Asgari ücretle evlenilir mi?

24 yaşında erkeğim, babamla beraber babamın mesleğini yapıyorum, babam dayanılmaz katlanılmaz birisi ve ben yanında herzama gergin oluyorum aşşağılıyor bağırıyor çok üstüme geliyor, ben hayatımda ağzıma içki koymadım sarhoş olmadım sevdiğim bir spor var onuda engelliyor resmen hixmrtçisiyim kölesiyim adamın, durumumuz orta iyi sayılır bende babamın kredi kartı var 10bin tl her ay ödüyor, arabada var, ama ben bu adamın yanında yaşlandım arkadaşlar yaşama sevincim kalmadı, tek güvencem bana evlendiğimde oturmam için verecekleri bir daire. Baya iyi bir yerde güzel bir daire şuanki değeri 6-8 milyon tl falan. Babamla çalışmasam asgari ücretle çalışsam evlilik zamanı geldiğinde geçinebilirmiyim birde internet üzerinden takı mağazam var aylık 2-3bin geliri var bana kız arkadaşımla beraber yapıyoruz kız arkadaşımda çalışıyor. Yani kira derdi yoksa 1çift yani 2kişi asgari ücret ile grçinebilirmi? Ben çok düşünüp kafaya takıyorum gelecek kaygısı var dişlerimi sıkma huyu oldu stresten dişlerim acıyor sıkmaktan sonra bide psikolojik uyuz var stresten kaşınıyorum kötü durumdayım babamla çalışmak iyi gelmiyor bana bildiğiniz gibi değil ya bunaldım
Asgari ücretle evlenilir mi?