Arkadasiyla konusurken duydum sonunda evleniyorum, bir duzenim olacak. Bekarken işe git gel, ev isleri, yemek yap, camasir yika, as, utule cok zor oluyordu. Artik uzerime, evime bir kadin eli degecek. Guzel guzel yemekler yiyecegim. Tertemiz duzenli bir ev. Gomleklerim dolapta hazir yikanmis. Oglum evlilik bu açilardan guzel aslinda. Yani bunlar olmasa niye evlensin ki bir erkek falan dedi.
Ben bu tarz cumleleri bu sitede de cok goruyorum beylerden. Biz kadinlarin kasina gozune mi hayraniz, bize kadinlik yapmayacaksa, evdeki isleri halletmeyecekse a**al miyiz ki evlenelim diyen cok erkek yorumu okudum.
Biz kadinlar bu erkeklerin gozunde bu kadariz degil mi? Hizmetci, asci, bakici, erkeklerin ihtiyaclarini karsilayan bir varlik. Ne yaoarsak yapalim ötesine gecemiyoruz.
Bir turlu insan olamıyoruz zihniyetlerinde. Bu gorevleri yapmazsak nikahlarina bile almaya layik görmüyorlar bizi. Bunlari yapmazsak biz neyiz ki. Koca bir hic. Kadin mıyız ki biz.
Biz bunlardan ibaretiz erkeklerin gozlerinde. Ne kadar erkegi seversen sev, ne kadar kariyer yaparsan yap, ne kadar çalışırsan çalış eve girdigimiz an kadinin gorevleri bunlar yapmazsan eksiksin ve baska ne oldugunun önemi yok.
Insan olarak gorulmuyoruz, insan olarak yoruldugumuz bile gözükmüyor gozlerine. Bu isleri calisip yapan kadinlarda var. Agzimizla kus tutsakta yaranamiyoruz cogunlukla. erkeklerle ortak bir hayat kuramiyoruz anlaşılan. Yukleri kadina yikmak yerine gel seninle yuklerimizi paylaşalım diyen yok.
O kadar kırıldım ki. Benimle dedigi seylerden dolayi evleniyor olmasi o kadar canimi acitti ki. Duygularim, karakterim hiçe sayilmis. Nişani atacagim belki ama baska bir versiyon, baska bir erkek farkli mi olacak sanki diye düşünüyorum. Cogunlugunun zihniyeti bu degil mi? Ben bu sitede de cok gordum, cevremde de cok duydum ve görüyorum bu zihniyeti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer