Bu devirde asgari ücretli biriyle evlenilir mi?

A101de çalışıyorum sürekli alışverişe gelen bir kız bana açıldı ama ben fakirim ve asgari ücretle çalışıyorum deyip reddettim cünkü hayattan bir beklentim ve hayalim yok düğün yapabilecek bir paramda yok sadece ölmek istiyorum ama kız inatla ne olacak felan diyor niye böylesiniz kızlar benim gibi fakir rezil erkeklerle ne işiniz var babamı kaybettim okuyamadım zaten sevdiğim kıza iyi bir hayat veremeyeceksem evlenmemenin sevmemin ne önemi var kızın kalbini kırmadan nasıl kurtulurum bende hoslandım ama asgari ücretliyim adam değilim zaten bir kıza iyi bir hayat bile sunamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Kendimden nasıl soğutabilirim kalbini kırmadan iyi bir hayatı olması lazım benle olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Abilerim kardeslerim ablalarım ben evlenmek veya sevgi görmek istemiyorum neden anlamiyorsunuz artık bittim tükendim sürekli düşünmekten kimseyi istemiyorum hayatıma hala kıza bir şans versene diyorsunuz hangi birinize cevap vereceğimi şaşırdım tekrar diyorum ben sevdiğim kızi en güzel şekilde yaşatmak isterdim ama ne yaptıysam olmadı iyi kazanç elde edemedim neden hâla uzerim geliyorsunuz
Bu devirde asgari ücretli biriyle evlenilir mi?