Abim alkol bağımlısı.
Girdiği işlerde problem oluyor sürekli.
En son babamın bulduğu iştende atıldı.
Bir daha da çalışmak istemiyor. Başı boş geziyor. Alkol alıyor, alkolik arkadaşlarından ayrılamıyor. Babam çok konuşuyor onunla hatta artık üzülür deyip yüzüne vurmadıklarını da yüzüne vuruyor ama babamı dinlemiyor. Kimseyi dinlemiyor.
Herkese dikleniyor. Para istiyor, bazen de inatlaşıp sürekli her işinde köstek atıyor insana. Mesela benim dizüstü bilgisayarı benim ihtiyacım yokmuş gibi ikidebir benden istedi. Alıp satacaktı. Kavga ettim. Zıtlaşmaya başladı telefonumu yeni alacam bahanesiyle elimden alıp satmaya çalıştı. Kimse hiçbirşwkilde söz geçiremedi bugüne kadar. Ne yapılabilir?
Girdiği işlerde problem oluyor sürekli.
En son babamın bulduğu iştende atıldı.
Bir daha da çalışmak istemiyor. Başı boş geziyor. Alkol alıyor, alkolik arkadaşlarından ayrılamıyor. Babam çok konuşuyor onunla hatta artık üzülür deyip yüzüne vurmadıklarını da yüzüne vuruyor ama babamı dinlemiyor. Kimseyi dinlemiyor.
Herkese dikleniyor. Para istiyor, bazen de inatlaşıp sürekli her işinde köstek atıyor insana. Mesela benim dizüstü bilgisayarı benim ihtiyacım yokmuş gibi ikidebir benden istedi. Alıp satacaktı. Kavga ettim. Zıtlaşmaya başladı telefonumu yeni alacam bahanesiyle elimden alıp satmaya çalıştı. Kimse hiçbirşwkilde söz geçiremedi bugüne kadar. Ne yapılabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul da iseniz Amatem’e götürün. Yoksa ilinizde araştırın
merhaba sizi çok iyi anlıyorum soruyu soralı epey zaman olmuş ama çözüm bulabildiniz mi acaba
Dua ediniz bol bol
Bunun alkol bağımlılığı olduğuna emin misin 🤔
Alkolik zaten ama baska konudanda , takıldığı arkadaslarından kaynaklı şüpheleniyoruz. Babam annem cok üzülüyor Boyle canım olduğu için. Naparsa kendine yapıyor. Beni de kendisi gibi olmamı istiyor sürekli terslik yapiyor ben kapimi kilitlwyip uyuyorum geceleri. Bi gece içmiş onun kapısına tüfeğin dipçiğible gece bi vursam napar acaba diyordu gülerek babama. Babamda bağırdı ne diyosun sen yat git uyu canımı sıkma diye. saçma sapan hareketleri oldu bende artik abi yerine takmiyorum onu. Yüzüne bile bakmiyorum aynı evde max 10 dk goruyo beni. Tamamen uzaklastim. Konusmuyorum bile uzun zamandır. Polis olucam sınavlara giricem diyorum ortada muhabbet geçtiğinde arkadasin ablası sivil polis beni çağırdı egitim icin falan diye yalandan muhabet yapiyorum evde. Simdi sus pus. Hiç sesi cikmiyor
Abin adam olmaz. Bakırköye yatırın
Kendi bildiğine bırakıyoruz elin kardeşim iş yaptırıyor kullanıyo onu köyde. Alkol verip kandırıyorlar.
Ben 22 yasindayim kız halimle calisip eve destek çıkıyorum bi yandan birikim yapip okumaya calisiyorum doktor olmak hedefim. Bu niye böyle anlayamıyorum banada bi cok konuda cok rahatsızlık veriyor. İnsan hayatından soğuyo 30 yasında adamsın. zaten ailenin yüzünü yere geçiriyorsun bari köstek olma. Adam resmen herseyi ama elinin erdigi herseyi yok etmeye calisiyo. Çamaşır makinesi bozuldu onun yuzunden. Ayakkabı yikattiriyo iki günde bir. Şimdide tutmuş sokakta yatan bi adamin kiyafetlerini doldurmus bi çuval yıkayın bunları diyo. En sonunda makine bozuldu.
Zar zor geçiniyoruz usta parası verdik. Bazı seyleri alamadık. Çıkmış gülüyo neden bozuldu ki diyo
Çıldırtcak insanı. Abim olduğundan utanıyorum
Allah sabır versin, zor…ne desek boş yaşayan sizsiniz. Ama yanlış anlama senin bu mücadeleni taktir ettim, umarım senin gibi zorluktan çıkıp hayatın değerini bilen biri çıkar karşıma. Fifi kızlardan bıktım artık, adam gibi kız yok
teşekkür ederim. İnşallah çıkar
Bu zamanda doğru kalmış akıllı insan erkek/kadın yok resmen. Nerde varsa ya bağımlı ya tımarlık, ya zenginlikten şımarmış , ya problemlerden yolunu şaşırmış insan dolu. Ben ilişkiye kapattım kendimi artık. Tamamen kariyer ve geçimin derdindeyim. Ne akrabalarımla konusuyorum nede genis cevre ediniyorum. isim anne babam. O kadar. Geri kalanı insanın 30 dk varacağı yere 1 ayda vatdırtıyo. En iyisi böyle takımak. Bide bu abim adam olaydı. Baska da bisey istemezdim.
22 yaşındayım. Ama yaşamadığım kalmadı gibi bişey.
Evlenecegim adamı yakın akrabalarım benle evlenmesin beni sevmesin diye ince ince planlarla evlendirdiler. Hemde dul cocuklu kadınla. Sırf benle olmasın ben mutsuz olayım diye. Birde evlendikten sonra o se**refsiz akrabalarım tek tek arayip kiz soyleymis duydunmu sen baksana internetten falan filan diye bana anlatiyorlar arayıp. Önce beni para icin satiyorlardi kaçak işleri için. Ben istemedim farkina vardim çünkü. İstemeyince daha cok üstüme geldiler satacaklari zaman 16 yasimdaydim. Dusun. Yobazsın sen okusana bile kimsen olmaz nasil yasaycan cahilsin bisey bilmiyorsun diye muamele yaptilar. 16 yas çocuğa. sonra ben babama anlattim. Savcılığa şikayette bulunucaz dedik diye beni biraktilar sevdigim adami zorla dul kadinla evlendirdiler. Halen ayağımı kaydirma pesindeler ama yapamıyorlar şükür.
Akraba hısım konusunda herkesin kumaşını iyi bilirim. Akillarindan geceni dahi anliyorum artık. ama olan oldu bi kere.
Kendini neden ilişkiye kapattın? Eğer özel değilse bilmek isterim. Abinle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ailene bağlı olman çok güzel, abinde biraz zor ama adam olur umarm.
Şimdi evleneceğin insan evlendi diye hayatamı küseceksin? Yazık edersin kendine bence önüne bak daha iyileri çıkar mı çıkar.
Çok sevdiğim biri vardı 4 yıllık ilişkim. Akrabalarım yüzünden anlattım ya o konu. Onlar yuzunden darmaduman oldu. Onlara uydu o da çevresi geniş olsunmuş zengin olsunlarmış para mülk ve gosteris meraklisiydi. şu an evli. Çocuğuda olmuş. Beni sorduruyormus calistigim yerden birisiyle konuşuyor adamla. O söyledi banada. Sosyal medyadan kontrol ediyor falan.. İş işten geçti şu an anlatmadigim birsuru konu dahil buraya onunla ilgili. Kalbim kırıldı çok.. Denedim baskasiylada ama çok itici geliyor kimseye ısınamıyorum. Boşverdim. Olmaması daha iyi. Bi büyüsü kalmadı artik benim için.
Sadece kariyer için aşk artık buyum
maalesef benimde karşıma böyle ilk ilişkilerinden mutsuz ayrılan, kafası karışık kızlar çıktı. Her zaman ki gibi yara bandı olarak kullandılar tabi, kendilerini iyi hissedince biz yapamayız, edemeyiz diyip yarı yolda bıraktılar. Niye bu kızlardan biri üzülmeden önce benimle tanışmıyorlar dedim bazen kendi kendime, hep mutsuz önceki ilişkisinde aklı kalan kızlar kaldı bize, öyle olunca maalesef hep ben üzüldüm. Kader diyorum, o yüzden bende uğraşmıyorum o işlerle demek ki nasipte yokmuş.
Hadi benim umudum kalmadı çünkü benimki evlendi cocugu oldu imkansız artık.
Ama senin için bitmedi bence.
Kaç yaşındasın gercekte?
Ergen kızlardan bulmaya çalış.
O zamanlar gercek ask sevgi o zamanlarda oluyor. Liseli falan bul. 16 17 yaşlarında. Aşık edersin illaki. Hem büyüdükçe senin istwdigin sekilde değişir gelişir. Hemde sana bagli olur cunku cocukluk aşkları o zamanlar yaşanıyor ve cocukluk aski hicbirzaman silinmiyor akıldan. Hemde her yonden iyi. Genç olucak esin sen ölene kadar rahat edicen.
Ama öyle süslü ve o yaşında herşeyi bilenlerden degil, cahil saf sana inananlardan bul. Yasi gelmeden zorlama ama kendine aşık et. Tabiki sende onu sev.
Bu zamanda dogru ve kalici iliski ancak böyle oluyor
25 yaş, tabi umudumun bittiği yok 3-5 tane çürük elma için kasayı çöpe atacak halimiz yok, benim çok şükür durumum iyi biraz borcum var onu bitircem bu yaz sonra birikim yapacağım biraz altına felan yatırıcam parayı, ileride belki düzgün bir kız karşıma çıkarsa en azından kenarda eşya ve düğün param hazır olsun yeter.
Yok yav ne yapıcam liseli kızı, yaş farkı olur asla istemem onu, benden en fazla 3-4 yaş küçük olabilir veya 2-3yaş büyük olabilir öyle fazla yaş farkı istemem.
Gencsin enseyi karartma
Bende bağımlıyım alkole
ara sıra 2 bira alın
Çok olgun bi bayansın tebrik ediyorum seni
Ne zamandır