2 ay
Böyle muhteşem bir manzara görünce saatlerce izler misiniz?

Evet hoşuma gidiyor
Tatlı ekşi karışımı güzel olabiliyor
Söylemesi ayıp evimin ve yazlığımın çok daha harika manzaraları var... Özellikle Yazlığımda ayın (Dolunay zamanları) Doğuş ve yükselişini saatlerce izleyebiliyorum. Severim
O kadar çok var ki belki bunun bir bence'si yapılabilir
ama bir kaç örnek vereceksem
Mesela giresunda güneş batımını izleyeceğin harika noktalar ve yat turları var
Balıkesir şeytan sofrası
Bozcaada yel değirmenleri
Mardin kalesinden mardin tüm ova
Şarköyde güneşin veya dolunayın doğuşunu izlemek
Palandökenden pasinler ovası
ve tabiiki pierloti tepesi ilk aklıma gelenler
Cevap
41Cevap
İzlemem
Manzaranın güzelliğine bak yia 😍 evet izlerim gün batımı en sevdiğim manzara
Severiz ama o kadar fazla izlemiyorum
Çekerim
Ha böyle
İzlerim. Hatta üzerine sigara yakar kahvemi çayımı da içerim ve hatta mümkünse rakı bile içerim 🫶
Çocukken yazın arkadaşlarla akşamdan ekmek arası hazırlatırdık annenize bisikletlerimizle sabah gün doğumunu izlemeye giderdik. İzlerken ekmek arası yerdik sonra da bisikletlerle denize gider yüzerdik. Şimdi de yapıyorum tek başıma bazen
Birkaç dakika bakabilirim yalnız böyle bir manzara kolay kolay saatlerce sürmez
Görüntüyü kaydedip defalarca izleyin 😅
Geceleyin açık havada yıldızları izlemek de harika oluyor
Bazen denk gelir böyle güzel görüntü
Benim tek izledigim manzara onun gözleri bundan sonra...
10 dakika kadar seyrederim zaten sonra kaybolacak😄
Aa aşk olsun bozmuyorum, 10 dakika seyrediyorum ve o anın büyüsü kendiliğinde kayboluyor, benim elimde olan bir şey değil yani 😎✌🏻
Evet ama tek başıma sıkıcı olurdu sevgilim eşim olmalı
Ben bu manzarayı her türlü değerlendirme yaparım
Evet bayılıyorum böyle manzaraları hatta deniz olursa o manzarada daha da keyif alıyorum.
Evet siz söyleyince fark ettim.
Evet saatlerce izleyebilirim, çay eşliğinde, müzik eşliğinde veya sessizlik eşliğinde
Evet evimin manzarasını çok beğenirim balkon veya terasta sık sık seyretmeyi seviyorum 💖
O manzaraya bekarken bile canım rakı istedi ılık bi hava radyo da çalan Neset Ertaş valla güzel olurdu yaa
Bu resim bende bi tık kasvet uyandırdı ama günbatımı manzaralarına bayılıyorum evet izlerim bir de müzik varsa mükemmel olur
izlerim yanimda sevdigim biri varsa konusmadan saatlerce oturabilirim
Pardon ama güzellik neresinde gökyüzü galiba tek güzel olan diğerleri taş yığını hiç iç açıcı değil.
Ben zaten gökyüzünden bahsettim sen hariç herkes gökyüzünden bahsettimi anlamış sevmeye bilirsin tabikide herkesin hoşuna gidecek diye bişey yok 😊
😛
Buna muhteşem diyorsan inan hiçbir şey görmemişsin demektir
En İyi Cevap