Bilinçli tüketici olduğum için sürekli ailemle kavga ediyorum ne yapacağım?

O kadar düşüncesizce davranıyorlar ki anlatamam mesela babam sofradan kalkıp bir tane şey için buzdolabını açıyor koyuyor gidiyor diyorum ki sadece onun için niye açıyorsun burada birsürü şey var en azından kenara koysan da hiç dokunmadan da olur başka zaman geliyor açıyor dolabı boş boş içinde ne var diye bakıp kapatıyor ve en çokta suyu boşu boşuna harcamalarına sinir oluyorum babamın su şişesi var ona koyup içiyor yarısını da lavaboya döküyor dedimki şuna icebilecegin kadar koysan ya da dokmesen kalsa da sonra da içsen ve de dün gece sahurda o suyun sesi hiç durmadı yemin ederim bulaşıkları iki saat sudan gecirdiler ve on defa abdest aldılar yetmedi o abdest alırken ki o su mutlaka iki saat isitiyorlar aman elleri sıcak sudan soğuk suya değmesin dedimki siz napiyorsunuz yaa bir de şey var dişlerini fırçalarken aynada fircalamalarini izlerken o Su aşağıda şarıl şarıl akıyor bunları gorupte nasil uyarmayayim sonra gelipte bana yok sen evleneceğin adamı da biktirirsin yok herkes senden nefret eder bu hareketlerin yüzünden dedimki ederse etsin yaaaa sizin gibi olacaksam böyle olmayı tercih ederim şimdi siz söyleyin e dostlar ne yapayım ben

Bilinçli tüketici olduğum için sürekli ailemle kavga ediyorum ne yapacağım?