Sapık kayınvalidem yüzünden evliliğim bitiyor? Eşimin karısı o bende hizmetçileriyim? Benim gözümde erkekliği bitti?

Evet arkadaşlar 1 senelik evliliğim bitiyor. Cinsel hayatımız nerdeyse yok sadece balayında yurtdışındaydık rahattık. 1 sene oluyor evleneli nerdeyse haftanın 5-6 günü kaynanam bizimle gelip kalıyor. Utanmasa eşimle o yatacak. Korkuyorum gece gelin benimle yatsın diyor. Gece onunla uyuyorum. Film izliyoruz eşime sarılıyor canım oğlum diyerek onlar o şekilde film izliyor bende bir kenarda hizmet ediyorum. Eşime dokunamıyorum ilgi sevgi yok çünkü kaynanam bizimle hep. Yemek yapıyorum laf ediyor. Sürekli beni ezmeye çalışıyor. Tatlı yapıyorum eşime sen bunu beğenmezsin deyip gidip başka tatlı yapıyor. Kıskanmıyorum ama 3 kişilik bir ilişki yaşıyormuşum gibi. 3 kişilik ilişkide dışlanıyormuşum gibi. Resmen sapkınlık bu Türk anneleri neden böyle? O senin oğlun kocan değil. Midem bulanıyor cidden. Kayınbabam da artık pes etti bişey demiyor. Benim evime bize sormadan insan çağırıyor ben hergün işten geliyorum hiç sormuyor yorgun musun misafir ağırlayabilir misin diye. O zaman bende babamı çağırayım evde bizimle kalsın. Babama yemekler yapayım , babacığım beni canım kızım diyerek sarılsın film izleyelim. Tabi bu işin şakası ama ne kadar iğrenç bir durum. Ailem bile diyor hergün mü sizde diye boşan diyorlar nereye kadar çekeceksin diyorlar. Eşimle konuştuk rahatsız bu durumdan ama annesini kırmak istemiyor. Ben zaten eşimden çok soğudum. Onu erkek olarak göremiyorum anne kuzusu. Bana kocalık yapamaz çok iğrendim cidden. Hergün işten geliyorum yemek temizlik hizmet bulaşık birde laf duyuyorum kayınvalidemden. Eşim zaten böyle mutlu niye evlendi anlamadım. Dün ilk defa yalnız kaldık eşimle bana yaklaşmaya çalıştı ittim. Morali bozuldu kızgınsın biliyorum dedi ama ben bişey hissetmedim. Çok soğumuşum içimde en ufak bir tane kalmamış. Eve bile gitmek istemiyorum artık. Bundan sonra kurtaramayız gibi kırgınlığım tamamen kızgınlık şu an. Demekki evlendiğiniz insanı iyi tanımalısınız. Anne kuzusu olduğunu görseydim böyle baştan olmazdı. Sevgililer gününde hem annesine hem bana çiçek almıştı bende mutlu olmuştum annesine ne güzel değer veriyor bana da değer verir diye. Kendisi süt kuzusuymuş 27 yaşında süt kuzusu. Doğum günümde bile bütün ilgiyi kendine çekti eşimi bırakmadı yanımda o akşam sabaha kadar ağladım. boşanmakta haklı değil miyim? Onlara mutluluklar. Ben hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum.
Sapık kayınvalidem yüzünden evliliğim bitiyor? Eşimin karısı o bende hizmetçileriyim? Benim gözümde erkekliği bitti?