varsa at biz de görmüş olalım bu pahalılıkta çoğu kişinin arayacağı manzara.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır.
O kadar düşülecek bir manzara değil sanki ☯️
Resme bakınca uykum geldi. 😁
Ama bence o kadar da güzel değil, ama tabii ki de güzellik kavramı görecelidir.
Ego kasmıyorum zaten sadece manzara iç açıcı demek sıkıntı yaratmaz
Dediğim gibi güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela bana göre pek de güzel değil, ama eminim ki; babamın gözünde çok güzel bir yerdir.
Ayrıca bir yeri güzel yapan asıl şey insanın orada huzur bulup bulamamasıdır; eğer insan huzur bulamıyorsa sarayda da yaşasa hiç anlam ifade etmez.
Benim manzaram daha güzel
Paristen geliyordunuz dimi unuttum ya😅
Benim yaşadığım yer paristende güzel awq
Evet, gökyüzünü seyrederdim. 🌥
İçim karardı yapma böyle şeyler
Herhalde burdakiler sarayda oturuyorlar da bunu söylüyor..
Honsalar mi orası 😂
Honsalar?
Neresi orası Hz. Pir tarafı değil mi
Neresi tahmin et bakalım
Türbelere çıkan mahallelere benziyor
Hemşehri miyiz abla?
Evet😊
Belli oluyor 🙂
Bildi di mi😊
Valla Araç ilçesi Kastamonu nun bilmiş olabilirsin çok iyi tanıyosan benim çocukluğum İstanbula geçtiği için mahalleri tanımıyorum
Yok Araç'in il dışına çıkarken yanından geçiyorum sadece. Ama Kastamonu Merkez de de böyle mahalleler var aynı.
Binalara mi?
Doğa 😌
Tam olarak nerede 😅
Manzara yok ortada
Diyosun
Hayır bakmam
Bunun neresi manzara olum ya
Tm daha güzel bir konum varsa at biz de görmüş olalım bu pahalılıkta çoğu kişinin arayacağı manzara..