Kendine fazla yüklenme. O dediğin işi bulamayan da var ülkede. Kız bunu bile kabul ediyorsa ne şanslı sana. O da açlışır ise gül gibi geçinip gidersiniz. Devir erkek çalışsın kız otursun devri hiç olmadı zaten de şu an bunu diyen bir insan yoktur. Düğün yapmazsınız vs vs gerekirse. Bunu düşünürsen mutlu olamazsın. Sevin sevilin. Bir yol elbet bulunur.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışcak yorgun yorgun eve gelecek ev işi yemek yapacak olur mu hiç öyle ben ona nasıl yaparım bunu hem ailesi beni kabul etmez onların durumu iyi benim gibi değil düğün bile yapamıyorum sevdiğim kıza Allah belamı versin adam diye dolaşıyorum etrafta
- +1 yıl
Günümüzde tek maaşla ev dönmüyor sen de farkında ol bunun. Eve yorgun argın dönecek iş yapacak evet sen de yaparsın çabuk biter beraber dinlenirsiniz. Ya tutup seni sevmiş sen de onu. Hayatın her aşamasında zorluk var beraber yürürsünüz ne var. Böyle düşünmek yerine kalk bir şeyler için çabala. Gerekirse bekle ben birikim yapayım de kıza ne bileyim baştan pes etmek de bir erkeğe yakışmaz ona bakarsan
Soran+1 yılÇabalıyorum zaten çalışıyorum sürekli elektrik işide yapıyorum ama yine yetersiz kazandığım para ne yapsam bilmiyorum ben sevdiğim kızı bu kadar yüke sokmak istemiyorum rahat hayat yaşamak varken benle beraber niye yorulsun erkekliğimin ne anlami kaldı o beni mahvediyor
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes anadan babadan zengin doğmuyor veya hayatı konusunda şanslı gitmiyor. Fakat kız seni seviyorsa durumu açıkça söyle böyle böyle de kız buna rağmen anlayış gösteriyorsa ilerisi olur. O da çalışır ikiniz beraber gayet rahat geçinirsiniz. En olumsuz senaryo 2 asgari ücretle bir ev gayet güzel geçindirilir. Lüks harcamalar israf yapılmadıkça.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni çok iyi anlıyorum bende sevdigim kıza bu yüzden açılmıyorum sevgili olsam ne olacak onunla evlenecek param yok o yüzden açılamıyorum belki evlenir senle ama duygusu normal hale gelmeye başlayınca kavgalar sorunlar yaşarsınız maalesef paran yoksa bu ekonomide evlenemezsin üzgünüm bende aynı durumdayım çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılGel beraber intihar edelim kardeşim ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılintihar etmek yerine meslek öğrensen olmuyor mu tornacılık veya elektrik
Soran+1 yılAğır bir yorgunluk var üstümde 2 üniversite iş yalnızlık ailemi kaybetmek inan bana artık ölüp gitmek yaşamaktan daha iyi geliyor elektrik isine başlayacam zaten ama çok bittim tükendim
Cevap sahibi+1 yılyapma senin gibi insanlar çoğalsın üremek zorundasın
Soran+1 yılReis ne üremesi ben evlensem bile çocuk yapmam bu ülkeye bu devlete cocuk yaparsam ilerde bana söver ne bir imkan nede bir sahiplik var rezil bir sistem rezil insanlar benim gibi olmasıni istemem o yüzden asla cocuk yapmam neslim tükensin umrumda bile değil
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama lan ülke düzelecek sende ürüyeceksin
+1 yılBence en doğru olanı yapmışsın hayatta realist olmak gerek. Kızın ağzına çıkarsın ruh halin bitik çünkü ve hayatın allak bullak önce kendi hayatını toplayabilirsen toplaman herkese daha hayırlı. Kız da hayalperest ve saftirikmiş hayatın toz pembe olmadığını öğrenmesi gerekiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl soğuturum kendimden
- +1 yıl
bir daha gelirse 5-10 dakika izin iste git konus ve tek tek bu dediklerimi anlat. Hayat toz pembe degil de, benim kafam yerinde degil sizi dusunmuyorum bile ben hayattan bezmisim sizi incittiysem ozur dilerim ama hakikat bu de.
Soran+1 yılAnladım reis birde bunu deneyeyim bakalım belki gider
- +1 yıl
belkisi yok kardesim durum bu lutfen bir daha gelmeyin diyip ciddiyetini gosterip ve hissettirip yol vereceksin. Kiz da hayati ogrensin ne boyle lunapark gibi yasiyorlar hayret bisey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilir neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılİstediği hayatı veremiyorum nasıl olacsk el üstünde tutamadıktan sonra
+1 yılO da çalışır ve geçinirsiniz. Bu kadar depresif olma. Benim bir arkadaşım, hem aöf olarak üniversite okudu hem de çalıştı. İstersen sen, de aöf olarak okuyabilirsin veya mesaiye falan kalmıyorsan ikinci öğretim olarak okuyabilirsin. Hem çalışıp hem okuyan çok kişi var. Biliyorum, hem ders hem çalışma hayatı yorucu oluyor ve hatta zor da olduğuna eminim ama kendine inanırsan bence olur. Ki her üniversite okuyan kendi işini yapmıyor ki. Çok var üniversite mezunu olup hala atanmaya çalışan insanlar. Misal ben bunun örneğiyim.
119 Yorumla- +1 yıl
Size bir şey sorabilir miyim acaba? Düz Memur alımı lisansta mi daha fazla oluyor yoksa ortaöğretimde mi sizce?(Merkezi veya kurumsal fark etmez )
- +1 yıl
@SoruSoracak34 Hiç bilmiyorum ki. Bu rehberlikçilerin işi.
- +1 yıl
Tamamdır çok teşekkür ederim ilginiz için 😇 Sınava hazırlanmış biri olarak deneyimli olduğunuzu düşünüp sordum ve rahatsız ettim. Umarım hayallerinize ulaşırsınız her şey gönlünüzce olsun ☺️
- +1 yıl
@SoruSoracak34 Kolay gelsin. Rahatsız olmadım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım gönlünce olur mesleki hayatın.
Soran+1 yılAöfe kayıt oldum dediğiniz gibi kaydımı yaptım aöfle alakalı soru sorabilir miyim
- +1 yıl
Buyur, sor.
Soran+1 yılNereden çalışabilirim derslere
- +1 yıl
YouTube'de ders videoları var. Onlara bakabilirsin. Size Aöf'te kitap vermiyorlar mı? Ben, örgün okuduğum için AÖF'ü pek bilmiyorum da.
Soran+1 yılİlk defa kaydoldum bende bilmiyorum bilirsiniz diye sordum
- +1 yıl
Ya da üniversiteye dair dersler olmayabilir de gerçi YouTube'de. Önce Aöf'ünü okuduğun üniversiteye git veya AÖF okuduğun üniversite farklı bir şehirdeyse yaşadığın şehirdeki bir üniversiteye git ve bölümün hocalarıyla bir görüş. Sana gerekli kitapları önersin. Onlardan çalışırsın.
Soran+1 yılİnternet sitesinde derslerin konu anlatımı olması lazım bildiğim kadarıyla
- +1 yıl
Ben AÖF okumadım. Arkadaşlarımda okuyan var. İstersen onlara yarın sorarım nasıl olduğunu.
- +1 yıl
Onları izle işte. Kendine not çıkar.
Soran+1 yılÇok sevinirim gercekten 2 üniversite birden okuyacam zor olacak ama olsun
- +1 yıl
Merak ettiğin şeyler ne? Onu bir de. Ona göre sorayım.
Soran+1 yılNerden çalışacağım? Sınavlar için nereye gitmem gerekiyor? Örgün eğitimle aynı mı
- +1 yıl
Örgün öğretim yüz yüze oluyor. İnternetten örgün eğitim ve AÖF'ün farkına bakarsan nasıl olduğunu anlarsın. Muhtemelen sizin dersler yüz yüze değildir İnternete ders yüklüyorlarsa. Bizim uzem dersleri gibidir diye düşünüyorum. Yani videolardan dersleri dinleyip öyle sınava gireceksindir. Vize, final varsa büt üniversitede oluyor ama farklı bir şehrin Aöf'ünü okuyorsan yaşadığın şehirdeki üniversite giriyorsun diye biliyorum. Çünkü bir arkadaşım İstanbul'da bir üniversitenin Aöf'ünü okuyordu. Bu sene memleketinde yaptı tüm sınavları.
Soran+1 yılÖyle değil şey için örgünden bitirmekle aof bitirmenin olumsuz yanları var mi diye sormak istemiştim
- +1 yıl
Biz daha detaylı görüyoruz dersleri. Farkı o.
Ölümü istemek doğru bir şey değil. Unutma ki sen yaptıklarından sorumlusun. Allah göstermesin ölümü arzulayıp intihat ettiğini farz et. Ne malûm öleceğin. Ya sakat kaşırsan Allah muhafaza. Yineliyorum sen yaptıklarından sorumlusun başkasına suç bulma.
Diğer konu hakkında ki düşüncelerine saygı duyuyorum. Maddi durumun olmadığı için birine Değer veriyormuş gibi yapmıyorsun dâhi görünmek te Aldatmaktır. Sen bunu yapmıyorsun ve çok güzel.
Karşı taraf nasıl anlamaz bunu bilmiyorum. Konuyu maddi açıdan değil sadece ben hayatıma kimseyi almak istemiyorum. Sorumluluk almak istemiyorum demen yeterlidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef reis öyle bunalımdayım ki bitkinlik bezginlik kimsem yok yaşama gayem bile yok ne için yaşadığımı bile bilmiyor onları soyledim ne olacak filan diyor ve bu beni daha çok kahrediyor sevdiğim kıza bile iyi bir hayat verememek çok kötü
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilemezsin belki sana iyi bir hayat arkadaşı olur. Eşimin babasi kendi zevki için yıllar önce terk edip gitmiş bir gram desteği olmamış hayatı boyunca. Ben eşimi sevdim hiç hisey istemedim düğün yapmadk, ne altın ne bişey istemedim sadece yatak aldık takim bile değildi zamanla ihtiyaçlarımızı çalışıp karşıladık. 4 sene çocuğumuz olmadı eşim git kendi yuvani kur çocuğun olsun dedi gitmedim 4 sene sonra bir oğlumuz oldu. Bebeğim 5 aylıkken eşim bı olayda yaralandı kısmı felç oldu bana yine kendi hayatını yaşa benimle uğraşma dedi gitmedim.. şu an bebeğim 9 aylık eşimin tedavisi devam ediyor hala yanındayım, Allah güç verdiği sürece yanında olmaya devam edicem çünkü gerçekten seviyorum..
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. Bob marley.
22 Yorumla- +1 yıl
Aileniz bereket, huzur ve mutlu bir ömür sürmeyi rabbim yardım etsin.💫
Soran+1 yılSen gerçekten mükemmel bir insansın ama ben sevdiğim insana bunu yapamam
+1 yılbir erkek olarak kadınlara önerim ---- eyer evlenmek istediyiniz erkek fakirse ve o erkek aynı zamandada azimliyse ve iradesi güçlüyse o zaman evlenin yok eyer azimli ve iradeli deyilse o zaman o erkek sizinle sadece evlenmek için evlenecektir çünkü azmi iradesi olmayan birisi dostunu ailesini ne kadar çok severse sevsin onlara hayrı dokunmaz ama yinede isterseniz evlenin ama evlenirsenizde o erkeyin size dokuna bileceyi tek bir hayrı olacak o da ancak sizin yüzünüze bakarak seni seviyorum demesi olacak
01 Yorumla- +1 yıl
eyer sizin ve çocuklarınıza seni seviyorum sözü size yetecekse o zaman evlenin sonuçta herkes seçmekte özgürdür yani bana göre seni sevirem demektense o sevgiyi çabalıyarak göstermektir mesela ailesinin karnını doyurmak gibi bakın dikkatinizi çekerim ailesini milyoner yapsın demiyorum karnını doyursun diyorum ama bazı mecnun erkekler sadece seni seviyorum demekle yetiniyor
+1 yılMaddiyat, lüks geçinmek, her istediğini almak şu hayatta her şey değildir ya. Sevgi, saygı, anlayış görmek paradan daha da önemli. Her şeyiniz olmayacak ama belki çok mutlu olacaksınız. O da çalışır halledersiniz bir şekilde. Belki de sana çok iyi gelecek birisi, sana mutluluk getirecek belki öyle kestirip atmamanı tavsiye ederim. Rabbim yardımcınız olacaktır.
31 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücretle onunda mı hayatını mahvedeyim daha iyisini hakkediyor o ben onu el üstünde tutabilecek bir maaşa sahip değilim
+1 yılTürkiye'de çoğu aile asgari ücretle geçiniyor zaten.. Neden kendini bu kadar yetersiz görüyorsun , yan gelip yatmiyorsun ekmeğinin parasını kazanıyorsun. Düğünü felanda bütçenize göre ayarlarsınız , sevgi aşk olduktan sonra her şeyin bir yolu bulunur. Karamsar düşünmekten vazgeçmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılKıt kanaat geçiniyorlar sonra boşanma nafaka filan kavgalar tartışmalar ben böyle hayat yaşamak istemiyorum ona güzel bir yaşam vermek isterdim ama şu an ki şartlarım buna uygun değil kısacası evlenilecek sevilecek bir insan değilim erkek adam sevdiğine gül gibi bakmalı
+1 yılHayatım ne alakası var kompleks yapacak bir durum yok. Bırak mutlu ol işte. İki kişi asgari de olsa çalışırsa geçinirsiniz gayet güzel. İlla şatafatla olacak diye bi şey yok ki her şey? Sevip istedikten sonra hallolur gerisi bi şekilde. Kendine hayatı zindan etme. Sen de mutlu olmayı hak ediyorsun ve seni gerçekten seven biri bunu mesele yapmaz. Kaldı ki kız ne iş yaptığını ve az buçuk ne kazandığını bilerek gelmiş sana. Demek ki sorun değil onun için.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun için sorun değil benim için sorun ben sevdiğim kıza iyi bir hayat güvenilir hayat veremiyorsam evliliği hakketmiyorum demektir
- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılAdam doktordu bir yanlis is yapti mealekten ihrac edildi...
Adam valiydi memurluktan atildi...
Adam fabrikatördu batti...
Adam asgari ucretle basladigi belediyeye 15 sene sonra belediye baskani secildi...
Yani para kazanilir kaybedilir... Siz evlenirken haysiyetli ve caliskan insan bulun... haysiyet ve çalışkanlık her zaman kazanir01 Yorumla
Soran+1 yılReis bunlar %0.001 olaylar herkesin başına gelmeyecek şeyler ben sevdiğim kızı kraliçe gibi yaşatamayacaksam bir anlamı var mı yaşamamın
+1 yılReis emin ol Dogru olani yapmışsın , sevgi , aşk karın doyurmaz bu zamanda bastigin yer para , ve emin ol paranin olmasi evlilikteki ana etken , hic bir kiz ekonomik kaos yaşayan bir cevrede durmaz , diyelim kizla bir sekilde evlendin peki bunun ilerisi var? Ztn hayattan bi beklentim yok õlmek istiyorum diyorsun bu düşûnceye sahip birisi fakirligin icinde birde cocuk yaptigini düşûnsene. Burdan akp chp sesleniyorum , evlenmek icin ayri , çocuk yapmak icin ayri statü getirin mesela çocuk yapmak icin ailenin geliri yoksulluk sínırî nîn ( 26.000tl) altinda olmayacak. En dogru olani yapmissin tebrik ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyw sagol kardeşim beni anlayan biri sonunda nasıl soğuturum kendimden peki üzmeden
Kadın olsaydım, gerçekten adam gibi adam mı, beni kuru ekmek de olsa aç bırakmayıp geçindirir mı diye bakardım.
Böyle bir akrabam var.
Adam yere bakarak yürüyen bir ahlâk abidesi.
Hanımı ise akrabam, aç kalsam da umurumda değil kocamın heybeti ve verdiği güven duygusu yetiyor diyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen knk kesin yapardin ben ordaki kuru ekmeğim
Gizli Üye(18-24)+1 yılşu an maddi durumumum iyi ama 2.5 sene önce falan banada kız yaklaşmıştı maddi durumumu bilmediği için senin gibi uzak durmuştum kız çok üzülmüştü benimde içim ağlamıştı sonra 1.5-2 sene sonra başka sevgilisi olmuştu üzülmüştüm. Ama seninkisi çok daha başka bir şey kız durumunu bildiği halde gelmiş kendinede kızada yazık etmişsin evlenme fırsatını kaçırmışsın kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemyorum kardeşim el üstünde tutamam ve ilerde beni terkkeder gider buni biliyorum az bucuk mutlu olması dileğiylr
+1 yılİkinizde askeri ücretde çalışırsanız zengin olursunuz kızı kırma her şey para değil hadi çalışmıyor olsan derim reddet ama çalışıyorsun o kızda biliyor senin askeri ücret aldığını üzme kızı
14 Yorumla
Soran+1 yılÇalışsın yorgun yorgun eve gelsin ev işi yemek mi yapsın böyle yapacaksam eğer şerefsizin önde gideniyim
- +1 yıl
Düzenli olursanız evde evin pek işi olmaz ikiniz beraber evin işini de yapabilirsiniz
- +1 yıl
Benim bir tanıdığım temizlik personeli doktor kadınla çıkıyor 😃 her şey yani para veya statü değil
Soran+1 yıl%0.001 ihtimal bu
+1 yılHer şey para mı s. alak o kız sana aşık olmuş seni istiyor ya siz bu erkeklerdeki din iman para mevzusu nedir
22 Yorumla- +1 yıl
Evet her sey para? Para icin okuyorsun , para icin calisiyorsun , para sayesinde inter faturani õdeyip buraya yaziyorsun. Her sey parami diyor , sizin zihniyetiniz yüzünden bir sonraki kuşak fakirligin yoksullugun icinde suç egilimli olarak büyûyor.
Soran+1 yılReis özetlediğin için sağol
Bu zamanda tek kısının calısması ıle gecım olmuyo benımde sevgılım A101 de calısıyosureklı orada calısıcak dıye bırsey yok kız senı oyle kabul edıyo demek kı haksıxlık etme kendne
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kendime yakıştıramıyorum bunu sevdiğim kızı el üstünde tutmak isterdim ama bu maaşla olmuyor o yüzden evlenmeyi filan düşünmüyorum ölene dek
her şey para 5 dakika sevişiyorsun sonra kirası yemek parası mutfak masrafı tabiki her şey para burada yazılan sevgi sözcüklerine itibar etmeyin asgari ücret ile bu ülkede evlenilmez nokta
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle nasıl kurtulurum bu kızdan tek yaşayacam ölene kadar
Yani kendini değiştir dünyan değişsin hayatın boyunca a101 de mi calismak istiyorsun gerçekten? Bunu kabullenip benden hiçbir şey olmaz demek kendine yaptığın en büyük haksızlık.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bir hayalim yok hayattan beklentimde yok sence ne yapmami bekliyorsun benim sevdiğim kıza iyi bir hayat sunmam için en az 20 bin lira kazanmam lazım
- +1 yıl
Yasin kaç bilmiyorum ama şimdiki hallerinin değerini bil çünkü yarın öbür gün yaş geçince a101 e almıyorlar. Ayrıca bir kizi hayatına sokmak sana dünya para kaybetmene sebep olmaz. Toplumca herkes erkeklerin sırtına binmeye alışmış olabilir. Ama bu yanlış. Ortak hesap ödersiniz onda olmaz sen verirsin para ya da tam tersi yani böyle düşünerek kendini üzüyorsun sadece
Soran+1 yılPara kaybetmeme sebep olması değil mesele benim yanimda rahat huzurlu ve güvende olması benim için önemli hem maddi hem manevi ama maddi açıdan çok yetersiz olduğum için maalesef olmuyor ben onu mutlu etmek istiyorum bunalımdayım ne yapsam bilmiyorum
ya niye evlenilmesin ki eger yetmezse calişilabilir yani para mutluluk getirmez kafalar uyuşsun paran olmus anlasamamişsin ne anlami oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışacak eve gelecek ev işi yemek filan yorulacak bu kadar yük ben bir kıza veremem utanırım bir de ona dokunmaya çok kötü bir şey bu onu gül üstünde tutma herşeyi yapsın sonra adamım diye gez
+1 yılmental olarak evliliğe ilişkiye hazır değilsin fakirliğini de sebep gösteriyorsun bence de en iyisini yapmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak sen bile dedin fakirim diye
Kısa ve net olacağım dostum.
Parasız erkeği sadece annesi sever.
Hayat yükü binince toz olur, babasının evinde ahkam kestiğine bakma derim.05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın reis nasıl kendimden soğuturum üzmeden
- +1 yıl
Al karşına konuş kardeşim, düzgünce anlat bir kadının sorumluluğunu kaldıramıyacağını, ılerde bu yüzden evde huzur olmayacağını vs..
Kırma kızma kıza sabırla anlat, anlar zaten bir süre sonra.
Halamı anlamıyor, o zaman gerçekten göze almıştır.
Senden konu çıkar, bu sefer bas nikâhı gitsin öylesini bulamazsın bu devirde, birlikte seninle her zorluğa göğüs gerer muhtemelen ama ondan emin olmadan ilerleme derim. Ekstra yapabileceğin işlerede bak ayrıca kendini geliştir, hangi sektördesin.
Soran+1 yılEyw reis en yardımcı sen oldun a101de calışıyorum elektrik işine gececem
- +1 yıl
Elektirik ve pano monitörlüğünde güzel para var. Hakkını vererek yaparsan, inşaatlarla falan anlaşırsın ilerde biraz para kastıktan sonra küçük bi dükkan aç alır yürürsün. Azimle çalışırsan her şey mümkün. Ne demek kardeşim, insan insanın halinden anlamalı. Canın sıkılırsa normalden mesaj at dertleşiriz. Bu saatlerde müsaitim.
Soran+1 yılEyw reis gercekten sağol çok kafaya takıyordum iyi geldi dediklerin mantıklı zeki adamsın ben çok ağır şeyler yaşadığım için pek umudum kalmamıştı sağolasın
- Para & Ekonomi konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılSeni paran için tercih etmeyen birini bulmuşsun reddediyorsun saçmalama be kardeşim her şey para değil sevgi daha önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmasıni istyorum çünkü ben ona istediği hayatı veremem
+1 yılEn azından seni reddetmemesi ve seni her şeye rağmen sevmesi , sana destek olabilecek olması daha güzel emin ol. Böyle bir insanı kaçırma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha iyilerini hakkediyor zengin birini bulup düzgün yuvasını kursun ben mutlu olurum ben onu el üstünde tutamam
Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Aga onu geç evlensen bile stresden rahat rahat uyuyamazsın, paran olsa bile o kadar borcun altına girmek akıl işi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle bu zamanda bir kızı el üstünde tutmak çok zor o yüzden adam değilim bir kızı hakketmiyorum tek yaşamaya devam edecem ölene kadar ama kızı nasıl kendimden soğturum her gün geliyor
İkinizde çalışırsınız bu kadar olumsuz bakmayın..
15 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz bakmak değil sebep ona kötü hayat vermemek
Soran+1 yılŞartlarımı biliyorum o yüzden ben istemiyorum kardeşim anlamıyor musun
Soran+1 yılBen kararımı verdim evlenmeyi veya sevmeyi istemiyorum tek ölmek hedefim bunu başaracam
+1 yılBazen diyorsunuz ya kız kızlar sevmeyi bilmiyorsunuz diye halbuki sorun bizde değil karşı cinste.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayat böyle ama sonra terkkediliyoruz fakiriz diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat herkese eşit davranmıyor maalesef ama kendini kücümsemen pek hoş degil kızda seni sevmiş sogutmaya çalışma otur karsına al kızı benim durumum belli de ben sana her istedigini alamam edemem beni kabul edeceksen böyle et de iste zaten sevgisi gerçekse seni her türlü kabul edecektir.
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde sen kızı cidden sevdigine eminmisin bilemedim
Soran+1 yılBen onu hoşlandığım kıza diyemem bunu dersem asıl o zaman kıza hem iyi hayat vermeyip hemde kabul etmesini beklemek çok kötü bir durum benim evlenilecek bir durumum yok niye anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvett parasızlık imkansızlık zorr biliyorum ama konusmalarına bakacak olursam gayet aklı basında güzel konusuyorsun ben böyle birinden hoslasaydım bir kız olarak dugunumu yapamayacak olsa bile onu böyle kabul ederdim seversen her zorluga katlanırsın
Cevap sahibi+1 yılcanım misın sen cidden sen cok para kazansanda kızı mutlu edemezsin hayat enerjin bitmis güvenin yok sorumluluk duygun yok kız ztn sogur zamanla kıza kaba davran sevmiyorum de azarla gururlu ise zaten bakmaz yüzüne
Cevap sahibi+1 yılGizli üye yorumunu bekliyorum
Soran+1 yılSorumluluk duygum yok mu ben küçüklükten beridir mahallemizdeki hasta bir yaşlı kadına yardım ediyorum kedilerime her gün mama ve su veriyorum sokak kedisi onlar ama en yakın dostlarım otizmli tekerlekli sandalyede yaşayan 25 yaşında arkadasımı her gün gezdiriyorum sence ben sorumsuz muyum
Cevap sahibi+1 yılAnneniz var mı
Soran+1 yılVefat etti
Cevap sahibi+1 yılCidden yazdıklarınız beni duygulandırdı özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılAnnede yok babada öyle mi
Soran+1 yılÖnemli değil hayat gönlünüzce olsun üzülmeyin sevdiklerinizin değerini bilin benim içinde sarılın özür dilemeniz yerine benim için bu daha makbul olur
Soran+1 yılBabamı 14 yaşımda annemide 19 yaşında kaybettim zor ama herseye ragmen devam ediyorum ve artık tükendiğimi bittiğimi anladım
Cevap sahibi+1 yılKızı sogutmak istediginden emimisin eminsen sana tavsiye verebilirim benim davranıslarımdan hemen soguyorlar sana da vereyim dene
Cevap sahibi+1 yılBaşın sağolsun Allah sabırlık versin
Soran+1 yılAmin sağol nedir abla tavsiyelerin
Soran+1 yılSenden neden hemen soğuyorlar
Cevap sahibi+1 yılBilmem insanlar bana karsı soguk
Cevap sahibi+1 yılKendisini begenmedigini baska birini sevdigini seninle konusacak birseyim yok de soğur umudu keser
Cevap sahibi+1 yılHoslandıgın kisi seninle konusulaxak birseyim yok dediginde sogur ztn
Cevap sahibi+1 yılBirde yaş kaç yakışıklımısınız
Soran+1 yılAnladım deneyecem bakalım insanlar niye durup dururken size soğuk olsun
Cevap sahibi+1 yılBilmem 20 yasındayım hic erkek arkadasım olmadı ben insanlara adım atsam onlar bana atmıyo
Soran+1 yılboş ver kimseye adım atma ilerde seni sevecek sana güzel bir hayat sunacak biri çıkar umarım karşına
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorm
Soran+1 yılHerkes fakir değil illaki düzgün biri denk gelir
Cevap sahibi+1 yılBu ne demek anlamıs degilim herkes fakir degil derken
Cevap sahibi+1 yılFakirlik kötü birsey degil beni adam gibi sevsin sahip cıksın zamanla herseyi aşar para kazanır durumumuz iyleşir ama insan degilse iste ne kadar çalissada calissin gözümde degeri olmaz
Soran+1 yılNe bileyim sevdigim kıza iyi bir hayat verememek bana çok kötü geliyor onu el üstünde tutmak isterim mutlu etmek isterim hiçbir şeyden marum kalmasını istemem
+1 yılHaklısın kanki şu an parasız aşk olmaz geçinemezsiniz borçla evlilik olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKızı nasıl soğuturum kendimden kalbini kırmadan
+1 yılSadece ölmek mi istiyorsun? Bu nasıl bi mantık, ozmn hiç kimseyi sevme
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyecem zaten kızdan nasıl kendimi soğuturum uzmeden
- +1 yıl
Direk söylesene kıza. Ne kadar korkaksınız. Sanki başka erkek yok. Direk de seni istemiyorum filan ay Allahım beni böyle erkeklerden korusun amin
Soran+1 yılKorkaklıkla alakası var üzmek istemiyorum seviyor beni başka erkek var ama onları değil beni seviyor ne sacma sapan düşünce tarzın var senin
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
Belki senide sevmio, kendini bukadar büyütme. Zaten o kız daha iyilerine layık
Soran+1 yılKendimi büyüttüğüm filan yok rahatsız mısın ablacım daha iyilerine layık diyorum zaten sabır
Türkiye şartlarında yetersiz. Evlilik sorumluluk gerektiren bir şey, temeli sağlam olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle nasıl kurtulurum bugünde geldi
Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. kizda calisirsa ve sen bi 7 8 sene cocuk yapmazsan olur bu iş.
02 Yorumla
Soran+1 yılHem çalışssak hem yemek hem ev işi sonra ben erkek olacam öyle erkekliğin ben
+1 yılİki kişi de çalışıyorsa ve ev kira değilse nispeten denemeye uygun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEv kira ve sevdiğim kıza bu kadar yükün altına atamam öyle biri değilim o yüzden evlenmek ve sevmek istemiyorum
+1 yılKızda işe girsin, az çok birşeyler olur. Saçmalama, en azından bir işin var
01 Yorumla
Soran+1 yılBu iş olsa ne olur olmasa ne olur ben ona güzel bir hayat sunamadiktan sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kızı soğutma derdindesin? Çok olumsuz ve karamsarsın. Asgari ücretle bile çalışmayan insnlar var neden kız seni sevmesin?
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun beni sevmemesi değil sorun benim ona düzgün bir eş olamam ona güzel bir hayat rahat bir yaşam istediğini alma imkanı veremiyorum kendisine daha iyi birini bulması beni mutlu eder en azından iyi stressiz hayatı olsun
Cevap sahibi+1 yılİlerde pişman olacak kişi sensin seni seven birini zor bulursun , bulmuşlmsunda bunuyorsun. Sonrada evlenecek kız ararsınız, evet erkeksin
Soran+1 yılBen beni sevecek veya evlenecek birini aramıyorum zaten tek yaşamaya alıştım pişman olunacak bir şey yok kız benimle evlenirse pişman olabilir
Kimse yüzüne bakmaz, aşık olursa ozaman bişi diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kardeşim çok üzüldüm böyle düşünmene. Kız istiyorsa ve razıysa neden olmasın ki. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHakketmiyorum ben hiçbir şey sevdiğim kıza güzel bir evde istediği herseyi alma potansiyelim yok o yüzden onuda bu lanet hayatıma dahil edip üzemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kıza iyi bir hayat sunmak zorunda da değilsin zaten o kız da gitsin çalışsın eve 2 maaş girsin az da olsa rahat edersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılZorundayım kardeşim işten gelip yorgun yorgun yemek mi yapsın ev işi mi yapsın ben ona eğer o kadar yük verirsem erkekliğimin ne anlamı kaldı en adi namussuzum o zaman
Cevap sahibi+1 yılBu kafa iyi bir kafa değil. Hayat günümüzde zor tek maaş çok zor. Yorgun argın gelmesi gün içinde bişeylerle uğraşması senin içinde kendisi için de daha iyi en azından sıkılıp bunalmaz sonra da sana patlamaz.
+1 yılEvlenirim bende ise girerim ya yeterki adam olsun adam olan
23 Yorumla
Soran+1 yılAdamlık olmuyorki bacım asıl adamlık o kıza rahat ve güzel hayat vermekte sence ben adam mıyım?
- +1 yıl
Abicim adamlık kadının aman ayağı nasır tutmasın narin kalsın değildir. Bir ilişkiye başlamak seni korkutmasın. Tanımadığın hayatına sonradan giren insanları kaybettiğinde yıkılma. Daha dik dur. Lise mezununusun. Başka işlerde çalışmayı dene. 21 yaşındayım triko da çalışıyorum 10bin lira maaşım var ve deli gibi eleman aranıyor. Çırak olarak başlar 6 ay asgari çalışır 6 ay da makinacı maaşı alırsın. Olay maaşsa kendi özgüvenini böyle arttır. Ablanızıda engelle kalp kırılcaksa bu yüzden kırılsın. Ama ona şans ver belki hayatını değiştirir.
Soran+1 yılElektrik işine gececem işte kardesim bakalım birşeyler yapacam öğrenmeye bakacam en azından elimde meslek olsun
Asgari ücret aldığının farkında markette çalısan insanın zengin olmadığı aşikar tipini, kalbini sevmiş bence şans ver kaçırma. Hayata depresif bakıyorsun anladım ve belki bu kız hayatını bambaşka yapacak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsun ne olacak o da çalışır bence iyle düşünme mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılCalışcak eve gelcek yorgun yemek ev işi bir sürü başına dert bende erkeğim diye dolaşcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamanda artık tek kişinin maaşıyla geçinilmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kızı soğuturum kendimden üzmeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru troll, değilse bende bir şey bilmiyorum. Kız seviyormuş amma naz yaptın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe troll ablacım seviyorda ben onu el üstünde tutamıyorum asıl mesele bu erkekliğimi gösteremiyorum bundan daha kötüsü var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyy bu nasıl şeker bir insan olmaktır. Sadece bunu söylemek istedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerem şeker ablam ya adam bile değilim sevdiğim kiza iyi bir hayat sunamamak ne kadar kötü biliyor musun neden seviyorlar benim gibi pisliği
+1 yılGüzel kardeşim paranın önemi tabikide var fakat adam gibi çalışarak herşeye sahip olabilirsin yeterki hedeflerin olsun.
En güzeli senin olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzelinde derdim yok tek derdim sevdiğim kızı el üstünde tutabilmekti
+1 yılDostum çok güzel bir görüşün var güzel düşüncelerin var böyle senin gibi düşünenler nadir ama bir yerden tutmak gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutacam reis inan bilmiyor her yolu denedim olmadı erkekliğimden utandım bir kızı el üstünde tutamıyorum çok kötü bir şey aslında pes etmiştim ama gelip beni sevdiğini söyleyince ister istemez üzüldüm moralim çok bozuldu
- +1 yıl
Olsun sen her zaman umut vardır herşeyin olması şart değil dostum bu yüzden sevgi dünya malı ile olmaz bu yüzden seni iadare ediyorsa sende olan biteni doğru masaya yatır karar versin kendisi sende böylesi en iyisi
+1 yılAsgari ücretin çok üzerinde çalışıyorum. Fakat erkek arkadaşımın bir geliri yok aileside aynı şekilde isteyince her şey oluyor 🙋
03 Yorumla
Soran+1 yılO da kafasına takıyordur emin ol
- +1 yıl
Takıyor zaten ama zamanla alıştı
Soran+1 yılSen anlayamazsın bunu ilerde bırakırsın zaten
Acı ama gerçek zor be kardeşim ben asgari ücretle çalışmadığım halde evlenmiyorum gerçekten hayat kolay değil inşallah sen başarırsın 👏
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiçbir beklentimde yok sevdiğim kızı bile mutlu edemeyecek konumdayım bu yüzden tükendim artık düşünmekten
+1 yılDelikanlı adamsın. Dostum elden bir şey gelmez bu fani dünyada...
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kendimden soguturum birader üzmeden
- +1 yıl
Daha önce seninle aynı düşünce içinde olduğum için bu durumu yaşadım.
Onunla bir şeyler yaşayınca sonradan sigaramı yakıp başka kadınlardan bahset (yapmadım ama sırf beni bırakması için aldattığımı söyledim ) o seķilde kalbini kırdığım için pişmanım zamanla senden soğur diğerini yap sen onun ailesini sevmediğini kültür farkımız var. diyip onun saygı duyduğu séyleri küçümse kısaca hızlıca senden soğur
Soran+1 yılÜzülür böyle yaparsam
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe ne alaka kız paraya değer verseydi senden neden hoşlansın a101 de çalıştığını bildiği halde
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay paraya değer verip vermemesi değil benim ona iyi bir hayat sunamam
+1 yılEvlilik cok zor şu zamanda. Evlenme zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kendimden soğuturum üzmeden
m +1 yılOda çalışır geçinirsinix ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışacak yorulacak eve gelecek ev işi yemek işi ben sevdiğim kıza bunu yapamam bu kadar yükü ona veremem şerefsizlik bu
- Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılİşinde yükselmeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sevecek mi sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılPozitif bak en azından bir sevenin var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadar kısmet bu işler
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl soguturum kendimden üzmeden
- +1 yıl
Hayattan bir beklentin ve hayalin olmadığını söyle
Soran+1 yılOnu söyledim onu dinlemedi bile
+1 yılSeni seven her şeyine katlanır
011 Yorumla
Soran+1 yılKatlanması mesele değil ben istemiyorum ona iyi bir hayat veremeyeceksem niye hayatını mahvedeyim
- +1 yıl
Verirsin ya neden vermeyesin
Soran+1 yıl5500 liraya mı
- +1 yıl
6 buçuk değil miydi asgari ücret
Soran+1 yılHayır 5.500
- +1 yıl
Sevdiğim var de
Soran+1 yılYalan söylemeyi sevmiyorum
- +1 yıl
Ozaman kıza herşeyi anlat
Soran+1 yılNe diyebilirim ki
- +1 yıl
Benim bukadar gelirim var ilerde senin için sorun olacak mı
Soran+1 yılBenim için sorun olur sıkıntı orada el üstünde tutamayacaksam kızı ne anlamı var onu kuru kuru sevmemin
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kızı kendimden soğuturum üzmeden
Adam değilsen ztn kıza hiç yaklaşma
02 Yorumla- +1 yıl
fb limisin
Soran+1 yılBen yaklaşmıyorum zaten ona bir hayat veremeyeceğim için adam değilim o yüzden uzak duruyorum nasıl üzmeden kendimden soğuturum
Kız göze almış demekki kabule t bence
08 Yorumla
Soran+1 yılBenden koca moca olmaz sevdiğim kıza güzel hayat veremeyeceksem sevmemin ne önemi var adamlık yok bende keşke ölsem
Soran+1 yılO zaten şerefsizin önde gideni kararımı verdim evlenmeyecem veya sevmeyecem tek yaşayıp 40 yaşına gelince intihar ederim
Soran+1 yılÖzel hareket öyle olunmuyor kpssi var sınavı mülakatı var her şey eskisi gibi değil
Dene ölmezsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi fakirle zaman mı kaybetsin önüne engel mi olayım
Soran+1 yılİşe guçe bak aldığım maaş asgari ücret 🤨 bir şey istese alamayacam bok gibi hayatımla onunda hayatını mahvedecem sonra terkkedecek beni keşke yürürken araba çarpsada s! ktirip olup gitsem şu hayattan
Soran+1 yıl24 yaşındayım bacım ergenlikle ne alakası var
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma ablacım ne ruh hastası boş konuşuyorsun hayattan bir beklentim yok diyorum sana sevdiğim kıza bir rahat hayat sunamiyorum bunlar ne kadar ağır şey farkinda misin acaba erkekliğimin bir anlamı var mi sence veya yaşamamın
+1 yılevlenmezler bro
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat