Dünyanın manyetizması değişiyor , neredeyse bütün alametler gerçekleşti ve gittikçe kıyamete yaklaşıyoruz. Buna ne kadar hazırız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kıyamet yok.
Kişi öldü zaman kıyameti kopmuştur Allah herkesi kazananlardan eylesin
Valla kiyamet çok da umrum değil. Ne zamam kopacak vs vs. Benim icin önemli olan kendi ölümüm.
Allah'ın yolundayım ve hazırım 🤝
Kim diyor kaynak gösterin bana lütfen
Kur'an-ı kerim
Hala ikna olmadım ama olsun kıyamet yaklaşık 5 milyar yıl sonra güneşin bizi yutması ile kopacak haberiniz olsun
Sen kaynak göster neye dayanarak tarih verebiliyorsun dmfndmdnnd
tr.m.wikipedia.org/.../D%C3%BCnya%27n%C4%B1n_gelece%C4%9Fi
İyi aydınlanmalar efendim
Git kuran oku
Okumadığımı nereden çıkardın 4 büyük kitabı da okudum merak etme
O halde saçma sapan internet yazılarına inanmaman gerekirdi
Buna bilim deniyor o yazılar bilimin getirisi Kuran'da kıyamet diye geçer internette bu şekilde
Kurandaki ilimler bilimden kaç bin yıl önce getirildi bunu da biliyor olman gerekir
Kuran'da dünyayı çarşaf gibi serdik diye bir şey geçiyor buna göre dünya düz o zaman yani her bilgi doğru olmayabiliyor bilimde deneme yanılma var ama Kuran'da eskiye inanmaktan başka bir şey yok iyi geceler bol bol okuyun
Kainatı yaratan Allah yuvarlak olan dünyayı düz olarak mı açıklıuor sanıyosun senin yorumlaman yanlış
Son bir şey atıp gidiyorum
Kıyamet koparken izleriz seni 🍻
Bakara 22. âyetinde oluğu gibi bu âyette de “ش َ رَف” kelimesiyle Cenab-ı Allah'ın, yeryüzünü tıpkı bir tümsek gibi üzerinde yaşamanın imkânsız olduğu bir alan yapmayıp, düz bir satıh şeklinde yaydığı bildirilmektedir.50 Dolayısıyla bu ayetten yeryüzünün düz olduğu açıkça anlaşılmaktadır.
Yalnızca tümseklerin dağların olmadığını düzlüklerin ovaların olduğunu anlatmış dünya yuvarlak olunca yaşanmayacak bir yer yani tümsek mi oluyor alakasız bi yorumlama
Körü körüne inanmaya devam et Ali size göre bira haram bu arada öyle izlerken içemezsin yani koçum 🥂
Hanımefendi direkt Kuran'daki ayeti attım istediğinize inanın
Ayetteki ‘kuturlar’ tabiri bilindiği gibi çaplar demektir. Çap, yuvarlak bir şekil olduğuna göre, hem göklerin, hem dünyanın yuvarlak olduğu anlaşılır.
Arapça öyle bir dil ki istediğin yöne çekebilirsin kelimelere dediğim gibi sen de isteğine inanabilirsin kafa yoramiycam
Âyette yazılana bir şey demiyorum orada anlatılan ile senin yorumum bambaşka yanlış yorumladığını söylüyorum bence inkar edip karşı çıkma
Dediğim gibi arapça harfler ve kelimelerden bir çok anlam çıkabiliyor herkes kendi inandığına inanır
Neden karşı çıkmaya ve olumsuza inanmak istersin ki
Sana Ra'ya İsa'ya veya eski tanrılardan Thor'a inan desem inanır mısın hayır benim için de Allah için geçerli bu durum
1. Si inandığın yanlış
2. alkol almam
3. Konuyu açardım güneş sistemi uyduları konuya katardım...
4. Allah'a emanet.
,🤝
1. si umrumda değil Ali
2. si yine umrumda değil Ali
Allah yardimcimiz olsun
Amin
Öyle yapıcak bir şey yok hazırız
Aynen kıyamet jdnanan
Hangi aalametler grcceklesmmis
Bişi olmaz korkma