Özel siparişle yelek ördüm. Teslim aldığında beğenip paramı yolladı fakat 11 gün sonra hata buldu. Hakkımda suç duyurusunda bulunacağını söyledi, yapabilir mi?

İsteğe özel sipariş alıp yelek ördüm her aşamasında müşteriye görsel ve video attım en son kargolama yapmadan önce bitmiş hallerini de ayrıntılı göstererek onay alıp kargolama yaptım. Sipariş müşteriye ulaştığında boyunu vs çok beğendiğini belirtip ücretin tarafıma geçmesine onay verdi. Ancak teslimat süresinin arasından 11 gün geçtikten sonra bana ürünlerin boylarının hatalı olduğuna dair görseller attı gönderdiğim ürünlerde böyle bir kusur olmadığına emin olmama ve elimdeki görsellerde bulunmasına karşın kişiye özel siparişlerde iade alamadığımı belirttim. Kendisi hakkımda suç duyurusunda bulunacağını, dolandırıcı olduğumu ima etti. Böyle bir hakka sahip mi? Şikayet etmesi halinde tarafıma bir dava açılır mı?

Özel siparişle yelek ördüm. Teslim aldığında beğenip paramı yolladı fakat 11 gün sonra hata buldu. Hakkımda suç duyurusunda bulunacağını söyledi, yapabilir mi?