İzmir'in trafik sorunu İstanbul kadar değildir. İş konusunda ise İstanbul önde gelir. Çalışan bir birey olarak karın nerede doyuyorsa orada olurdum. Ama böyle bir derdin yoksa İzmir'i de bırak İstanbul'u da. Daha güzel yerlerimiz mevcut. Alternatiflere bak.
İzmir kankam aman diyim İstanbul benim için yaşamak için kalmak istediğim tek şehirdi ama ordan gidince anlıyorsun aslında ne kadar doğru bir şehir olmadığını İzmir o yüzden
tüm dünya şehirleri için geçerli bu. İstanbul da bu ülkede olup da dünya şehirleri arasına giren tek şehir. o yüzden tükaka diyenlerin tek olayı, şehir hayatına uyum sağlayacak maddiyata ve potansiyele sahip olmamaları. onlar anca kasabalarda vs yaşarlar şehir diye. ben şahsen, bu ülkede İstanbul dışında bir yerde yaşamam isteyeceğimi sanmyorum. çoğu yerini de gezdim ülkenin. illa bir yer tercih etmem gerekseydi de İstanbul dışı, Antalya derdim max. İzmir'de bir halt yok.
İkisi de kalabalık ve ulaşım İzmir'de kolay demissin ama değil doğduğumdan beri izmirdeyim çok kalabalık ama istanbuldan iyidir İstanbul'da da bulubulundum hiç çekilmiyor bence İzmir daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence İstanbul ama bu senin amacına göre değişir.
İzmir'in trafik sorunu İstanbul kadar değildir. İş konusunda ise İstanbul önde gelir. Çalışan bir birey olarak karın nerede doyuyorsa orada olurdum. Ama böyle bir derdin yoksa İzmir'i de bırak İstanbul'u da. Daha güzel yerlerimiz mevcut. Alternatiflere bak.
Antalyaaa
Antalya güzeldir. Tercih listeme soktum bende. Marmaris de güzeldir.
İzmir kankam aman diyim İstanbul benim için yaşamak için kalmak istediğim tek şehirdi ama ordan gidince anlıyorsun aslında ne kadar doğru bir şehir olmadığını İzmir o yüzden
Benim için bir şehri yaşanabilir kılan en önemli özellik iklimi İzmirde yaşadım 3 sene şu an soğan ekmek yerim soğuk İstanbul tercih ederim
İzmirin ikliminde ne var ki 😃
Ben çok terleyen bir insanım duramiyorum
İstanbul'da sıcak bence :(
İzmire göre buzdolabi bence dhjdhf
Abarttın beee 😃
İzmir şehirse İstanbul ülke. İstanbul şehirse İzmir kasaba. bir karar ver kasaba mı şehir mi seviyorsun.
Katılıyorum ama İstanbul'da gezilir. Yaşanmaz bence. İşe gidip geldiğini düşünsene
fakirsen İstanbul zor gelir.
Evet para lazım orada yaşamak için
tüm dünya şehirleri için geçerli bu. İstanbul da bu ülkede olup da dünya şehirleri arasına giren tek şehir. o yüzden tükaka diyenlerin tek olayı, şehir hayatına uyum sağlayacak maddiyata ve potansiyele sahip olmamaları. onlar anca kasabalarda vs yaşarlar şehir diye. ben şahsen, bu ülkede İstanbul dışında bir yerde yaşamam isteyeceğimi sanmyorum. çoğu yerini de gezdim ülkenin. illa bir yer tercih etmem gerekseydi de İstanbul dışı, Antalya derdim max. İzmir'de bir halt yok.
Antalya fikrine katılıyorum Antalya da yaşadığım için 😃
ee iyi işte. Antalyadan İzmir'e niye gidesin ki. hiç mantıklı tercih olmaz.
İşimi genişletmek için.
konu işse mecbur her yere gidersin. ama yaşamaksa başlıkta sorduğun gibi, o zaman yazdıklarm geçerli
Teşekkür ederim fatoşistt 😃
rica ederim
İstanbula gelirsem kahve ısmarlarım bir ara
Tabikide memleketim İzmir İstanbul kalabalik hiç gitmek istemem
Bende İzmiri seviyorum ya. Alsancak bayılıyorum
Olabilir
Sana İzmir hakkında bir sır versem peki :)) özellikle basmane
Sen bilirsin
İstanbul'da yaşayıp İstanbulu kötüleyemem şuan😂 İstanbul en iyisi
İzmir rahat. İstanbul sevene güzel, sevmeyene eziyet
İstanbul'da yaşanmaz ya hem çok kalabalık hem kiralar falan aşırı pahalı
İstanbul'da dogup buyudugum icin maalesef istanbulu secicem
İstanbul 'dan İzmir e tasindim. İzmir her acidan daha iyi. ama yazi nasildir bilmem.
Kesinlikle İzmir. İş yaşamak gezmek her bakımdan...
İzmir tabiki İstanbul'da bir boğaz var başka bir esprisi yok ne havası hava ne de insanları insan ve gereksiz kalabalık, trafik derdi cabası
Haha isyan eder gibi
İstanbul sıkıntılı şehir orası yaşamak için uygun değil güvenli değil nüfusu az olan sakin yerleri dene.
İkisi de kalabalık ve ulaşım İzmir'de kolay demissin ama değil doğduğumdan beri izmirdeyim çok kalabalık ama istanbuldan iyidir İstanbul'da da bulubulundum hiç çekilmiyor bence İzmir daha iyi
İzmir'de tabiki İstanbul'da yaşanmaz İstanbul'da gezip döneceksin
İzmir
Bencede
İkisinde de yaşanmaz butonuyum.
Sen hangi şehir diyorsun?
Bence kesinlikle İzmir.
Konstantinapolis aman İstanbul
İstanbul
Çok sıcak değilse İzmirrr
İzmir yaşanılacak şehir.
İzmir de memleketim de yaşamak tabiki
İzmirinde her yeri güzel değilkii 😃