Babama alkolü nasıl bıraktırırız ?

babam alkol kullandığı zaman 380 derece dönüyor ,yanında insan durulmaz o kadar kötü oluyorki anlatamam size ,içmediği zaman 10 numara baba ama kendisi gitmes alkolü bırakmak için ben bise yapmam lazım ama ne çok çaresisiz anneme üzülüyorum lütfen bi çaresi varmı yardım ederseniz çok sevinirim !
Güncellemeler
+1 yıl
mesele ilaç versem içkiyi bırakması için ,buna nasıl bakarsınız veya ne ilaç önerirsiniz ?bu kişi bu ilacı söyledi da yarın gidip o ilacı veriyim demiyorum ,bana sadece fikir verin ne olursunuz !
Güncellemeler
+1 yıl
ne yapıcağımızı şaşirdik ,gerçekten yoruldum ben değil bütün ayile olarak ,türkiyeye gelicek babam yakında inşallah burda varmi alkol tedavi ya da büyü falan ) götürücem zorle olsa götürücem artık yeter ben bittim burda ayilemi düşüne düşüne ,kendi hayatıma düz bakmak istiyorum ve mutlu olmak istiyorum güldüğüm zaman gerçek içten gülmek istiyorum ,vallayi şuan ne yapsam etsem diye düşünüyorum anneme kardeşime yazık yaaa her gün içki her gün sarhoş ev yüzünü görmüyorlar bu nasıl bi hayat !
Güncellemeler
+1 yıl
öyle bir rahat insan ki kendisi içtiği eertesi gün ne yapsan et bağır çağır tek kelimesi ''hiç birşey hatirlamiyorum'' bu kadar

Babama alkolü nasıl bıraktırırız ?